-
[quote=Astatin;164687]EFG nin *********************.
bak bak sen don canına bak..iyi iyi beyle erken yukarı yap, biz çıkmyalım da stresimiz az olsun geceye de pteiyede...[/quote]
Don canmı bi bakıyım yav ben ona, bu ara liderine kitlendim sahi, ihmal ettim kızcak valla,
-
[quote=SEYYAH;164690]dinlenmiş amigdala yıllanmış şarap gibidir :::[/quote]
paylaşılan şifre şifre değildir
-
[quote=Larossıan;164686]Amigdalasını dinlendiriyordur.:o[/quote]
Amigdalamı hafta sonuna hazır hale getirdim. Gelecek hafta dünya toplantı rekorunu kıracağım sanırım.
-
güçleri bitio,son kez ne koparırsak kar yapıolar yetmio artıkın yetmio,millet de yemio,pala kol kescek artıkın...
-
sayım belli ..projeksyon belli .. avatar belli .. poz belli ... crashh scenaro live .. .
-
Merhaba.Bugün çok işlem az kar var.çok kararsızım aşağı beklesemde sanki yukarı gidecek görüntüsü var bu yüzden flat iyi haftalar,iyi tatiller.
-
61900 kapatır bu pala tam drençte gene.yada 61425
-
[quote=selçuklu;164696]sayım belli ..projeksyon belli .. avatar belli .. poz belli ... crashh scenaro live .. .[/quote]
long live bears...long live king arthur..long live küsküs (küskü nin çoğulu olarak...)
-
[QUOTE=Larossıan;164698]61900 kapatır bu pala tam drençte gene.[/QUOTE]
nereye kapatıyo abi .. tavukmu kapatıyo .. 61000 kapatır bence ..
-
TOKOBA nerde, AMANRA nerde, KUIN nerde, Cerphin msn de, HEXEN nerde, AH nerede vah nerede, SAMİCO nerde.... nerde nerde kaldın nerde...
-
[quote=security;164692]Don canmı bi bakıyım yav ben ona, bu ara liderine kitlendim sahi, ihmal ettim kızcak valla,[/quote]
Şölle bi baktım hemen 196 altına döte gelecek gibi duruyore, ana araya weekend almamak lazım, geçen hafta aldık biz döte geldik, ağaya elden geri ödedik aldıklarımızı, Haftalık bakıncada biraz burdayım diyo, oscillatörleri haftalıkta geberik biraz annayacağın, obo nun cin den dönüşünü bekler bir hali var,
Yukarıda 10402 aşağıda 10002, şimdi orttada sandk, ...usandık bir halı var,
-
[B]Domuz gribinden 20 ölüm daha![/B]
[URL="http://www.milliyet.com.tr/index/Turkiye"][COLOR=#0000ff]Türkiye[/COLOR][/URL]’de domuz gribinden ölenlerin sayısı 60’a yükseldi...
[URL="http://www.milliyet.com.tr/index/Saglik%20Bakanligi"][COLOR=#0000ff]Sağlık Bakanlığı[/COLOR][/URL] domuz gribinden 20 kişinin daha hayatını kaybettiğini açıkladı.
Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan yazılı bir açıklamada, [URL="http://www.milliyet.com.tr/index/Turkiye"][COLOR=#0000ff]Türkiye[/COLOR][/URL]’de domuz gribinden ölenlerin sayısının 60’a yükseldiği bildirildi:
Pandemik [URL="http://www.milliyet.com.tr/index/grip"][COLOR=#0000ff]grip[/COLOR][/URL] nedeniyle çeşitli illerimizde 20 vatandaşımız daha maalesef hayatını kaybetmiştir. Bu vefatlarla beraber Pandemik gripten kaybedilen vatandaşlarımızın sayısı 60 olmuştur.
Halen pandemik grip sebebiyle hastanelerde yatan hasta sayısı 202’dir. Bunların 40’ının takip ve tedavisi yoğun bakımlarda sürdürülmektedir. 11 hasta solunum cihazına bağlı olarak takip edilmektedir.
Aşılama çalışmalarının başlamasından bu yana hacı adayları ve sağlık çalışanlarından (güvenlik ve temizlik hizmetlerinde çalışan sözleşmeli personel, idari işlerde çalışan personel, eczacılar, serbest çalışan diş hekimleri de dahil olmak üzere) tüm sağlık çalışanlarından toplam yaklaşık 250 bin kişi aşılanmıştır. Aşılananlar arasında hayatı tehdit edici ciddi yan etkilere rastlanmamıştır. Sağlık kuruluşlarında çalışan bazı personelin aşılama kapsamına alınmadığına dair yapılan açıklamalar ve haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Çok sayıda vatandaşımızın hastanede, bazı vatandaşlarımızın yoğun bakım ünitelerinde takip edilmesine ve bu hastalarımızın da bir kısmının maalesef hayatını kaybetmesine neden olan pandemik gripten korunmanın bilinen en etkili yolu aşılanmaktır.
16 Kasım 2009 Pazartesi gününden itibaren 6 ay–5 yaş arası çocuklarımızın ve tüm yaş gruplarındaki kronik hastalığı olan vatandaşlarımızın aşılanmalarına tüm illerimizde başlanacaktır.”
-
[quote=Larossıan;164698]61900 kapatır bu pala tam drençte gene.yada 61425[/quote]
ne direnci patron tavuk direncimi......boks. 600 kapasın öpsün başına koysun PALA..900 kapatırsa da tüm şortcular palaya
-
Sazan 2012 filmine kaçar.
İyi haftasonları. (long live bears..)
-
korkunç ya...insanlar patır patır ölmeye başladı...bu nasıl iş ya?
normal gripten az ölümcül falan deniyordu.mevsimsel grip şak diye 1 günde 20 vatandaşımızın canını almış mı bugüne dek?
kantarın topuzu kaçtı...ALLAH korusun ya...
-
[quote=Astatin;164705]ne direnci patron tavuk direncimi......boks. 600 kapasın öpsün başına koysun PALA..900 kapatırsa da tüm şortcular palaya[/quote]
Onu bunu bilmem pala önümüzdeki hafta kurban bayramına bizi kullanmasa bari.:D
-
bgc-doçe-meril....dikkatttt..
-
Way anasını..bu hafta çok az işlem yapmışım VOB da...cuma akşamı olmuş ama bende hala enerji var..zımba gibiyim....hımmmmmmm...ben bir taksim yapayım..nezih mekanlara akayım.. paylaşılmayan enerji enerji değildir...eheheheheh
-
[quote=Astatin;164699]long live bears...long live king arthur..long live küsküs (küskü nin çoğulu olarak...)[/quote]
Hani Astatin nerede bu küskü bekledikde gelmedi de... :(
-
bu gıdım gıdım verişi hiç beğenmedim pzts sabahı longçuların eli daha güçlü gibi
cümleten iyi tatiller...
-
[quote=sazan;164706]Sazan 2012 filmine kaçar.
İyi haftasonları. (long live bears..)[/quote]
patron senaryoda bir sürü hata var...demedi deme..
way...7 yıl önce bu marduk mevzuusnu bilen 3-5 kişiydik..süper havalı oluyordu anlatırken..mayalar felan...dng şimdi başka bir şey bulmamız lazım:::
(long live bears )- in working hours
(long live beers)- out of working hours
(long live women)- anytime
-
hadi geçmiş olsun .. kısa girdim .. zero işlem .. cümleten iyi akşamlar .. .dow kapanış tahminim .. 0,00 .. kayıtlara geçsin .
-
-
[QUOTE=Larossıan;164715]5 lik long kapattı zati.[/QUOTE]
pazartesi -1875 gap tahminim .. hadi hayırlısı ..
-
[quote=fikrisent;164711]Hani Astatin nerede bu küskü bekledikde gelmedi de... :([/quote]
:D:D:D:D:D:D:D ayıp la ayıp...sen niye bekliyon..VOB beklesin...:D:D
-
şort devam .....palayada ne dediğimi(.... ,,,, ??? )..sizin hayal gücünüze bırakıyorum...
-
[QUOTE=Astatin;164652]Manzaraya Bak,
[COLOR=red]Türkiye[/COLOR] Büyük [COLOR=red]Millet[/COLOR] Meclisi'nde, dinleyici locasında bir [COLOR=red]Türk vatandaşı[/COLOR] olan şehit annesi [COLOR=red]Türk bayrağı[/COLOR] açtı diye [COLOR=red]Türkiye Cumhuriyetinin[/COLOR] polisleri tarafından alınıyor.:mad::mad::mad::mad::mad:
Memleketi bu hale getirenleri, memleketi bu hale getirenlere dolaylı yada doğrudan destek verenleri çok büyük tebrik ediyorum.
(Mesajın sonuna, mevcut sembol seçeneklerinden uygun bir seçenek bulamadım. Ama anladınız siz zaten)[/QUOTE]
Gelinen nokta şudur;
Silopide PKK bayrakları, apo resimleri açmak, terör örgütü lehine slogan atmak serbest ama Türk Bayrağı açmak suç... Silopide dağdan inip gözaltına bile alınmadan serbest bırakılan pkk lılar, Ankarada Türk bayrağı açtığı için ağzı kapatılıp meclis dışına çıkarılan ve bir milletvekilinin girişimi ile son anda gözaltına alınmayan şehit annesi...
Valla tam 4 saattir meclis tv izliyorum daha açılım nedir anlamadım... AKP li hatip sürekli olarak "Biz daha fazla demokrasi vereceğiz" deyip durdu... İyi de karşı çıkanlar daha az demokrasi istedikleri için karşı çıkmıyorlar ki... Ayrıca daha fazla demokrasi ile terörü bitiren, terör örgütünü yokeden bir ülke var mı acaba dünya üzerinde...
Mlletimiz yaşananları görüyor, gerekeni yapacaktır bence ve ben ilk günden beri iddia ediyorum ki bu iş referandum ya da erken seçim olmadan çözülmez...
-
walla gün hariç hepsi satta kapattı..ama 15 ve 20 lik indikatörlerde PU var..ama bence onlar PU süsü verilmiş küsküdür:)
-
grafiğide koyup öyle gideyim ... ahanda grafik ve obo .. quenn smacı çakarsa .. crashh olur ..
[URL=http://img229.imageshack.us/i/adszll.jpg/][IMG]http://img229.imageshack.us/img229/7035/adszll.jpg[/IMG][/URL]
-
[quote=selçuklu;164716]pazartesi -1875 gap tahminim .. hadi hayırlısı ..[/quote]
abartmışsın biraz patronaj...bence I1850I den fazla olmaz...:..:
-
[QUOTE=sovalye;164712]bu gıdım gıdım verişi hiç beğenmedim pzts sabahı longçuların eli daha güçlü gibi
cümleten iyi tatiller...[/QUOTE]
Evet borsamız 3. gün üst üste 48400 üstünde kapattı... Ama sistem satta yapacak bişey yok :)
-
[quote=selçuklu;164721]grafiğide koyup öyle gideyim ... ahanda grafik ve obo .. quenn smacı çakarsa .. crashh olur ..
[/quote]
KUIN smaç felan çakamaz bence:..::..::..: sistemimi almak için, bana pişireceği üç adet lüferi tutmaya çalışmış bütün gün boğazda, ucuza gelsin diye. Rüzgar çarpmış hasta olmuş. Nasıl çarpmasın rüzgar, korsan kit in yelkenlisi ne kadar rüzgar alıyosa KUIN de o kadar rüzgar alıyo boğazda..malum 1.75:..::..::..::..:
-
dow azdı 10341 bidaha deneyeyim bakayım amigdalamı dinlendirdim bu kadar dinlendirme yeter derse bide.
-
Şimcik DJI %4 falan artı kapatırsa, ptesi forumdaki manzarayı düşünemiyorum **
-
[QUOTE=SEYYAH;164707]korkunç ya...insanlar patır patır ölmeye başladı...bu nasıl iş ya?
normal gripten az ölümcül falan deniyordu.mevsimsel grip şak diye 1 günde 20 vatandaşımızın canını almış mı bugüne dek?
kantarın topuzu kaçtı...ALLAH korusun ya...[/QUOTE]
20 kişi bişey değil; şu sıralar günlük doğum Türkiye de sanırım 2 500 ün üstündedir. Yaklaşık 60 - 70 yıl sonra bir şekilde hergün 2 500 den fazla insan ölecek.
Tahmin ederim şu sıralar bir şekilde Türkiye de hergün en az 500 kişi ölüyordur.
Ölüm hoş değil fakat dünyanın gerçeği.
O yüzden ölümü değil, ölümden sonrasını düşünmek lazım....
-
[URL]http://www.izlesene.com/video/amator-arap-sukru-gotur-beni-gittigin-yere/337129[/URL]
Duayen arap şükrüyü dinleyelim amigdalaya iyi gelir.
-
[URL]http://www.izlesene.com/video/amator-arap-kadinin-ilginc-dansi/1265202[/URL]
Buda sana sti....::::::
-
[QUOTE=Astatin;164724]KUIN smaç felan çakamaz bence:..::..::..: sistemimi almak için, bana pişireceği üç adet lüferi tutmaya çalışmış bütün gün boğazda, ucuza gelsin diye. Rüzgar çarpmış hasta olmuş. Nasıl çarpmasın rüzgar, korsan kit in yelkenlisi ne kadar rüzgar alıyosa KUIN de o kadar rüzgar alıyo boğazda..malum 1.75:..::..::..::..:[/QUOTE]
ne smacı..kapanıştan longum..sabah 745 mesajımda ne dedim..dow 10400 500 aralığı dedim..çok kıskançsın asti..boyun kısaysa napiyim..:D
-
[quote=Larossıan;164729][URL]http://www.izlesene.com/video/amator-arap-kadinin-ilginc-dansi/1265202[/URL]
Buda sana sti....::::::[/quote]
yaktın beni larosssss:D:D:D
-
[quote=QUEEN;164730]ne smacı..kapanıştan longum..sabah 745 mesajımda ne dedim..dow 10400 500 aralığı dedim..çok kıskançsın asti..boyun kısaysa napiyim..:D[/quote]
:p:p:p boyum kısa değil.boks.
gapris yapma gız, ben yergi süsü verilmiş övgü yaptıydım ama..neyse bunlar fani işler..aslolan gırtlak..lüfer organizasyonu ne alemde