[QUOTE=caretta;68501]son anda gelen satislar, cato ablanin pozisyon kapatmalariydi herhalde...:..:...[/QUOTE]
Yok canım cato ablan 34900 de short oldu.. 35.075 te pozisyon kapatmıştı:D
Printable View
[QUOTE=caretta;68501]son anda gelen satislar, cato ablanin pozisyon kapatmalariydi herhalde...:..:...[/QUOTE]
Yok canım cato ablan 34900 de short oldu.. 35.075 te pozisyon kapatmıştı:D
[QUOTE=aliyilmaz;68500]yok kaplumbağa kardeş şöyle olay.
şimdi şu an vob 34650 ya. bunun %2 si buçuklu bişey çıkar ya yani 25 in katı olmaz ya o bakımdan öyle sanıyorum.
ben kendimi heba etmiyorum ya. sadece haksız yere dürüstlüğüne inandığım birine laf edilince konuşmak zorunda kaldım. Yoksa heba olmadım iyiyim :)[/QUOTE]
En yakın yere yuvarlaması yapılabilir. Yoksa sistme epratiğe dökülemeden teoride kalır yani havada kalır. Çıkartma işlemine ne diyeceksiniz?
Takım tutar gibi arkadaş savunmak da olmaz hani.
[QUOTE=catedral;68506]Yok canım cato ablan 34900 de short oldu.. 34.75 te pozisyon kapatmıştı:D[/QUOTE]
Özüne mi döndün hala kaçamak mı yapıyorsun?
[quote=caretta;68501]son anda gelen satislar, cato ablanin pozisyon kapatmalariydi herhalde...:..:...[/quote]
bence kati aplaya satış fırsatı vermek istemeyen (ve hatta belki benim ayarladığım:..::..::..:) ayuların saldırısıydı... malum o herhangibir boğa değil..o bir hain !!!!:..::..::..: ama halk ona teveccüh ediyor needersin :):):) cadi nerdesin yahu.... bu arada yazarken farkettim...
Catedral: Cati : Cadi : Cadı
:cool::cool::cool:
34.400 LONG devam ama artık yumurta kapıya dayandı.yarın 10:00 barında belli olacak durum.ya şortlatıp tekrar LONG yaptıracaklar ya da aşağı inişe devam.
bana sanki önce SHORT sonra tekrar LONG ve yukarı devam gibi geliyor.
neyse sinyal ne derse ucu ucuna AL da kaldık benim sisteme göre.bu işinde bu yanı kötü sabah +875 karda idim.şimdi +175 kaldı ve sabahta ne olacağı meçhul belkide GAP yiyeceğiz.ama GAP li açılsa bile 10:00 barını bekleyeceğiz bu iş böyle.
Ben son dakikada kısaya döndüm ve sn astatin in fütursuzsa düşüş beklentilerine katılıyorum :)
[quote=VOBiX;68508]Özüne mi döndün hala kaçamak mı yapıyorsun?[/quote]
çok utanıyorum.. ama söyleeyceğim..son anda şubat vadede neredeyse en düşük fiyatatan kısa yaptım..bi titreme geldi..bugün bahsettiğim DJ çöküşü bugünmü olabilir dedim kendi kendime...1/3 kısadayım ... çok tırsıyorum..ama gel görki saatlik sistem de satta kapattı...
1 Ocak 2009 tarihinin tam gün resmi tatil olması nedeniyle;
Hisse Senetleri Piyasası'nda, 1 Ocak 2009 tarihinde işlem yapılmayacak, 30 Aralık 2008 günü gerçekleştirilecek işlemlerin takası 2 Ocak 2009 tarihinde, 31 Aralık 2008 tarihinde gerçekleşecek işlemlerin takası ise 5 Ocak 2009 tarihinde yapılacaktır.
Vadeli İşlemler Piyasası'nda, 1 Ocak 2009 tarihinde işlem yapılmayacak, 31 Aralık 2008 tarihinde gerçekleşecek işlemlerin teminat yükümlüklerinin tamamlanması 2 Ocak 2009 tarihinde yapılacaktır.
Tahvil ve Bono Piyasası Kesin Alım Satım ve Repo Ters Repo Pazarları’nda 1 Ocak 2009 tarihinde işlem ve takas yapılmayacaktır.
Yabancı Menkul Kıymetler Piyasası Uluslararası Tahvil Pazarı’nda 1 Ocak 2009 tarihinde işlem ve takas yapılmayacaktır.
Saygılarımızla,
[QUOTE=Astatin;68512]çok utanıyorum.. ama söyleeyceğim..son anda şubat vadede neredeyse en düşük fiyatatan kısa yaptım..bi titreme geldi..bugün bahsettiğim DJ çöküşü bugünmü olabilir dedim kendi kendime...1/3 kısadayım ... çok tırsıyorum..ama gel görki saatlik sistem de satta kapattı...[/QUOTE]
O zaman tövbe et. Yarın kısalarını fulle o zman tekrar dua et. Gerçi tövbe edince aynı günahı tekrar işelmemen gerekiyor ama....dng
Artık Flat olmadığım için tekrar ediyorum duayı..Fiyatı da revize ediyorum:
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da......8270 altındaki her kapanış bu tanıma uyar....
[QUOTE=AMON RA;68451]Şahsınıza teşekkürü borç bilirim Sn.Abka. EYVALLAH![/QUOTE]
Sn.Abka uyarın için teşekkürler.Bunlar da ky nin sırtından kazanmaya çalışan tipler.Madem çok başarılı sistemin var niye satıyorsun?Ben de bu sistem satanları şöyle değerlendiriyorum.Al sat larla kazanamayanlar,biraz program vs biliyorsa bu işe yönelip ky nin sırtından zahmetsizce kazanç kapısı yaratmaya bakıyorlar.benim de düşüncem bunlara para kaptırılmamasıdır.
[QUOTE=VOBiX;68508]Özüne mi döndün hala kaçamak mı yapıyorsun?[/QUOTE]
Sistem sat dedi sasttım.. Bugünler rahatsızım.. O yüzden sisteme uymayı tercih ediyorum...
Ama kısa epey rahatsız ediyor gece.. yarın sabah düşük açsada alttan kapatıp uzama taraftaryım:..: