-
[QUOTE=Astatin;164732]:p:p:p boyum kısa değil.boks.
gapris yapma gız, ben yergi süsü verilmiş övgü yaptıydım ama..neyse bunlar fani işler..aslolan gırtlak..lüfer organizasyonu ne alemde[/QUOTE]
pzt ye kadar sistemi hazırla ..bay sazandan yardım al asticim..ben sana marinada yemek ısmarlıyım..tabi eniştende gelcek heee..:..:
-
[QUOTE=QUEEN;164730]ne smacı..kapanıştan longum..sabah 745 mesajımda ne dedim..dow 10400 500 aralığı dedim..çok kıskançsın asti..boyun kısaysa napiyim..:D[/QUOTE]
ne longu patron ..satış baskısı vardı feci .... long girilirmi hiç .. teessüf ederim .. kınıyorum .. . nereye 10400 oluyo ..
bizzatihi ben çakacam smacı .. iyi seyredin dowu .. cart diye düşecek dow ..kara cuma olacak bence .. .87vari bir düşüş bekliyorum .. iyice analiz ettim .. geberir bence ... .boks..boks..boks.
-
[quote=QUEEN;164733]pzt ye kadar sistemi hazırla ..bay sazandan yardım al asticim..ben sana marinada yemek ısmarlıyım..tabi [COLOR=red]eniştende[/COLOR] gelcek heee..:..:[/quote]
SAZAN öyle kolay yardım etmiyor maalesef... :..::..: yani hazıra kondurmuyo..1 soru sor 10 soru işit hesabı:..::..: şaka bir yana bay SAZAN ı teprik ederim...Çok güzide bir arkadaşımız...Umut vaadeden çekirgelere, kung fu ustası hesabı ciddi teorik desteği oluyor...bir gün onunkinden daha iyi bir sistem yapma umudundayım...:D:D:D
Enişte konusuna gelince...he sordum aplamın eşine, pazartesi akşamı yemek için müsaitmiş.kom.kom.kom amma ben rakı değil şarap içerim dedi. onu da sen ödeyecen KUIN...
-
[quote=selçuklu;164734]ne longu patron ..satış baskısı vardı feci .... long girilirmi hiç .. teessüf ederim .. kınıyorum .. . nereye 10400 oluyo ..
bizzatihi ben çakacam smacı .. iyi seyredin dowu .. cart diye düşecek dow ..kara cuma olacak bence .. .87vari bir düşüş bekliyorum .. iyice analiz ettim .. geberir bence ... .boks..boks..boks.[/quote]
hakkaten patron ya..ben pisboğazlık hesabı lüfer mevzusuna daldım..asıl mevzuyu kaçırdım... şş KUIN...ne çıkıyo tavuk mu çıkıyo..ne öyle 10500 falan..seni esefle kınıyorum...kom.komhatta.komkral arthur sana pazartesi günü ağır kınama cezası verip, yeni zelandaya sürsün bence...longmuş...long da neymiş..yemişim longu...gerildim bak şimdi..:)
-
patron unutmadan çaycı hanımı teprik ettiğin seni teprik ederim patron ...
hadi çıktım .. bye .. dowa çok sağlam smaç çakacam .. şimdi short squeeze yapılıyo ...
-
[quote=enorton;164719]Gelinen nokta şudur;
Silopide PKK bayrakları, apo resimleri açmak, terör örgütü lehine slogan atmak serbest ama Türk Bayrağı açmak suç... Silopide dağdan inip gözaltına bile alınmadan serbest bırakılan pkk lılar, Ankarada Türk bayrağı açtığı için ağzı kapatılıp meclis dışına çıkarılan ve bir milletvekilinin girişimi ile son anda gözaltına alınmayan şehit annesi...
Valla tam 4 saattir meclis tv izliyorum daha açılım nedir anlamadım... AKP li hatip sürekli olarak "Biz daha fazla demokrasi vereceğiz" deyip durdu... İyi de karşı çıkanlar daha az demokrasi istedikleri için karşı çıkmıyorlar ki... Ayrıca daha fazla demokrasi ile terörü bitiren, terör örgütünü yokeden bir ülke var mı acaba dünya üzerinde...
Mlletimiz yaşananları görüyor, gerekeni yapacaktır bence ve ben ilk günden beri iddia ediyorum ki bu iş referandum ya da erken seçim olmadan çözülmez...[/quote]
1.İşi Millete bırakmazlar,
2.Bu işin altında bir taraf için anayasayı değiştirmek, diğer taraf için ise ne koparırsam kardır mantığı var, o nedenle ortak paydaları var, diğer taraflar ise ağır hasar sonucu paydasız,
SONUÇ: Türkiye Cumhuriyeti mesnetsiz ve yapay iddialarla geri gelmemek üzere yörüngesinden, laik ve demokratik çizgisinden çıkartılıyor ve bu zaten herkesin gözünün içine baka baka yapılıyor,:::
-
[quote=security;164738]1.İşi Millete bırakmazlar,
2.Bu işin altında bir taraf için anayasayı değiştirmek, diğer taraf için ise ne koparırsam kardır mantığı var, o nedenle ortak paydaları var, diğer taraflar ise ağır hasar sonucu paydasız,
SONUÇ: Türkiye Cumhuriyeti mesnetsiz ve yapay iddialarla geri gelmemek üzere yörüngesinden, laik ve demokratik çizgisinden çıkartılıyor ve bu zaten herkesin gözünün içine baka baka yapılıyor,:::[/quote]
Ben kime ne diyim abem adamlar LONG olmuşlar:::
-
RUSYA'DA 3 EVSIZ YAMYAM, OLDURDUKLERI
-RUSYA'DA 3 EVSIZ YAMYAM, OLDURDUKLERI
GENCIN ETLERINI KEBAPCIYA SATTI
MOSKOVA (A.A) - 13.11.2009 - RUSYA'DA 3 EVSIZ YAMYAMIN, OLDURDUKLERI 25
YASINDAKI GENCIN ETLERININ YEMEDIKLERI KISMINI BIR KEBAPCIYA SATTIKLARI ORTAYA
CIKTI.
RUSYA BASSAVCILIGININ SORUSTURMA KOMITESINDEN YAPILAN ACIKLAMADA,
ZANLILARIN KURBANI, PERM'DEKI BIR ORMANDA BICAK VE CEKICLE VURARAK VAHSICE
OLDURDUKLERINI ANLATTIKLARI BELIRTILDI.
ACIKLAMADA, ZANLILARIN CINAYETI ISLEDIKTEN SONRA CESEDI PARCALARA
AYIRDIKLARINI, BIR KISMINI YEDIKLERINI VE KALANLARI DA BIR KEBAPCIYA SATTIKLARINI
SOYLEDIKLERI KAYDEDILDI.
(AFP-HND-SP)
18:39 13/11/09
--AA--
Palanın adamları..:..::..:
-
dowda trend var..kuvvetli yukarı..dün kar satışı düzeltmeyi yaptı..yoluna devam ediyo..ee bizde uyacaz mecburen..satışlar karşılanıyo gibi geldi..60000 kırılmadan bant hareketide yapabiliriz..
-
[quote=QUEEN;164741]dowda trend var..kuvvetli yukarı..dün kar satışı düzeltmeyi yaptı..yoluna devam ediyo..ee bizde uyacaz mecburen..satışlar karşılanıyo gibi geldi..60000 kırılmadan [COLOR=red]bant[/COLOR] hareketide yapabiliriz..[/quote]
birisi bantlasın ağzını şu boğanun....dng
-
[QUOTE=Astatin;164742]birisi bantlasın ağzını şu boğanun....dng[/QUOTE]
selçuklu patronun avatarına..ayıp oluyo ama..bura ayu forumumu gıı..acı gerçekleri analiz ettim....kızmayın..11000 dowda olabülü..62500 geçersek ..65 hedefte..
-
petrolden demoda acayip kar etmişim şorttan..longa döndüm..yine kar yazıyo..
-
Cık cık cık cık.. Bu akşamki performansınızı beğenmedim... Ne bu hal Dow'da yaw? Utanmasalar 14.000'e çıkacaklar... Ben yohken eliniz armut mu topladı? 2 tane çakamadınız mı? Durun ben şimdi indireyim şu mereti de nası oluyo göstereyim. Kapanış tahminim: -15.000 (yazıyla: eksi on beş bin) :::
-
[quote=QUEEN;164743]selçuklu patronun avatarına..ayıp oluyo ama..bura ayu forumumu gıı..acı gerçekleri analiz ettim....kızmayın..11000 dowda olabülü..62500 geçersek ..65 hedefte..[/quote]
Abooo ben ne etcem şimdi ben şortum...battım mı ben yani :D :D :D :D .lelele.lelele.lelele.lelele
-
[quote=Strategist;164749]Cık cık cık cık.. Bu akşamki performansınızı beğenmedim... Ne bu hal Dow'da yaw? Utanmasalar 14.000'e çıkacaklar... Ben yohken eliniz armut mu topladı? 2 tane çakamadınız mı? Durun ben şimdi indireyim şu mereti de nası oluyo göstereyim. Kapanış tahminim: -15.000 (yazıyla: eksi on beş bin) :::[/quote]
Erken öten dowun kapanışı bakalım nassı olcek :..:
-
[QUOTE=fikrisent;164750]Abooo ben ne etcem şimdi ben şortum...battım mı ben yani :D :D :D :D .lelele.lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
yok batmazsın..daha kapanmadı bakalım:odemo çok faydalı oluyo yön konusunda..dow dax altın petrol eur dolar..hepsinde alım yada satım yapıyorum..yön ortaya çıkıyor..
-
[QUOTE=Astatin;164701]TOKOBA nerde, AMANRA nerde, KUIN nerde, Cerphin msn de, HEXEN nerde, AH nerede vah nerede, SAMİCO nerde.... nerde nerde kaldın nerde...[/QUOTE]
Amanra nın canına ot tıkadılar astim eve anca 20:00 gibi gelebildim yemek filan şööle bi bakınıyom işte!
-
[QUOTE=SEYYAH;164707]korkunç ya...insanlar patır patır ölmeye başladı...bu nasıl iş ya?
normal gripten az ölümcül falan deniyordu.mevsimsel grip şak diye 1 günde 20 vatandaşımızın canını almış mı bugüne dek?
kantarın topuzu kaçtı...ALLAH korusun ya...[/QUOTE]
Yav İnflüenzanın 100 suşu var kuş gribi H1N5 ti domuz gribi H1N1 daha 98 tanede arkada var merak buyurma hersene birisini ısıtır koyarlar önümüze!
-
3 gün önceki longlar duruyo hala :D
-
[quote=Strategist;164749]Cık cık cık cık.. Bu akşamki performansınızı beğenmedim... Ne bu hal Dow'da yaw? Utanmasalar 14.000'e çıkacaklar... Ben yohken eliniz armut mu topladı? 2 tane çakamadınız mı? [B]Durun ben şimdi indireyim şu mereti[/B] de nası oluyo göstereyim. Kapanış tahminim: -15.000 (yazıyla: eksi on beş bin) :::[/quote]
Yetiş 50 de kafa tutuyor şamarı çatlat ağzına 33 e gelsin hemen...:)
Eyvallah eline sağlık tırstı 167 ye kadar sıkıştır...
Sevdi sopa yediği yeri he....dng
-
[quote=ERGEN;164758]Yetiş 50 de kafa tutuyor şamarı çatlat ağzına 33 e gelsin hemen...:)[/quote]
Merak etme abi. Bi telefon açtım new york'taki yanki tanıdıklara. Dedim nöörüyonuz? Kusura bakma abi hemen düzeltiriz dediler. Kapanış tahminimi yeniledim: -99.999 :::
-
hiii...düşmüş len asti dow..gitti güzelim gap..hehe
-
-
10 u dokuzu anlamam patronlar ...shortlar gol olur ....beşiktaş şampiyon olur .. sayım belli .. avatar belli .. teprik ederim .. ....baskı belli küskü belli ..
-
[quote=selçuklu;164763]10 u dokuzu anlamam patronlar ...shortlar gol olur ....beşiktaş şampiyon olur .. sayım belli .. avatar belli .. teprik ederim .. ....baskı belli küskü belli ..[/quote]
bak akşam akşam kırmayalım birbirimizi..::: bjk şampiyon felan olamaz..mümkünatı yoktur...demirören gol olur
-
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i0911.hizliresim.com/2009/11/13/6248.jpg[/img][/url]
yeni çıktı..:..:
-
[quote=Astatin;164764]bak akşam akşam kırmayalım birbirimizi..::: bjk şampiyon felan olamaz..mümkünatı yoktur...demirören gol olur[/quote]
Bencede Fener şampiyon olur değilmi Asti..:::::::::
-
Patronlar hale olayı çözemediniz galiba, kaç gündür yazıyoruz, gönlümüz shrt, vatan soyulmasın diye, ama kaderimiz long, o yüzden furuşmadan çekildik, burada da yazdık, son atağı kuvetli olcak yukarıya,
-
[quote=security;164772]Patronlar hale olayı çözemediniz galiba, kaç gündür yazıyoruz, gönlümüz shrt, vatan soyulmasın diye, ama kaderimiz long, o yüzden furuşmadan çekildik, burada da yazdık, son atağı kuvetli olcak yukarıya,[/quote]
Price Oscillatörü bile 0 ın üstüne çekti adam yeni zirvelre doğru, 5 gün oluyor,
Eğer bu gün net söylüyorum 10190 altı yapsa ve kapatsa idi dötün üstüne çökerdi, tersi tecaülü arif sanatı yapıyor, kolluk kuvveti nede olsa, yakında shrt olanaları tutklayacaklar diyorum inanmıyorsunuz,.........
-
Valla arkadaşlar dirhem kadar pozisyonum yok amma dünkü çıkışta hata bandının üstüne değdi bugünkü hafif eksi ile alt band yataya girerken üst bandı yukarı açtı günlüklerinde alda olmasını göz önüne alırsak bence pazartesi günü piyasa artı açacak Kİ beyinler hala kısaya şartlanmış durumda! ne diyim hayırlısı olsun!
-
artı açmaz amonra patron ... longlar ofsayt olur tahminim .. shortlar gol olur ..
cümleten iyi geceler .. .uyk
-
Yanki arkadaşlar aradılar az önce. "Abi kusura bakma, son anda bi atak yapalım dedik, Pazartesi FDOW'u yüksekten şortlıycaz" dediler. Dedim "de gidin ülen yapmayın bi daha böyle terbiyesizlik" kapattım telefonu suratlarına ama anladım ki asayiş berkemal. Pzt sabahı FDOW -%6, VOB açılışı -1675 puan gap. Sorun yohtir.... ::: .uyk
-
bi boğa yokmu yuaw..gap hesabı yapsaydık..dolara bak..peh..petrole son anda satış gelmeseydi..300 kapaycekti..bakalım pzt ola hayrola..batık banka haberi duymak isatemiyorum..imf haberi varsa o olur..hehe byyy
-
[QUOTE=Strategist;164776]Yanki arkadaşlar aradılar az önce. "Abi kusura bakma, son anda bi atak yapalım dedik, Pazartesi FDOW'u yüksekten şortlıycaz" dediler. Dedim "de gidin ülen yapmayın bi daha böyle terbiyesizlik" kapattım telefonu suratlarına ama anladım ki asayiş berkemal. Pzt sabahı FDOW -%6, VOB açılışı -1675 puan gap. Sorun yohtir.... ::: .uyk[/QUOTE]
teprik ederim strategist patron .. :D
-
kapandılar...dünkü düşüşe kayıtsız kalan pala,biz kapattıktan sonra pek bir degişim göstermeyen dow a nasıl tepki verecek diye düşünüyoruz...bence allah muhafaza futureler cok kücük artı yapsın kudurmuş gibi 1000 puanları havada ucuşturur...bitmez bu şortcuların cilesi....
-
[quote=QUEEN;164777]bi boğa yokmu yuaw..gap hesabı yapsaydık..dolara bak..peh..petrole son anda satış gelmeseydi..300 kapaycekti..bakalım pzt ola hayrola..batık banka haberi duymak isatemiyorum..imf haberi varsa o olur..hehe byyy[/quote]
250-300 puanı koydun cebine:)
pzts kapanış 62bin üzerinde kapanırsa
o zamanda sen çok çıktık diye şortlarsın :D
-
[QUOTE=sovalye;164780]250-300 puanı koydun cebine:)
pzts kapanış 62bin üzerinde kapanırsa
o zamanda sen çok çıktık diye şortlarsın :D[/QUOTE]
olabilir..kazanalımda nasıl olursa...lelele
-
[quote=eksper;164779]kapandılar...dünkü düşüşe kayıtsız kalan pala,biz kapattıktan sonra pek bir degişim göstermeyen dow a nasıl tepki verecek diye düşünüyoruz...bence allah muhafaza futureler cok kücük artı yapsın kudurmuş gibi 1000 puanları havada ucuşturur...[B]bitmez bu şortcuların cilesi.[/B]...[/quote]
Ayular yedikleri her GAP ın çeteresini tutuyorlarmış toptan tahsili için...:)
-
Herkes DOV a kilitlendi, ama bizde zaten EFG ve eksilmeyen 10 arkadaşı var, bunlara er yada geç diğer palalar katılacak, 51 mevcutlu ayu listesinden kopuş yaşanacak malesef, sanki yeni bir 52-57 senaryosu hazırlandı, start bekliyor, bu da Dov un 10500 ü kırışıyla mümkün olur, hadi kırmasa bile bu EFG nin deli,doluluğunu anlamak zor, 48656 net alışta 16.10.09 dan beri,
-
[IMG]http://www.ataonline.com.tr/outside/vob_teknikb.gif[/IMG]
Atayatırım VOB yorumu
Aralık vadeli 30 endeks sözleşmesi 61.300 – 61.975 bandında geçirdiği günü ABD tarafında açıklanan veriler ve endekslerdeki hareketin etkisiyle %0.44 ekside 61.600 uzlaşma fiyatı ile sonlandırdı. Sözleşmede gün boyunca 176798 adet işlem olurken açık pozisyon sayısı 3090 azalarak 179883 oldu. Sözleşme satış baskısı altında kalsa da genel anlamda destek seviyelerinde tutunurken 62.000 üzerine geçmekte zorlandı. Oldukça yatay seyreden sözleşmede 5 ve 21 günlük hareketli ortalamalar 61.500 seviyesinde kesişiyor. Bu anlamda oldukça önemli bir destek seviyesinde bulunduğumuz söylenebilir.