-
[quote=Astatin;68515]Artık Flat olmadığım için tekrar ediyorum duayı..Fiyatı da revize ediyorum:
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da......8270 altındaki her kapanış bu tanıma uyar....[/quote]
Hah şöyle, devam Astatinim. :..::..::..:
-
[quote=catedral;68506]Yok canım cato ablan 34900 de short oldu.. 34.75 te pozisyon kapatmıştı:D[/quote]
seni gidi şam şeytanı..neyse uzun aradan sonra aynı saftayız ha...:D:D:D:D:D Dur dinle, kim geliyor, kim geliyor, astları ile üzstleri ile vahşi bir takım.ayı ayı ayılar... :)askerde böyle bir marşş vardı.
PS: Haddinden fazla adam kısaya dönmüş
-
[QUOTE=Astatin;68515]Artık Flat olmadığım için tekrar ediyorum duayı..Fiyatı da revize ediyorum:
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da......8270 altındaki her kapanış bu tanıma uyar....[/QUOTE]
Müslümler içün AMİNNN gayrimüslümlümler içün AMENNNN...
-
yen'e de cok fena satis geliyor....az sonra...
-
demişdim sabah ben uçkuru sağlam bağladım diye:)
-
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da......8270 altındaki her kapanış bu tanıma uyar....
-
Günü de bir adet DJI Haftalık grafikle bitirelim.
Alttaki kırmızı yatay'a kadar bir düşüş sonrası, son bir yükseliş dalgası bekliyorum. (iv tepesine yaklaşan ancak üstüne gidemeyen)
Bol Kazançlar ve iyi akşamlar.
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img70.imageshack.us/img70/7793/djihel9.png[/IMG][/URL]
-
[QUOTE=Astatin;68509]bence kati aplaya satış fırsatı vermek istemeyen (ve hatta belki benim ayarladığım:..::..::..:) ayuların saldırısıydı... malum o herhangibir boğa değil..o bir hain !!!!:..::..::..: ama halk ona teveccüh ediyor needersin :):):) cadi nerdesin yahu.... bu arada yazarken farkettim...
Catedral: Cati : Cadi : Cadı
:cool::cool::cool:[/QUOTE]
Burdayımmmm.. Short girdim geceye başıma bişi gelirmi dersin astatin evladım:)
-
-
hadi kir su 860'i da be...yavlum mithat...
-
35.075 ten flatladımdı.. Fiyatı yanlış yazmışım..
Ama hakkaten kısadan rahatsızım..
-
[quote=catedral;68525]Burdayımmmm.. Short girdim geceye başıma bişi gelirmi dersin astatin evladım:)[/quote]
Gelirse kendinden gelir :) 40000 40000 diye diye everesti inlettin beaaa:..::..::..:
Kader be kati :) Şort yapmadna önce şöyle içim bi titredi..huşu ile yaptım kısaları yani..malum oldu sanki...ama tabi hava soğuk ondan da titremiş olabilirim :..::..::..:
Samimi Düşüncem ;
DJI nın bu sabah bahsettiğim beklenmeyen günde düşüşü bugün olabilir ve hakikaten 8300 ler olabilir..Velakin, teknik göstergeleri dana kuyruk noktasında olduğu için % 2 artı kaparsada şaşırmam...
36000 e hülülülü yükselmiş bir VOB da daha kolay lısa yaprdım :):..::..: