Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
XU100 cuma günü veriden sonra kanal desteği kırmış, sonra gelip tekrar test etmiş, tokadı yiyip bir daha aşağı inmiş. Pazartesi +gap ile kendini kanalın içine atmaya çalışacaktır, ama fazla yukarı gidebileceğini sanmam. 49.150 civarında babalar babası direnç var.
Pazartesi için VOB tahminim, + gap ile açılış, kısa bir süre short squeeze seansı, sonra aşağı. Öğleden sonra FDOW desteğiyle tekrar yükseliş ve günün en yüksek değerlerini test. Ondan sonra ABD yöresinden gelecek veriler var, devamı ona göre belli olur...
Ahanda bu da haftanın verileri köşemiz. Önemli veri kaynıyo... Her biri piyasayı alt üst edebilir. Bu saatlerde bir an ekranın başından ayrılmaya gelmez....
[quote=Larossıan;164897]
Benim en güvendiğim saatlik sistemim bar çizginin üzerindeyken düşmez düşüş için çizgini altına geçmesi lazım.Yani şimdilik düşüş olmaz .:D[/quote]
Bu grafik çok boğasal olmuş beğenmedim. :..:
Ben de rakip olarak ayusal grafik yapıştıyorum. Denge olsun. :)
Grafikte gösterdiğim gibi yukarı taraf özellikle 62500 civarında çeşitli kanal dirençlerinden geçilmez halde. Aşağısı daha boş. Ferah ferah düşebilir, sorun yok. :..:
AKP kapatma davası söylentileri, cuma günü başlayan ISCTR çöküşünün devam etme ihtimali, sabah gap'leri ve 1-2 çok hızlı başlayan ve biten ralli hariç endeksin vaktinin çoğunu düşüşle geçirmesinin verdiği huzursuzluk vs. başlamaya yeltenen her türlü ralliyi baltalayacaktır diye düşünüyorum... Ya da öyle umuyorum ve umduğum gibi olması için neden arıyorum... :::
Bir ayu grafik daha... DAX kırmızı ile çizdiğim direnci 2 kez test etti ve geçemedi. En fazla bir kez daha test eder, belki onu da etmez, direkt göçer bence, bizi de yanında götürerek....