Bu arada altın aylık al verdi verecek, yandı ortalık, hemde çıra gibi..
Printable View
Bu arada altın aylık al verdi verecek, yandı ortalık, hemde çıra gibi..
[QUOTE=abka;68538]hala yükselişde olduğumuza inanıyorum..şubat sonuna kadar yükseliş diyorum..ımf den dolayı yukarı esas olacaktır..imf kredisi nin açıklandıgının ertesi günü tepe oluşacaktır..bu yükselişi 2001 mayısa benzetiyorum..[/QUOTE]
herkes aynı şeyi bekliyor... onun için artık bu stratejiye şüpheyle bakıyorum..
[QUOTE=abka;68530]gerçekten ayda 0rtalama 11.000 puan kazandıran sistem varsa ,bu sistemi başının üstünde taşımak lazım..babana bile göstermeyeceksin..düşünsenize yılda yaklaşık 130.000 puan...git bankadan 12 milyar kredi çek..20 kontratla oynasan al sana 260 milyar kar..karın artıkca kontratıda azda olda artırsan [B]10 milyar eder senede 500 milyar....[/B]akıllara zarar....ben böyle sistemi inanın 1 trilyona bile satmam...[/QUOTE]
Bence de haklısınız, bundan 2-3 ay önce sistemini 300-400 bin ytl arası bir fiyata satmak için anlaştığını söyleyen kişiye de aynı şeyi sormuştum; bu kadar karlı bir sistemi insan neden satar ki?
herkese iyi aksamlar, cikip biraz karda oynayacagim ...:)...
[quote=Ardasu;68516]Sn.Abka uyarın için teşekkürler.Bunlar da ky nin sırtından kazanmaya çalışan tipler.Madem çok başarılı sistemin var niye satıyorsun?Ben de bu sistem satanları şöyle değerlendiriyorum.Al sat larla kazanamayanlar,biraz program vs biliyorsa bu işe yönelip ky nin sırtından zahmetsizce kazanç kapısı yaratmaya bakıyorlar.benim de düşüncem bunlara para kaptırılmamasıdır.[/quote]
iyi o zaman sistem yapıp insanlara sunanlara para vermesin kimse ama hergün by tarafından inim inim inletilsin. ne güzel dimi :)
Birde şunu unutuyorsun hiçkimse ama hiçkimse çalışmayan bir sistemi 6000 liraya satmaya cesaret edemez...
[QUOTE=aliyilmaz;68548]iyi o zaman sistem yapıp insanlara sunanlara para vermesin kimse ama hergün by tarafından inim inim inletilsin. ne güzel dimi :)
Birde şunu unutuyorsun hiçkimse ama hiçkimse çalışmayan bir sistemi 6000 liraya satmaya cesaret edemez...[/QUOTE]
Peki o sistemin sahibinin her ay bırakın videolarda söylendiği gibi aylık ortalaması olan 12000 puanı bunun yarısı olan 6000 puan getiriyi sağlama garantisini vermeye cesareti var mı?
Ayrıca VOBda işlem yapan herkesi milyarder mi sanıyorsunuz? Sistem ücretinden daha düşük portföye sahip bir çok KY var. Bunlar sizin sistmeinize sahip olamayacakları için size göre mecburen BY tarafından inim inim inletilecek.
[QUOTE=aliyilmaz;68548]iyi o zaman sistem yapıp insanlara sunanlara para vermesin kimse ama hergün by tarafından inim inim inletilsin. ne güzel dimi :)
Birde şunu unutuyorsun hiçkimse ama hiçkimse çalışmayan bir sistemi 6000 liraya satmaya cesaret edemez...[/QUOTE]
Arkadaşımm... Bak öğlenden beridir bu sistem satma işini savunup duruyosun..Ne diyosun? Satın alın mı diyosun ? :)
Karışmiim dedim.. Ama çatlıycamm..
1- Sistemlerin kazançları dönemlere göre değişir..
2- Sana göre kazançlı bir sistem bana kazançlı olmayabilir..
3- Sistemi uygulamak sorundur.. Yoksa burda millette ne sistemler var sen bilion mu?
4- Benim sistemimin bu ayki getirisi yaklaşık 10.000 puan.. Aldımmı? Uyguladımmı..?
5- Dönemler.. Trendler.. sistemlerin çalışma şeklini getirisini götürüsünü değiştirir..
6- En basit sayın CBaykus un 5 günlük ortalamaları da bir sistemdir.. Mükemmel getirisi vardır..
[B]7- Çalışan sisteme değer biçilmez..[/B]
8- Bir önceki kapanışın üstü uzun altı kısa... Bu da bi sistemdirr..
Siz satın aldınız mı? Aracılık mı yapıyorsunuz?
[B]Fanlarımda hararetle bekleşiyolardır.. Kati ne zaman olaya müdahil olacak... :) :) Bekletmiim onları:)[/B]
[QUOTE=catedral;68551]
[B]Fanlarımda hararetle bekleşiyolardır.. Kati ne zaman olaya müdahil olacak... :) :) Bekletmiim onları:)[/B][/QUOTE] Arkadaşı kurbağa çevirmenden korkuyorduk..dng
[QUOTE=VOBiX;68552]Arkadaşı kurbağa çevirmenden korkuyorduk..dng[/QUOTE]
Akşam yemeğine kurbağa bacağı sote pişirmeyi düşünüyorum:..:
Arkadaşlar 60 dk lık sat veren sistem varmı acaba?Benimki bugün sat verdide.
[quote=VOBiX;68549]Peki o sistemin sahibinin her ay bırakın videolarda söylendiği gibi aylık ortalaması olan 12000 puanı bunun yarısı olan 6000 puan getiriyi sağlama garantisini vermeye cesareti var mı?[/quote]
onu kendisine sormanız lazım.
ama ben bu sistemi yapmış olsaydım size cevabım şu olurdu: evet garanti ederdim ama 6000 YTL ye değil :) 60000 YTL ye :)
Ayrıca piyasa bu, her ay 6000 olacak diye bir kural elbette olamaz sizde iyi biliyorsunuz. bir ay 3000 olur diğer ay 12000 olur. Ama şöyle derdim ben olsam 60000 YTL ver yılda 6000*12 puan kazandırmasını garanti ediyorum derdim :)
veya şunu önerebilirdim size yılda %15 falan veriyorlar yıllık vadeli hesaba yatırın paranızı derdim :) Dünyada nerde görülmüş 6000 ver dünya kadar kar eden sisteme bide üstüne garanti ver :)