Günaydınlar 62125 ilk drenç geçerse 62950 kadar gider.
Printable View
Günaydınlar 62125 ilk drenç geçerse 62950 kadar gider.
[quote=selçuklu;164891]benim avatar göster çocuğa patron .. kral arthurla tanşsın .. hehhheee :D:D:D[/quote]
gösteerdim patron... "oyuncak" dedi senin avatardaki resme:cool: bu arthur imitasyon olmasın patron..
sistem alda kapatmamışmıydı asti..
Cın abd`nın umursamaz parasal ve malı polıtıkalar ızlemesının doları rısk
altında bıraktıgını belırttı.
Cın malıye bakan yardımcısı zhu guangyao bır fınansal forumda yaptıgı acıklamada
para bırımlerı global merkez bankaları tarafından rezerv para olarak kullanılan
ulkelerın uyguladıkları yerel polıtıkaların global etkılerını hesaplamaktan uzak
kaldıgını soyledı.
Zhu, bu ulkelerı para polıtıkalarında sorumluluk sahıbı olmaya cagırdı.
-matrıks-
|
[quote=Larossıan;164922]sistem alda kapatmamışmıydı asti..[/quote]
günlük al- saatlik al- 20 dk al - 15 sat.dng
Dow'un gece ne yapacağını az çok tahmin edebiliyorum açılışından ama FDOW'un bir sonraki sabah ne yapacağı tamamen raslantısal gibi. DOW gece ne yapmış olursa olsun FDOW sabah bildiğini okuyor, gapi de o belirliyor. Tamamen raslantıya kalmış işimiz... Daha çözemedim bu işi vesselam... :(
cümleten günaydın . ..üüü
[QUOTE=Astatin;164920]gösteerdim patron... "oyuncak" dedi senin avatardaki resme:cool: bu arthur imitasyon olmasın patron..[/QUOTE]
çocuk biliyor işi .. patron arthur bizi yiyor ayıyım falan diye.. oyuncak işte ... :D:D
[quote=selçuklu;164927]çocuk biliyor işi .. patron arthur bizi yiyor ayıyım falan diye.. oyuncak işte ... :D:D[/quote]
walla bende öyle diyecektim...bu arthur bizi yiyo olmasın diyecektim..kırıcı olur diye demedim:D:D
Oha bu nasıl bir olumluluktur yaw... Nerdeyse +1000 puan oldu... :(
laros patros..pardon bu arada sattlikde sattaymış cuma günü
Kanal direncinin tam dibindeyiz. Kendini üstüne atabilirse sağlam ralliye hazılıklı olmak lazım. Ben 09:15:01'de short'ları kapatıp 09:15:02'de long'a geçtim... Hep derim, iflas etmemenin yolu döneklikten ve hızlı emir vermekten geçer... :p
aaa yok ebesının demek istiyorum ali sami.. bole sacmalık olmaz yaf.. bunlar kafalarına gore deger mi belirliyolar bu nasıl gap bole ?
Günaydın forumun GÜZEL İNSANLARI!
350-375 stop uzun .. 500 cover kısa .
Günaydın...
Shortçulara Osmanlı tokadı attılar.
Bakalım devamı gelcekmi.
Akp inceleme davası haberleri etkilemedi
5 lik long kapattı zaten cuma cuma olmasaydı pala biçerdide ptesi daha uygun geliyor kafadan 1000 point.
[quote=Marmaray;164935]Günaydın...
Bakalım devamı gelcekmi.
Akp inceleme davası haberleri etkilemedi[/quote]
VOB IMKB'den çok ABD endeksli. Obama'yı incelerlerse o zaman şelale gelir ancak... .dng
[QUOTE=AMON RA;164774]Valla arkadaşlar dirhem kadar pozisyonum yok amma dünkü çıkışta hata bandının üstüne değdi bugünkü hafif eksi ile alt band yataya girerken üst bandı yukarı açtı günlüklerinde alda olmasını göz önüne alırsak bence pazartesi günü piyasa artı açacak Kİ beyinler hala kısaya şartlanmış durumda! ne diyim hayırlısı olsun![/QUOTE]
Cuma akşamı yazdığım yazım! Piyasa düşündüğüm gibi ilerliyor.Tüm sistemler alda alt band yataya girerken üst band yukarı doğru açılmaya başladı! grafik ekleyemiyorum kusura bakmayın.
%2 fark var yaf sporla vob arasında.. bunlar suzme yaf .. hesap kitap bilmiyolar resmen seylerınden fıyat uyduruyolar..
[QUOTE=Strategist;164937]VOB IMKB'den çok ABD endeksli. Obama'yı incelerlerse o zaman şelale gelir ancak... .dng[/QUOTE]
Bir Vadeli piyasamız ve borsamız var İstanbulda...
Ama kendi enflasyon işsizlik verilerimiz etkilemiyor.
Amerikan verileri daha çok etkiliyor..
Hakkaten ne işe yarıyor o zaman yurtiçi veriler :D
[QUOTE=Marmaray;164935]Günaydın...
Bakalım devamı gelcekmi.
Akp inceleme davası haberleri etkilemedi[/QUOTE]
nereye atıyolar tokadı .. tavuğamı atıyolar .. kolaymı öyle tokat atmak .. :D
[quote=Kennym;164939]%2 fark var yaf sporla vob arasında.. bunlar suzme yaf .. hesap kitap bilmiyolar resmen seylerınden fıyat uyduruyolar..[/quote]
takas ve makas hikayedir :)...kızdırma adamları, şimdi garan ı tavan açarlar görürsün
Hımmm.
[quote=sazan;164943]Hımmm.[/quote]
derken:cool:
Bu da FDAX canlı... Hani 10:00'dan sonra ne olur diye merak ediyorsanız diye ekleyeyim dedim.... :)))
[QUOTE=selçuklu;164942]nereye atıyolar tokadı .. tavuğamı atıyolar .. kolaymı öyle tokat atmak .. :D[/QUOTE]
Şefkat tokadıydı shortçuların yediği...Ama altın yumurtlayan tavuk lazım py amcaya:D
[QUOTE=sazan;164943]Hımmm.[/QUOTE]
üüüüüüüüü
[quote=Astatin;164944]derken:cool:[/quote]
Hım hım da hımmmm.
Psikoloji böyle bir şey işte...
61500 iken yüzüne bakmadı kimse vobun Cuma günü long icin...
Şimdi deli gibi alıyor herkes :D
[QUOTE=enorton;164929]Oha bu nasıl bir olumluluktur yaw... Nerdeyse +1000 puan oldu... :([/QUOTE]
Bugün üst üste 4. gün gap yedim arkadaşlar... Geçen ay da sanırım üst üste 5 kere yemiştim... Artık alışkanlık oldu sanırım...
[quote=sazan;164948]Hım hım da hımmmm.[/quote]:..::..::..:Sayın Sazanın afyonu patlamamış daha sade kahve getirin.
way **.... sistemlerin çoğu zaten aldydı olmayanlarda şu an geçici al üretiyor..amma haftalık grafik çok ilginç..ARalık vade olarak bakınca sistem bayadır satta..AMa yakın vade olarak bakınca halen alda ama bağırsakalr, 1-2 gün içind eolabilecek 61000 altı bir fiyatta buda sata geçer diyor..Haftalığın sat vermesi olasılığının yarattığı iştah ile 15 dklıkda ayvayı yemek korkusu arasında gidip geliyorum
[quote=sazan;164948]Hım hım da hımmmm.[/quote]
derken:..:
sımdı olaylar su sekılde gelısır spor acılır yukselısle burdan bı abanırlar apsd 5000 e cıkar fıyatları 63000 e degdırırler ordanda basarlar 5 dakkada gunu gene 62000 de tamamlarız.. hergun yaptıkları aynı geyık kullan makası ac bıton pozısyon gun ortasında bas 5 dakkada kapat pozısyonları.. ee bole sacma bı fınans sıstemı olur mu yaf..
[QUOTE=enorton;164950]Bugün üst üste 4. gün gap yedim arkadaşlar... Geçen ay da sanırım üst üste 5 kere yemiştim... Artık alışkanlık oldu sanırım...[/QUOTE]
kaldıracı nasıl kullanıyorsunuz?
Full değilse sorun olmaz sanırım...
Bir de haftasonuna pozisyonsuz girmeyi deneyin :D
Onu bunu bilmiyorum.
Bu Vob 65 binlere yolculuğa başlamış görünüyor
[QUOTE=Marmaray;164949]Psikoloji böyle bir şey işte...
61500 iken yüzüne bakmadı kimse vobun Cuma günü long icin...
Şimdi deli gibi alıyor herkes :D[/QUOTE]
aldıgı fılan yok hocam yapay yukselıs zaten dıkkat edersen apsd 1000 azalmıs durumda mıllet mecburı kaatıs yapmıs sırf fıyat yuksek acıldı dıye..
iştah olsa apsd en azından + ya gecerdı.. sabah sabah ayak oyunu sırf stopp losları calıstırmaya yonelık hareketler..
[quote=Marmaray;164955]kaldıracı nasıl kullanıyorsunuz?
Full değilse sorun olmaz sanırım...
Bir de haftasonuna pozisyonsuz girmeyi deneyin :D[/quote]
Emortım ı bilmem ama yatırımcının çoğu itiraf etmesede Fulldıraç (full kaldıraç) olarak girer pozisyonu.. Türev piyasalar biraz açgözlülerin yeridir malum...:..: Az kaldıraç olayına da Azdıraç diyeceğim ama şekil ve mana uyumu tam olmuyor..o yüzden demeyeyim..
Emortım petrım,
sakla patron o mesajı..aha tekrar diyorum :) ben ancelina ile yemeğe çıkarım hatta odaya çıkarım ama bjk bu yıl şampiyon olamaz;););):..::..:
[QUOTE=Kennym;164954]sımdı olaylar su sekılde gelısır spor acılır yukselısle burdan bı abanırlar apsd 5000 e cıkar fıyatları 63000 e degdırırler ordanda basarlar 5 dakkada gunu gene 62000 de tamamlarız.. hergun yaptıkları aynı geyık kullan makası ac bıton pozısyon gun ortasında bas 5 dakkada kapat pozısyonları.. ee bole sacma bı fınans sıstemı olur mu yaf..[/QUOTE]
Finans sistemi tamamen yalanlar üzerine kurulu sanal bir Dünyadır. Reel değildir, soyuttur.