cok yanlıs hareketler yaparak 475 ve 450 den de shortladım bakalım iice patlasın hazır patlamısken...
Printable View
cok yanlıs hareketler yaparak 475 ve 450 den de shortladım bakalım iice patlasın hazır patlamısken...
[QUOTE=Kennym;164957]aldıgı fılan yok hocam yapay yukselıs zaten dıkkat edersen apsd 1000 azalmıs durumda mıllet mecburı kaatıs yapmıs sırf fıyat yuksek acıldı dıye..
iştah olsa apsd en azından + ya gecerdı.. sabah sabah ayak oyunu sırf stopp losları calıstırmaya yonelık hareketler..[/QUOTE]
Hareket stop loss çalıştırtırmaya mı yönelik?
Yoksa trend yukarımı kırılıyor?
İzleyelim görelim
[QUOTE=Marmaray;164959]Finans sistemi tamamen yalanlar üzerine kurulu sanal bir Dünyadır. Reel değildir, soyuttur.[/QUOTE]
tamam soyutturda bu kadar da soyut olmaz kı yaf.. ayıp
[quote=Larossıan;164951]:..::..::..:[/quote]
Zazan cumadan SW'de flat girdi. Şimdi ise sadece hımlıyor. :confused:
Eğer Selçuklu ile tartıştığımız, son dalgası triangle olan triple three formasyonu oluşacak ise, sistemleri/histemleri fecci çarparlar (Bakınız : Şamaroğlanı). Biraz dalgaların kendini açığa çıkarmasını beklemek gerekiyor.
İmzamdaki sermaye eriyeceğine , fırsatlar kaçsın sözüne uyarak beklemeye geçiyorum..uyk
Sistemlerden 2'si hala shortta bekliyor. Biri ise Long.
[quote=sazan;164963]Zazan cumadan SW'de flat girdi. Şimdi ise sadece hımlıyor. :confused:
Eğer Selçuklu ile [COLOR=red]tartıştığımız[/COLOR], son dalgası triangle olan triple three formasyonu oluşacak ise, sistemleri/histemleri fecci çarparlar (Bakınız : Şamaroğlanı). Biraz dalgaların kendini açığa çıkarmasını beklemek gerekiyor.
İmzamdaki sermaye eriyeceğine , fırsatlar kaçsın sözüne sadakatle beklemeye geçiyorum..uyk[/quote]
demek bu ters hareketler selçuklu patronun yüzünden o zaman..arthur u motive edeceğine sağda solda tartışmalara giriyor demek..çok ayıp :) biz de arthur dedik bağrımıza bastık...üwwwww...
[QUOTE=Marmaray;164959]Finans sistemi tamamen yalanlar üzerine kurulu sanal bir Dünyadır. Reel değildir, soyuttur.[/QUOTE]
hmmmmm
[quote=Astatin;164952]way **.... sistemlerin çoğu zaten aldydı olmayanlarda şu an geçici al üretiyor..amma haftalık grafik çok ilginç..ARalık vade olarak bakınca sistem bayadır satta..AMa yakın vade olarak bakınca halen alda ama bağırsakalr, 1-2 gün içind eolabilecek 61000 altı bir fiyatta buda sata geçer diyor..Haftalığın sat vermesi olasılığının yarattığı iştah ile 15 dklıkda ayvayı yemek korkusu arasında gidip geliyorum[/quote]
Yani şimdi diyorum ki ben, özellikle vadesonlarına yakın, uzak vade yakın vadeden erken ve doğru s,inyal veriyordu..henüz vadesonu değil ama ben yine de aralık avde grafında görünen haftalık sat sığınıyorum..Kral arthura isyanım sonsuz .dng
65000e doğru götürcekler bu hafta. Ona göre pozisyonumu alıyorum
[quote=selçuklu;164965]hmmmmm[/quote]
:::::::::Çayı burnumdan getirdin selçuklu çok yaşayasın teprik yokya.:D
Aklıma 2 sene öncesi geldi...Fed faiz indirim sürecine henüz başlamamıştı, 2007 eylül ayıydı
O zaman Dow 13binlerdeydi. Vobta 62200den longlamıştım...72 bine gitmisti piyasa Dow 14xxxlere gidince
Şimdi Dow 10 bin VOb 62500...Nasıl fiyatlama ama?
Zaman su gibi akıp geciyor pehh
[quote=sazan;164963]Zazan cumadan SW'de flat girdi. Şimdi ise sadece hımlıyor. :confused:
Eğer Selçuklu ile tartıştığımız, son dalgası triangle olan triple three formasyonu oluşacak ise, sistemleri/histemleri fecci çarparlar (Bakınız : Şamaroğlanı). Biraz dalgaların kendini açığa çıkarmasını beklemek gerekiyor.
İmzamdaki sermaye eriyeceğine , fırsatlar kaçsın sözüne uyarak beklemeye geçiyorum..uyk
Sistemlerden 2'si hala shortta bekliyor. Biri ise Long.[/quote]
hımmmmm:cool:
[quote=Larossıan;164968]:::::::::Çayı burnumdan getirdin selçuklu çok yaşayasın teprik yokya.:D[/quote]
hmmmmm :::
[quote=SEYYAH;164971]hmmmmm :::[/quote]
hımmmm:rolleyes:
[QUOTE=Marmaray;164969]Aklıma 2 sene öncesi geldi...Fed faiz indirim sürecine henüz başlamamıştı, 2007 eylül ayıydı
O zaman Dow 13binlerdeydi. Vobta 62200den longlamıştım...72 bine gitmisti piyasa Dow 14xxxlere gidince
Şimdi Dow 10 bin VOb 62500...[COLOR="Red"][B]Nasıl fiyatlama ama? [/B][/COLOR]
Zaman su gibi akıp geciyor pehh[/QUOTE]
hmmmm ....teprik ederim ...brv
where is küskü ... emergency .. .hmmmmmm ....
[QUOTE=Kennym;164962]tamam soyutturda bu kadar da soyut olmaz kı yaf.. ayıp[/QUOTE]
Soyut şey elle dokunulamayan, izafi bir şeydir. Sana göre vardır bana göre yoktur
[QUOTE=selçuklu;164974]where is küskü ... emergency .. .hmmmmmm ....[/QUOTE]
Gaplı açtık, boşluğu dolduracaklar diye tahmin ediyorum.
Hani otobüste bağırırlar ya kalabalık olunca boşlukları dolduralım diye.
hareketin devamı acısından daha saglıklı olur
asteton patron .. çaycı hanım çay getirirse .. hmmmm de ... bende sekretere hmmmmm diyecem .. hehehehhe :D:D:D:D
bunların ıstahı acılısa kadar.. sırf şekil bunlar.. kanarsak vay halimize.. tepeden de shortlamıs olduk sımdı yukseltsınler spotu yukseltebilirlerse deyyuslar..
İçimdeki short aşkı bambaşka, dayanamayıp, 350'den yarım portföy short açtım.
(Hımmm'ları izinsiz kullananlar, kullanmaya devam etmeleri halinde telif davasına hazır olsunlar :::)
[QUOTE=Kennym;164978]bunların ıstahı acılısa kadar.. sırf şekil bunlar.. kanarsak vay halimize.. tepeden de shortlamıs olduk sımdı yukseltsınler spotu yukseltebilirlerse deyyuslar..[/QUOTE]
Ağanın iştahı kesilmez, vampir gibi emiyor. Birgün kabız olcak ama ne zaman
[QUOTE=sazan;164979]İçimdeki short aşkı bambaşka, dayanamayıp, 350'den yarım portföy short açtım.
(Hımmm'ları izinsiz kullananlar, kullanmaya devam etmeleri halinde telif davasına hazır olsunlar :::)[/QUOTE]
ben sevdim abi bu hmmm lama işini .. cezamız neyse çekeriz .. .. hmmm .. :D:D
[quote=selçuklu;164977]asteton patron .. çaycı hanım çay getirirse .. hmmmm de ... bende sekretere hmmmmm diyecem .. hehehehhe :D:D:D:D[/quote]
yok patron ben diyemem valla..ütüne afiyet bizim çaycı hoş mu hoş bir bağyan..böyle üst üste tuhaf şeyler yaparsam, asılıyorum falan sanır.. sansın sorun değil ama, GM nin de ona asıldığını tahmin ediyorum.. hımmmmm... hım hım da hım hım...aleyhime olabilir yani:D:D:D:D (senaryo tamamen hayal mahsuludur)...
[QUOTE=sazan;164979]İçimdeki short aşkı bambaşka, dayanamayıp, 350'den yarım portföy short açtım.
(Hımmm'ları izinsiz kullananlar, kullanmaya devam etmeleri halinde telif davasına hazır olsunlar :::)[/QUOTE]
Hadi bakalım...Vatana millete hayırlı uğurlu olsun.lelele
Ama unutma, aşkın nefrete dönüşmesi sadece saniyeler alırmış! Kadınlar öyle söylüyor. Burda bayan varsa yorum yapabilir
[quote=sazan;164979]İçimdeki short aşkı bambaşka, dayanamayıp, 350'den yarım portföy short açtım.
(Hımmm'ları izinsiz kullananlar, kullanmaya devam etmeleri halinde telif davasına hazır olsunlar :::)[/quote]
Hım hımm da hımmm...Çok güzel haraket teprik ederim.. (hımm hım da hımhım da dava konusumu? yoksa sadece hımmm mı dava konusu):D
shortlarla sabırla bekliorum,çatlamak üzereyim,orta vade sistemlerim hala satta...
ISSIZLIK ORANI AGUSTOS'TA % 13.4 (TEMMUZ: % 12.8 ) - TUIK
İşsizlik artmış mı ? Ossun, amerikada geçen hafta 3 kişi azalmıştı. Bizi boşver, yürü yukarı. Hobarey. :::
Cuma günü eksi makas yapanlar bugün 400 -500 artı makas yapıyorlar... Makas takas hikaye de, eksi makas yapıyorlar sistem SAT a geçiyor artı makas yapıyorlar sistem AL a geçiyor... Ama aslında bir yere gittiğimiz yok...
Günaydın arkadaşlar iyi haftalar bol kazançlar
[QUOTE=ATHLON;164985]shortlarla sabırla bekliorum,çatlamak üzereyim,orta vade sistemlerim hala satta...[/QUOTE]
Stop loss varmı stop loss?
[QUOTE=sazan;164986]ISSIZLIK ORANI AGUSTOS'TA % 13.4 (TEMMUZ: % 12.8 ) - TUIK
İşsizlik artmış mı ? Ossun, amerikada geçen hafta 3 kişi azalmıştı. Bizi boşver, yürü yukarı. Hobarey. :::[/QUOTE]
Abi dağdan bebek katilleri geldi ya o yüzden artmıştır işszlik :::
[QUOTE=sazan;164986]ISSIZLIK ORANI AGUSTOS'TA % 13.4 (TEMMUZ: % 12.8 ) - TUIK
İşsizlik artmış mı ? Ossun, amerikada geçen hafta 3 kişi azalmıştı. Bizi boşver, yürü yukarı. Hobarey. :::[/QUOTE]
Kim takar bu veriyi sallamıyor Ağam...
Ama Amerikan Tarım dısı istihdam olsa, ekran çıldıracak gibi oluyor.dng
vatandaşı ülkesini umursamayan ülkenin yatırımcısı da ülkesinin verilerini umursamıyor.. (tekerleme gibi oldu)...:)
çok tırsıyorum sayın SAZAN...bir gün başbakan adayı veya muhalefet partisi lideri adayı (muhalefet daha muhtemel) olursam burdaki yazışmalarım, PM lerim, İtalyan ve AVusturyalı iş partnerimiz olan şirketlerin bazı bağyan çalışanları ile yaptığım yazışma ve telefon görüşmeleri medyaya servis edilir diye çok tırsıyorumç..way**...dinleniyormuyum acaba yawww..yok yok onu kastedmedim sayın telekulak yetkilileri... yani yorulmanın karşıtı olarak dinleniyormuyum dedim..üwww yannış anlamayın:D:D:D...(partnerlerle yazışma ve konuşma olayı tamamen hayal mahsülüdür...gerçekten..ya gerçekten be)
[quote=Marmaray;164989]Stop loss varmı stop loss?[/quote]
62.550 üstünde ki orayı hanidir deneyip dönüyor,63,400 yolu açılır.o zaman bakılır ne yapılacağına...
Aynı tırsma durumu bende de var. Olmasaydı, ENorton'un görüşleri benimkiler yanında ılımlı bile sayılabilirdi.
onu 9 u anlamam .. .küskü on door i think ... crashh scenario live ... distrubition live ... avatar belli poz belli ..
Selçuklu patron,
Ben SAZAN'ı dinlettirelim diyorum..sen ne diyosun :)
yeter bakmaya bile gerek yok.. olacagı bu ıste fon alımları bıttıkten sonra spot da dusecek akabınde vobada basacaklar 61600 kapatırız artık spotta..
Pascal 20 dk Cumadan long girmiş :(
[IMG]http://img69.imageshack.us/img69/9062/adszpk.jpg[/IMG]
[quote=selçuklu;164995]onu 9 u anlamam .. .küskü on door i think ... crashh scenario live ... distrubition live ... avatar belli poz belli ..[/quote]
tabi patron yaww... arthura saygılar hürmetler