[sıze=5][color=red][b]kral nerde.......[/b][/color][/sıze]
Printable View
[sıze=5][color=red][b]kral nerde.......[/b][/color][/sıze]
waayyy..usdtry ve tahvil boğaları ile aynı safta savaşmaktan gurur duyuyoruz
[quote=Astatin;453958][IMG]http://i39.tinypic.com/2uj5xuc.jpg[/IMG]çok hızlı bir i bekliyorum:::[/quote]
ivit...
Kadim ayu tarihinin bir pençede %5 patlatan şanlı ayu gralları nerde
70000 savunuyor
savunuyor.. 1 dk da tobo var
aha da 15 dklık al vermiş.tam çarpmalık
bu fed tutanakları ve pernankenin konuşacağı saati bilen var mı hacılar
gece 11.10 diye biliyorum
onların satiyle 4.10 yazıyor çünkü
7 saat fark var diye biliyorum
Al bakalım, sür bakalım şortları patlat bakalım, sistemlere al verdir, pupuları çiz delikanlı kim bakalım.......
[quote=PASSAT;453999]gece 11.10 diye biliyorum
onların satiyle 4.10 yazıyor çünkü
7 saat fark var diye biliyorum[/quote]
eyvallah passat patron
gorkularım, aşkım ve sen
gorkuyorum..bir gün de gorkutma **
haci 70.000 tutuyor görüntüsü süsü verdi yarın yurtışı tarafındaki durumlarla - gaplı altında açarsa seyret filmi.. en temizi yarını görmek..
galiba dib oluştu. bu yükseliş sonrası 84 ler yada daha altı 79 lar görülmeli.:D
garan alıyor. güçlü yükseliş gelmeli.
[quote=seagate;454005]haci 70.000 tutuyor görüntüsü süsü verdi yarın yurtışı tarafındaki durumlarla - gaplı altında açarsa seyret filmi.. en temizi yarını görmek..[/quote]
valla patron benimde görüşüm o minvalde ama açıkcası yarını bu gün 85xxx kapanışı ile karşılamak isterim..fed ne derse desin yolu aşşa diye düşünüyorum ama arada terso 1500-2000 puanlık hareketler gorkutuyor..
3 gündür bizde hüülülül yükseltip aşşa basıyor...bugün ise son 3 günün en düşüğünün altına indi..klasik TA olarakdan bu graşacak demek ama..bilemiyorum yani..çift dip süsü verip yukarı sürüp ava çıkabilirler, sona çok daha aşşa gidecek olsa da..bi 84900 göreydi iyiydi, orda şortların yarısını kapatma hesabımız vardı..üw
bir trend uğruna ya rab ne sürfler kaçıyor
gemiyle dolar satıyolar 1.300 bugün satmış banamısın demiyor.. eee yabancıyı ifadeye alırsan ne yapıyonuz diye gelecek karanlık sanki
herşey yalan yav.
[quote=tutku;454006]galiba dib oluştu. bu yükseliş sonrası 84 ler yada daha altı 79 lar görülmeli.:D
garan alıyor. güçlü yükseliş gelmeli.[/quote]
gorku salma tutku patron..ayboluyo:p
bi taraftan şeytan diyor al cillop karını otur kenara..öbür tarafan başka bir şeytan diyor ki manyakmısın 82000 ye kadar bekle...acaba hangisi şeytan...bilsem öbürüne uyacağım
açık pozisyonda hala net bir değişinm yok. yani (bence) yön daha belli değil. artış esnasında daha net gözükür tablo.son bir hafta altta kalanın canı çıksın oynanıyor :)
[quote=Astatin;454013]bi taraftan şeytan diyor al cillop karını otur kenara..öbür tarafan başka bir şeytan diyor ki manyakmısın 82000 ye kadar bekle...acaba hangisi şeytan...bilsem öbürüne uyacağım[/quote]
bende aynı düşüncelerle cebelleşiyorum ama şimdi long ağır basıyor.:D:yü:
70 000 tutuyor astatin hayal görmeyek düşecek diye
bugün dünki meri teyzenin alışlara inanan altta kaldı mesela :) geçmiş olsıun.
gorku..frankeyştayn..gorku godzilla...gorku karın deşen jack..gorku jaws...bu kadar gorkuya bi 85500 ü öok mu göreceksin pala..üğww 86900 yaptıya la yine
sistem 86950 geçilirse long biraz rahatlar 88 de tekrar değerlendir diyor.:D:yü:
[QUOTE=macide;454017]bugün dünki meri teyzenin alışlara inanan altta kaldı mesela :) geçmiş olsıun.[/QUOTE]
aldı malı duruyordur ağustos 105.000 uzlaşma olursa karını hesaplarız oturup..
[quote=macide;454017]bugün dünki meri teyzenin alışlara inanan altta kaldı mesela :) geçmiş olsıun.[/quote]
:p Takas ve Makas....PALAs most effective illustration tools:p
thy artı 2.26 piyasayı destekliyor
bugünü boşver , düne göre -1000 hiçbirşey değil.algıda seçici olmak lazım bence. gelgel piyasası :)
meri genelde boşa almaz.katılıyorum.beklemek isteyen sağlam teminat varsa son bir hafta dermişim :)
[quote=macide;454014]açık pozisyonda hala net bir değişinm yok. yani (bence) yön daha belli değil. artış esnasında daha net gözükür tablo.son bir hafta altta kalanın canı çıksın oynanıyor :)[/quote]
macide patroniçe başgan,
apsd nin güncel net sayısından ziyade, gün içi fiyata göre değişimini de izlemek lazım sankim..mesela son günlerde sıkça olan şey; fiyat yukarı yaparken apsd -3000 oluyor apsd...sonra fiyatın yükseldiği yerden dönerken 0 a döndü diyelim..net ap sıfır görünsede, orada adam pozisyon ayarlıyor..misal yukarı çıkarken apsd eksi ise KY nin şortlarını patlatıyor..sonra fiyatın yükseldiği yerlerde kendisi gısa açmaya başlıyor...orada kontratın şort-long tarafı değişiyor her ne kadar günsonunda net apsd sıfır olsa da...
şimdi long olsamda yarına short girmeyi düşünüyorum.:)
sizin gurt başkanın dediği gibi.bir defter bir kalem.değişim önemli değil bence. ben gün sonu nete bakarım.birde önceki uzlaşmadan ne kadar eksi kapattığıma. bugünkü düşüş düne göre hiç birşey değiş bence. yani tam düşmedik.yani ya tam düşeceğiz ya da tam çıkacağız.yön yok. tavsiye yok...
günlük L yi yenileyerek kapatsak çok değil ama bir derece müsterih olacağım...84900 falan yaparsa ALLAH derim, fed konuşmasını filan da sallamam...yok eğer 87000 üzerine atarsa bak o durum boktan...tam türbülans ortamı..iş yazı turaya kalır yarın için...
FDOW 1..çok dikkat aşşa gırarsa intihar eder
buda yukardaki grafın 60 dklık ince ayar yakın çekimi
thy nasıl yeni zirve yapıyor döviz borcu var
altın yükseliyor selçuklu başkan 1 nelly 0
pehhhhhhh
evetttt topu ortada braktı...mecbur gorku dolu olarak dow ve fdow u bekleyeceğuk..şortların riskini hedge etmek için şans topu oynayak bari