metastockta test yaptırıyorum test sonuclarını goremiyorum basınca fatal eror system tester diyor boyle birşey yaşayan oldumu daha once ?
Printable View
metastockta test yaptırıyorum test sonuclarını goremiyorum basınca fatal eror system tester diyor boyle birşey yaşayan oldumu daha once ?
Teşekkürler astatin grafikler için :) Fakat bu doların yükseleceği yok kıpırdamıyor, zaten yükselmesini isteyen de yok :D Eur-Usd ne olur fikrin varmı işleme gireceğim şimdi long :D
Edit:: Bu arada şirin baba, profillerde yeşil bir nokta var bak üstüne gelirsen diyor ki "doğru yolda ilerliyor" seninkinde ne yazıyor çok merak ediyorum şirin baba :D
[quote=enorton;68606]Bu avatar kullanımı ne kadar garip değil mi, herkesin aklında diğer kişi avatarı ile canlanıyor. Mesela mr spok tan dolayı ben astatin i sert biri olarak düşünürdüm ama şirin baba olayı değiştiriyor :)[/quote]
heeyyytttttt :mad::mad::mad::mad::mad: hasta etmeyin adamı :mad::mad::mad::mad: yada gelin benim güzel şirinlerim :o:o:o:o
Nerde kaldı Pellinn yaaaa
[quote=hexa;68609]Teşekkürler astatin grafikler için :) Fakat bu doların yükseleceği yok kıpırdamıyor, zaten yükselmesini isteyen de yok :D Eur-Usd ne olur fikrin varmı işleme gireceğim şimdi long :D
Edit:: Bu arada şirin baba, profillerde yeşil bir nokta var bak üstüne gelirsen diyor ki "doğru yolda ilerliyor" seninkinde ne yazıyor çok merak ediyorum şirin baba :D[/quote]
hemen söyleyeyim ne yazdığını : Carlito'nun Yolu nda yürüyor diyoe:..::..:
21:12 itibariyle FDAX spot DAX kapanışına göre sadece 9 puan aşağıda.DOW un düşüşünü pek sallamıyor gibi.en azından şimdilik :)
yahu sistem şortlatma şimdi yarın sabah böyle iyiydik LONG :)
[quote=seyyah;68612]21:12 itibariyle fdax spot dax kapanışına göre sadece 9 puan aşağıda.dow un düşüşünü pek sallamıyor gibi.en azından şimdilik :)
yahu sistem şortlatma şimdi yarın sabah böyle iyiydik long :)[/quote]
<8270 :d:d:d
[quote=Astatin;68613]<8270 :d:d:d[/quote]
DOW'da 8.200 ler beklentim dahilinde bunu geçen cuma yazmıştım zaten.ardından gelecek hareket beklediğim şekilde olursa ortada AYI mayı kalmaz :D
Pellınnn?
dow gecenın suprızını yapacak gıbı duruyor
[QUOTE=catedral;68594][COLOR="Red"][B]PELİNNNNNN Nerdesinn..????[/B][/COLOR]
Astatin bağırmadan ben çığriim dedim..[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;68595]:):..::..::..::..::..::..::..:
[sıze=7][color=red]pellınnnnnnn[/color][/sıze][/QUOTE]
[QUOTE=catedral;68599]Sen pelin le buluşmaya mı gitcen? Beni dow a nöbetçi atadın.?
Dow isterse %5 eksi kapatsın.. Bizimki 200-300 puan maksimum aşağıdan açar.. Fazlası kapik çalışmaz..[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;68601]Walla bilemiyorum..pellinn hayırsız çıktı..bizi kira kontratı artış oranını öğrenmek için kullanmış...sonrada hiç bir şey olmamış gibi çekip gittiüüüüüüüüü:):):)
Sen DJ e nöbetçi kal her durumda..Geçen alışverişe gittiydin ne olduğunu hatırlıyosun!!!!!!!!!!![/QUOTE]
ya noldu birsey anlamadım :confused:
[quote=Pellinn;68617]ya noldu birsey anlamadım :confused:[/quote]
şu oldu..sen avatardaki ben değilim ama benziyorum dedin...forumda film koptu...daha doğrusu bende film koptu :..::..::..:
[QUOTE=Astatin;68615]Pellınnn?[/QUOTE]
Geldii geldiii.... <msn diil ki zangırdatiimm....