bu MATRIKS bugün sizide sinir etti mi? DOW , FDOW v.s. veriler sürekli geç geliyor :(
Printable View
bu MATRIKS bugün sizide sinir etti mi? DOW , FDOW v.s. veriler sürekli geç geliyor :(
Pelinnnn derhal forumu terket...
Dow bile tepmeye başladı senin geldiğini görünce..Forumcek yarın açılıştan seni sorumlu tutarız bak ona göreeeeee....
mivvvvvvvv
bu gece dow çökmeyecek galıba
ama pelınn den dolayı astatın de şuphem var
[QUOTE=Astatin;68618]şu oldu..sen avatardaki ben değilim ama benziyorum dedin...forumda film koptu...daha doğrusu bende film koptu :..::..::..:[/QUOTE]
yazıo yani sana .lelele
kedi olalı fare tuttu sistem bugunku satışlara ragmen satışa geçmedi :)
Astatinnn miyavlamayı kess derhal.. salarım üstüne bak..
[quote=catedral;68621]Pelinnnn derhal forumu terket...
Dow bile tepmeye başladı senin geldiğini görünce..Forumcek yarın açılıştan seni sorumlu tutarız bak ona göreeeeee....[/quote]
neettün kati .boks..boks..boks..boks..boks..boks.
neyse DOW çökmedi bu gecede yırttık müzmin LONGÖR olarak :p
sistem ucu ucuna AL da kaldı artık yarın SAT verirse en azından imkan olacak SHORT'a dönebilmek için.tabii sabaha kadar bir felaket haberi falan düşmezse.
gel TREND geeel geeel gel :D
Bu günkü hareket bana göre '' GAZ ALMA'' hareketi idi artık yönün yukarı olduğunu düşünüyorum.İlgi grafik!
[QUOTE=Astatin;68618]şu oldu..sen avatardaki ben değilim ama benziyorum dedin...forumda film koptu...daha doğrusu bende film koptu :..::..::..:[/QUOTE]
[QUOTE=catedral;68619]Geldii geldiii.... <msn diil ki zangırdatiimm....[/QUOTE]
[QUOTE=catedral;68621]Pelinnnn derhal forumu terket...
Dow bile tepmeye başladı senin geldiğini görünce..Forumcek yarın açılıştan seni sorumlu tutarız bak ona göreeeeee....[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;68622]mivvvvvvvv[/QUOTE]
anlamadımki bisey kotu bisey yapmadım dimi :( şaşkınım
[quote=Pellinn;68630]anlamadımki bisey kotu bisey yapmadım dimi :( şaşkınım[/quote]
:o kötü bir şey yapmadın tabiki