[QUOTE=Astatin;165158]nooluyo yaww..anlamadım ben...KUIN lonktu en son..sen mi lonkkk oldun, KUIN mi şort oldu da aynı safda buluştunuz???? hişşşşş...Ayıboluyo, [COLOR="Red"]Ayıboğuluyo haaa[/COLOR][/QUOTE]
ayımı boğuluyo..boğulsun..ommmmm:D:D
Printable View
[QUOTE=Astatin;165158]nooluyo yaww..anlamadım ben...KUIN lonktu en son..sen mi lonkkk oldun, KUIN mi şort oldu da aynı safda buluştunuz???? hişşşşş...Ayıboluyo, [COLOR="Red"]Ayıboğuluyo haaa[/COLOR][/QUOTE]
ayımı boğuluyo..boğulsun..ommmmm:D:D
[QUOTE=QUEEN;165167]ayımı boğuluyo..boğulsun..ommmmm:D:D[/QUOTE]
teessüf ederim .. kınıyorum ... inek boğuluyo bence .. heheh
selam arkdaşlarım ben geldim
işc mokoko...
[QUOTE=selçuklu;165168]teessüf ederim .. kınıyorum ... :([/QUOTE]
teprik ederim:::..sözümüz kral artur dışında..ruh halim karışık..her an dönebilirim..işte ozaman..fiyat dönecekk...dng
[quote=fXci;165169]selam arkdaşlarım ben geldim[/quote]
ayağınız ugurlu geldi bir kademe düştü vob....
İşte Aralık bade haftalık grafta görünen küskübar. YVADE yi koymadım çünkü ondan henüz sat vermemiş...
Mavi halka içinde olan "küskübar" adını verdiğimiz fenomendir. Haftalık grafdaki görüntüsü hakikaten korkunç olmaktadır. 5000 puana tekabül edip, portfoylere dünya değişdirtecek kadar korkunç bir şeydir yani..godzilla gibi bişey bu
Pembe halka içindede, yükseliş yönünde büyük bir bar görmektesiniz. Ancak biz buna küskübar demiyoruz. Neden demiyoruz? Yanıtı grafda..iyi bakın yanıt grafta yaawww...eheheheeh
[IMG]http://i36.tinypic.com/2n651lw.jpg[/IMG]
:..::..:
bence 61650-61550 seviyelerine dikkat edilmeli altına kayarsa .............
[quote=QUEEN;165167]ayımı boğuluyo..boğulsun..ommmmm:D:D[/quote]
kınarım..esefle kınarım..endeksede 250 puan veririm..ehehehe
[QUOTE=Astatin;165156]1- Aha suç delili..sat dedin
2- ooommmm ne gız? çözemedim bu şifreyi..hımmm gibi bir şeymi[/QUOTE]
SPKya voborsa tercümanı oalrak ,iş başvurusu yapacağım .dng
ommmmmm derken yoga yapıyor sinirlenmemek için. .kom
hey maşşallah ayu pencesı geldi :D
ISCTR'nin derdinin ne olduğunu bilen var mı?
[quote=Strategist;165178]ISCTR'nin derdinin ne olduğunu bilen var mı?[/quote]
Henüz suçlu olmayan ama potansiyel taşıyan sitede, geçen hafta boyunca İŞC hakkında sürekli küskü uyarısı vardı
[URL=http://img689.imageshack.us/i/akmj.jpg/][IMG]http://img689.imageshack.us/img689/174/akmj.jpg[/IMG][/URL]
günlük saat da..ama 62100-200 aralığında al veriyor...(yakın vade)
dow max. 10495 den döner..,bizde babalar gibi OBO oluşuyor..
hedef aralık sonu 50.000...dow 9.000
zaten a.t. ew cide aynı şeyleri yazmış..
benim için artık günlük al lar sadece kısalar kapatılır...uzun yok..............
62025 shrt, ciddiyet henüz yok,
Ben buradan full long'a geçtim. Stop yakın, daha düşerse az kaybederim, çıkarsa büyük kazanırım... Bazen ihtimallere oynamak en mantıklısıdır... :..:
apsd 4000 oldu 61850 ve sabah apsd - 1000 lerde 62500 seviyesindeydik ne de guzel ayak yaptın oyle aga.. yok artık yemıyoruz gap map poz kapama.. senın ayagın cukurda anlasıldı.. verıyi yorumlama seklınde bellı oldu.. bu kadar poz actıgına gore.. hey massallah... agam kacacak yer arıyo gibi.. zaten spottanda bugun ıcın cep harclıgını cıkarmıs piyasadan.. iflah olmaz burası dowa bıraktı kendını .. o cıkarsa bende gaz verırım dıye dusunuyo herhalde.. bekleyelım gorelım..
[quote=Strategist;165178]ISCTR'nin derdinin ne olduğunu bilen var mı?[/quote]
"Aşağıda IMKB'nin iki devinin grafikleri var (ISC ve GARAN). Garan kısmen toparlamış ve dip oluşturma çabası içinde görünürken diğeri [COLOR=#ff0000][FONT=Verdana](ISC) daha negatif bir görüntüye sahip[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]. Endeks üzerinde ağırlığı yüksek, üstelik aynı sektörde ve iyi temel rasyolara sahip hisselerin böyle farklı teknik görüntülere sahip olmasını, geçmişteki benzer durumlar sonrasında ne olduğuna bakarak açıklamaya çalışabiliriz. Şöyle ki; bu durum genelde,[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana] büyük yatırımcıların ve hatta piyasanın en bilinçli! ellerinin, gerçek hareketlerini maskeleme çabası olarak algılanabilir"[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][FONT=Verdana]"[FONT=Verdana]ISC diğer banka hisselerine göre oldukça zayıf görünmektedir."[/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][FONT=Verdana][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana][COLOR=black]O sitenin Geçen haftaki İŞC yorumları. Yalnız onlarda bugün hiç bir güncelleme geçmemişler sitede . SPK nın malum aksiyonu ile ilgili olsa gerek.[/COLOR][/FONT][/FONT]
[quote=selçuklu;165168]teessüf ederim .. kınıyorum ... inek boğuluyo bence .. heheh[/quote]
ne boğuluyo.. boğaboğuluyo :..::..::..:
[quote=security;165181]62025 shrt, ciddiyet henüz yok,[/quote]
825 altı ciddi yapar, dax yukarı hamlesi oyalıyor,
[quote=Astatin;165184]"Aşağıda IMKB'nin iki devinin grafikleri var (ISC ve GARAN). Garan kısmen toparlamış ve dip oluşturma çabası içinde görünürken diğeri [COLOR=#ff0000][FONT=Verdana](ISC) daha negatif bir görüntüye sahip[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]. [/FONT][/COLOR][FONT=Verdana][FONT=Verdana][COLOR=black][/COLOR][/FONT][/FONT][/quote]
Ben bu düşüşün teknik nedeni olduğunu zannetmiyorum. Bu kadar büyük bir hisseye RSI negatif gorunuyo, MACD sinyal verdi falan diye 2 gündür bu boyutta küskü vermezler. Bizim bilmediğimiz bir söylenti olmalı piyasada...
bir hayırsever şu makası kapatsın...haklarımız gasp ediliyor......
grafiklerin bağırsaklarından EW gözlüğümle gördüğüm kadarıyla bu piyasa bu fiyatlarda daha çok dönecek arkidişler.
ben deyim 10 gün siz deyin 15 gün buralarda indra gandi yapacaklar kimi görünüyor.buralar derken 60.000/63.000 aralıvından bahsediyorum.
eğer düşüncem doğru ise sistemle trade edenler çok kötek yer.yani eyiki sistemli grup tepeden düşüşte bir 4.000/4.500 pıvan filan aldı ha.PALA kan kusturarak geri alma derdinde.allah seni nasıl biliyse eyle yapsın PALA...
yanılma ihtimalim doğru bilme ihtimalimden yüksektir.:::
kesinlikle ve kesinlikle LONG-SHORT tavsiyesi değildir.yatırım danışmanlığı filan hiç değildir.
[quote=Strategist;165188]Ben bu düşüşün teknik nedeni olduğunu zannetmiyorum. Bu kadar büyük bir hisseye RSI negatif gorunuyo, MACD sinyal verdi falan diye 2 gündür bu boyutta küskü vermezler. Bizim bilmediğimiz bir söylenti olmalı piyasada...[/quote]
Haber önce ağalara gider..Onlar inceden vermeye başlar..İncelik hafif kalınlaşınca sistemler ve teknik analizde bu durum tespit edilir.:D:D
Teknik analiz bu demek değil mi patron..Fİyattaki eğilimi görmek..Nedeni önemli değil..Sonuçta birileri satmaya başladıysa (bir haberle veya canları istediğinden) teknik görüntü bozulur..boks.
efg 500 kontrat civarında alış yaptı,
[quote=SEYYAH;165190]grafiklerin bağırsaklarından EW gözlüğümle gördüğüm kadarıyla bu piyasa bu fiyatlarda daha çok dönecek arkidişler.
ben deyim 10 gün siz deyin 15 gün buralarda indra gandi yapacaklar kimi görünüyor.buralar derken 60.000/63.000 aralıvından bahsediyorum.
eğer düşüncem doğru ise sistemle trade edenler çok kötek yer.yani eyiki sistemli grup tepeden düşüşte bir 4.000/4.500 pıvan filan aldı ha.PALA kan kusturarak geri alma derdinde.allah seni nasıl biliyse eyle yapsın PALA...
[COLOR=red]yanılma ihtimalim doğru bilme ihtimalimden çok düşüktür. kesin bilirim:::[/COLOR]
[COLOR=red]kesinlikle ve kesinlikle LONG-SHORT tavsiyesidir.yatırım danışmanlığıdır.bu danışmanlık hizmetim için adam başı 200 YTL yi hesabıma gönderiniz lütfen. ben yasadışı yatırım danışmanlığı konusunda süperim.. kara para aklarım..eyle bir [/COLOR][COLOR=red]akalrım ki, kara paralar avatarım kadar beyaz olur..beyaz demişken..hap lazımsa göndereyim...hap demişken; efiksçi karıştırma lem burnunu...efiksçi demişken, yasadışı forex de yaptırıyorum ben..adresim ww.pambikforeks.com[/COLOR][/quote]
PAMBIKKKK bu ne....:eek::eek::eek: 15 yıldan başlar...kazara bir yerde türk bayrağı açtıysan 5 yılda faşizmden yersin... telefon kayırlarında da kim bilir neler vardır:D:D:D
Yaw beyler hanımlar, FX2000 kullananlar, yıllardır gıcık olduğum birşey var, size sorayım bari. Şu resimde göstediğim her grafiğin altında çıkan ve hiçbir işe yaramayıp zaten dar olan ekran yerimi işgal eden bu araç çubuğundan nasıl kalıcı olarak kurtulurum? Tutup çekiyorum kapatıyorum, bir daha açınca hortluyor tekrar....
[quote=fXci;165169]selam arkdaşlarım ben geldim[/quote]
Hoşgeldin fxci.
işlem yok mu daha.
Aslında piyasa düştü, fekat durdurdular, o esnada dolar taş kesti, dxy aşağı basıldı, efg 500 alış yaptı, sabah sattıklarını geri aldı, tuzak süsü verildi,
sonuç zorlanıyorlar,
[quote=Astatin;165193]PAMBIKKKK bu ne....:eek::eek::eek: 15 yıldan başlar...kazara bir yerde türk bayrağı açtıysan 5 yılda faşizmden yersin... telefon kayırlarında da kim bilir neler vardır:D:D:D[/quote]
al işte tipik çamır at izi kalsın felsefesinin müridlerinden bir arkadaşımız aramızda :D
la bari kendin toto şop la eklediğin o kısımdaki ücreti yüksek tutsaydın la 200 TL ye danışmanlık mı olur la? tavuk danışmanlığı mı yapıyorsun? :..:
[QUOTE=SEYYAH;165136]arkadaşlar aranızda superonline fiber internet kullanan var mı?
yahu bu çok hesaplı gibi geldi banada.şu anki ADLS 1 mbps ayda 29 TL oysa superoneline fiber internet 10 mbps ayda 29 TL ayrıca bunun için telefon hattına da gerek yok.halihazırdaki ADSL de kullanmadığım halde bir de ev telefonuna para veriyorum.
var mı fiber internet kullanan ve memnun musunuz?
teşekkür ederim.[/QUOTE]
Şuanda bildiğim kadarıyla sadece sitelere hizmet veriyorlar, sitede oturmadığım için yararlanamıyorum :(
[quote=SEYYAH;165197]al işte tipik çamır at izi kalsın felsefesinin müridlerinden bir arkadaşımız aramızda :D
la bari kendin toto şop la eklediğin o kısımdaki ücreti yüksek tutsaydın la 200 TL ye danışmanlık mı olur la? tavuk danışmanlığı mı yapıyorsun? :..:[/quote]
toto şop a gerek yokki..alıntı yaptığında metni değiştirebiliyon... 200 ytl adambaşı la pambık..170 izleyici çarpı 200 = 34000 TL..neyine yetmorr..biz 3 lüfere 3 takla atıyoz..onu da vereceği yok KUIN inüüüüüüüüü
[quote=Astatin;165199]toto şop a gerek yokki..alıntı yaptığında metni değiştirebiliyon... 200 ytl adambaşı la pambık..170 izleyici çarpı 200 = 34000 TL..neyine yetmorr..biz 3 lüfere 3 takla atıyoz..onu da vereceği yok KUIN inüüüüüüüüü[/quote]
Bana yarın sabah gap'inin ne olacağını söyleyene 2.000 TL vermeye hazırım... :..: Yalnız söyleyip de tutturamayan topuklarına elveda desin.... :..:
[quote=enorton;165198]Şuanda bildiğim kadarıyla sadece sitelere hizmet veriyorlar, sitede oturmadığım için yararlanamıyorum :([/quote]
abi ben ev telefonu kullanmıyorum elime alıpta birisini aramış değilim.aynı şekilde eşimde kullanmıyor.atıl vaziyette duruyor her ay boş yere bilmem kaç lira sabit ücret veriyorum.yazık ya vallahi.ayıp ya...
sırf ADSL yüzünden kapattıramıyorum hattı.
superonline eyiymiş ama bizde site değiliz.olmadı o zaman üüü
[QUOTE=feridunabi;165195]Hoşgeldin fxci.
işlem yok mu daha.[/QUOTE]
yok abi cenazem vardı :( buyuk annem vefat ettı az kafamı toplarlayım bakarım..
[QUOTE=enorton;163739]
Az önce Ataşehirdeydim, yolları değiştirmişler ve geçen haftaya kadar geliş-gidiş olan bir çok yol artık tek yön olmuş... Koca koca girilmez tabelaları da koymalarına rağmen vatandaş yine bildiğini okuyor.. Ya tabelalara bakmıyorlar ya da tabelaların ne anlama geldiğini bilmiyorlar...
Ters yönden karşımdan bir ticari taksi geldi... Ben ona,ona bana sellektör yapıyor... Durduk, dedi sen ne yapıyosun? Dedim ki burası artık tek yön oldu, sen ters yönden geliyorsun... Cevap;
-Nasıl ters yön yaaa :D[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;164139]Bugün yine aynı muhabbet... Bu sefer ters yönden gelen altında Passat,ağzında sakız, kokoş bir teyzemiz... :) Yakında Hıncal Uluç gibi buradan plakaları da söylemeye başlayacağım...[/QUOTE]
Bugün de yine güzel ülkemin güzel insanları bildiklerinden şaşmayıp ters yönden gelmeye devam ettiler... Karşıdan gelen bir aracı tam durduracaktım ki bir de baktım kullanan bir polis memuru... Güler misin ağlar mısın... Polis de bunu yaparsa...
Başka sözüm yok hakim bey...
Yaptığımız degaj karşı kaleye gol olmasa bari.
[quote=fXci;165202]yok abi cenazem vardı :( buyuk annem vefat ettı az kafamı toplarlayım bakarım..[/quote]
Başın sağolsun abi...
[quote=fXci;165202]yok abi cenazem vardı :( buyuk annem vefat ettı az kafamı toplarlayım bakarım..[/quote]
Başın sağolsun mekanı cennet olsun.üüü
[quote=Strategist;165200]Bana yarın sabah gap'inin ne olacağını söyleyene 2.000 TL vermeye hazırım... :..: Yalnız söyleyip de tutturamayan topuklarına elveda desin.... :..:[/quote]
önce nakiti alalım..danışmanlık sonra...çelik topuk zırhı 500 ytl...1500 ytl her durumda kar..yada şöyle yapalım..ben 1500 e aynı opsiyonu pambık a açayım...kontratı ona satayım..ben her durumda 500 ümü alırım..pambık ise ister riskini alır topuğun, isterse 1000 e başkasına satar..ben bu garanti 500 ümü teminat gösterip bir bankadan 2000 kredi alırım..bunu yabancı bir bankada vadesiz hesaba kor teminat gösterir 8000 de ordan kredi alırım..way **