[quote=sazan;165240]Kaput profiteröl.[/quote]
Hımmmmmmmmm...Olaya girmeden önce profiterol yeyin demek herhalde..Kaput : Burda "olay" ı temsil ediyor herhalde:..::..:
Printable View
Hımmmmmmmmm...Olaya girmeden önce profiterol yeyin demek herhalde..Kaput : Burda "olay" ı temsil ediyor herhalde:..::..:
[quote=VOBiX;165243]Adam acemiyse toğuğu tututramazsa noalcak. topuk harici bir yeri vurursa tazmiant isteme opsiyonu da ekle.[/quote]
pambık a sor..ben konratı ona sattım..
[QUOTE=Astatin;165249]Hımmmmmmmmm...Olaya girmeden önce profiterol yeyin demek herhalde..Kaput : Burda "olay" ı temsil ediyor herhalde:..::..:[/QUOTE]
Kaput profiterol = Yorum yok flat devam
olabilir... :)
dax zillisindeki bu coşku cöküşün habercisi sanki...
[B]Abd'de ekım ayı ny fed ımalat endeksı:23.51 (beklentı:28.65 oncekı:34.57)
abd'de ekım ayında perakende satıslar yuzde 1.4 arttı (beklentı:%+0.9 oncekı:%-1.5)
abd'de ekım ayında oto harıc perakende satıslar % 0.2 arttı (beklentı:%+0.4 oncekı:%+0.5)
abd'de ekım ayı ny fed ıstıhdam endeksı:1.32 (oncekı:10.39)
abd'de ekım ayı ny fed teklıf edılen fıyatlar endeksı: -2.63 (oncekı:-5.19)
abd'de ekım ayı ny fed yenı sıparısler endeksı: 16.66 (oncekı:30.82)[/B]
Yada Profösör İlhami Terol'a (Prof.İ.Terol) kaputsal konularda kontrole gidiyosun...(bevliyeci prof yani)...:::
la bende şifreli konuşacağım...
lonklara dubra depişka .... çok şifreli olmadı galiba bu..neyse
yaf daha az evvel 62.250 alıyorlardı .dng
takun kratza demek istiyorum huzurlarınızda.. ueheuh aga nasıl kafa bulandırdı ama veri saati :) heuh kanarmı be aga anadolu cocugu..
950'den deneysel long açtım... Piyasanın komple çökmekte olduğunu gösteren verilerden sonra herkes yihhhuuuuu moduna giriyor ve hep ralli geliyor nasıl olsa... Ona güveniyorum...
vamos a teabas tierra sonada, hasta siempre komandante,
[QUOTE=enorton;165222]Benim saatlik de AL verdi ama umudum yok bu son sinyalden...[/QUOTE]
Evet haklı çıktım malesef, şimdi de geçici sat çıktı... Fena çarpılıyoruz...
Sertap Erener in büyük hayranıyım :::
[quote=trader38580;164899]selçuklu patron
5 dk lık ew analizin mevcutmu? 62575 den 61550 ye gelen yere 1 etiketi koymuşun. bu dalganın iç yapısını merak ettim. zira ben net bir 5 dalgalık itki sayamadım. orasını sen nasıl etiketledin? açıkcası benim pek içime sinmedi bu 1 ve 2.
62550 nin üstünü görüp yani bir 1 ve 2 mi yapsak acaba:rolleyes::::[/quote]
62550 görülerek yeni 1 ve 2 oluşuyor galiba.
fX ci başın sağolsun
[QUOTE=fXci;165202]yok abi cenazem vardı :( buyuk annem vefat ettı az kafamı toplarlayım bakarım..[/QUOTE]
Başınız sağolsun
62 flatos...ommm..sıkıldımmmm..hıımmm
psikolojiyı nası bozuo di mi ya...helal olsun bunların analistlerine...
walla gidip psikolojı master yapcam...
Saatlikte kesin gol görmeden altın vuruş yapılmaz.
Gösterge faiz, 8,83 %1 yakın artış, bu da M.B faizleri %0.25 daha düşürme eğilimindeyken(py beklentisi son bir %0.25 daha şeklinde) yeni oranlar açıklanana kadar banka karlarının erimesi demek, bu da yeni denge yeresine kadar py nin satılması demek(65-58 arasına böyle gelindi), öyleyse borsa neyi bekliyor,
[QUOTE=Astatin;165266]üüüüüüüüüüüüüüü niyeüüüüüüüüü benim değil ama bir forum üyesinin akrabasıdır kendisi..ayıp oldu biraz yaniüüüüüü[/QUOTE]
neden bişey mi oldu, biri bişey mi dedi ::: Pala da benim akrabam ben bişe diyo muyum :D
Başınız sağolsun Sn.Fxci . Allah rahmet eylesin.
[quote=enorton;165274]neden bişey mi oldu, biri bişey mi dedi ::: Pala da benim akrabam ben bişe diyo muyum :D[/quote]
işledim seni:..::..::..:
60 lık analizim, shrt yönünde baskı feci, gol olur,
[QUOTE=Astatin;165276]işledim seni:..::..::..:[/QUOTE]
Olsun haklıydın... Ama o mesajın manası çok derindi :)
[url]http://www.xfacebookvideo.com/video.php?idx=yqsg1ac8a1ytf93[/url]
[quote=QUEEN;165269]62 flatos...ommm..sıkıldımmmm..hıımmm[/quote]
osssssss değilmiydi o ünlem yahu...yani eskiden eyle bir dizi vardı, geçen yıl tuhaf bir şekilde uzakdoğuda ölen adam oynuyordu başrollerinde...ossss çekirgee denilen hani.... oooommmmmmm daha çok tıka basa koca lokmaları yutmaya çalışan bir obura aitmiş gibi duruyor
[QUOTE=Astatin;165280]osssssss değilmiydi o ünlem yahu...yani eskiden eyle bir dizi vardı, geçen yıl tuhaf bir şekilde uzakdoğuda ölen adam oynuyordu başrollerinde...ossss çekirgee denilen hani.... oooommmmmmm daha çok tıka basa koca lokmaları yutmaya çalışan bir obura aitmiş gibi duruyor[/QUOTE]
vaşşşş..buda şaşırınca:D:D..osss deyincede pırt pırt gibi oluyoo::::D:D
şovalye..kraliçe diyoki..uzun vade pozun nedir..
[quote=QUEEN;165282]vaşşşş..buda şaşırınca:D:D..osss deyincede pırt pırt gibi oluyoo::::D:D[/quote] huuuuzzzzurrrrrrrrr çekirgeeeee...
sat verdi gız..satıyımmıı..oooo piti piti piti
[quote=QUEEN;165283]şovalye..kraliçe diyoki..uzun vade pozun nedir..[/quote]
uzun vadede hepimiz öleceğiz...KUIN ler bile..bu dünya ne sana ne bana kalmaz, sultan süleymana kalmadı böyle KUIN ede kalmaz....
On the WAY :) :) kapanış tahminim 60275
[QUOTE=Astatin;165286]uzun vadede hepimiz öleceğiz...KUIN ler bile..bu dünya ne sana ne bana kalmaz, sultan süleymana kalmadı böyle KUIN ede kalmaz....[/QUOTE]
[url]http://www.dailymotion.com/swf/xb1bf8[/url]
Saatliğe bakarsak piyasa ne zaman böyle aheste aheste düşer gibi yapsa sonra ya + gap ile açılış geliyor, ya da ralli yapıyor ve kendini birkaç kademe yukarıya atıyor. Ağa öyle göstere göstere short'a para yedirmez kimse merak etmesin....
Geriye DXY kaldı, burada 0.090 lık artış, vob un canını alır, yani 75.10' un geçilmesi,
[quote=Astatin;165287][COLOR=red]On the WAY[/COLOR] :) :) kapanış tahminim 60275[/quote]
[COLOR=red]In front of the door[/COLOR]....
[QUOTE=abka;165032]62300 den kısa..hedef 500 puan..[/QUOTE]
61875 den kapandı 61900 den uzun..hedef 400 puan...
[quote=QUEEN;165285]sat verdi gız..satıyımmıı..oooo piti piti piti[/quote]
ben enka dayken vladımır vardı bızım antrenor.sıcrayamayana patates derdı.ben de patates dıorum bu vob a.yerlerde plonjon neyın yapsın diye...
Çanlar kimin için çalıyor,
[quote=QUEEN;165288][URL]http://www.dailymotion.com/swf/xb1bf8[/URL][/quote]
YAni, kostüm seçimi bu kadar mı kötü olur..o nasıl şapka o ne parlak taşlarla vob yazısı...kıyafet berbat...reklam baştan sona görsel bir facia..video kamerayla çekilmiş gibi...pıfffffff...adam şöyle 1.75 lik biriyle çeker şu klibi.kom.kom.kom.kom