-
[QUOTE=Astatin;68661][I][URL="http://us.rd.yahoo.com/finance/finhome/topstories/apf/*http://biz.yahoo.com/ap/081229/gmac_financing.html"][B][SIZE=5][COLOR=#18479b]Astatin receives Pell Inn's bailout [/COLOR][/SIZE][/B][/URL][COLOR=#959696]- AP[/COLOR] [/I]
[I]The Treasury Department said Monday that Pell Inn will provide urgent physcological support to Astatin to prevent undesired situation.[/I]
[I]Ya bu haber nasıl etkiler acaba :) :) :)[/I]
[I]Türkçesi: Astatin Pellinn beyıloutu alacak... Hazine Müsteşarlığı, Pell Inn in, istenmeyen durumları engellemek için Astatin'e psikolojik destek vereceğini söyledi..:)[/I][/QUOTE]
Yani tercümeli haber(espri) süper .brv
-
s&p tekrar sata gecmis...gece ala gecmisti.
-
Bugünkü veriler: EUR Bloomberg PMI Perakende Endeksi (Ara) 11:00 - EUR M3 Para Arzı (3 Aylık) (Kas) 11:00 - USD Chicago PMI Endeksi (Ara) 16:45 - USD Tüketici Güven Endeksi (Ara) 17:00 - YTL Dış Ticaret Dengesi (Kas) 17:00
-
cadi abla simdi birazdan gelir ve ben zaten kisalari mi hic bozmamistim ki der...:..:...
-
[I]arkadaşlar yerli bir bankadan dowfuture işlemi yapılabiliyormuş 1 lot (6200 $ civarı) komisyonu 15 $ mış fikri olan varmı? Tabi al ve sat için ayrı ayrı 15 $ ödüyorsunuz. Pahalı geldi sanki normalde ne kadar? Örneğin 30.000 dolarlık işlem yapsak ve dow futureda % 1 kar etsek ne kadar komisyon öderiz ve ne kadar kar ederiz? Hepsi komisyonamı gidiyor? :D[/I]
-
15 cok pahali, kazik resmen...
-
amaç nakdi uzlaşmaya olabilidiğince dipden girmek. baskının sebebi bu
-
[QUOTE=caretta;68672]cadi abla simdi birazdan gelir ve ben zaten kisalari mi hic bozmamistim ki der...:..:...[/QUOTE]
650 tekrar kısaya döndüm. 100 point hasar oldu..550 tekrar uzadım..550 tekrar kısa..Tekrar uzun son kararım..
-
DAX 2 gündür yukarı yapıyor biz yerimizde sayıyoruz pek hoş değil :(
-
[quote=SEYYAH;68677]DAX 2 gündür yukarı yapıyor biz yerimizde sayıyoruz pek hoş değil :([/quote]
hoş değil hatta foşşşş
-
eğer mümkünse bir arkadaş ŞUBAT vadeyi vade başından takasını ekleyebilir mi?
teşekkür ederim,
-
[quote=catedral;68676]650 tekrar kısaya döndüm. 100 point hasar oldu..550 tekrar uzadım..550 tekrar kısa..Tekrar uzun son kararım..[/quote]
KATİ yada CADI;
Aynı avatardaki gibi, gayet hareketli, bi o yana bir bu yana poz.lar...
Bir o yana bir bu yana yatma şaşkın,
Tenhalarda menhalarda yitmiş aşkın,
Dizenin ilk satırı senle ikinci satırı benle&pel inn le ilgili:..::..::..: