dow manyadı ... vay a* .. .
Printable View
dow manyadı ... vay a* .. .
Değdi be sonunda:..:
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i0911.hizliresim.com/2009/11/16/3138.jpg[/img][/url]
çok net negatif ayrışma görüyorum
eşşşe saldım çayıra otlaya karnın 925 den doyura :)
[quote=sazan;165338][COLOR=red]Long live[/COLOR] SW.[/quote]
bende Hımmmm için telif ödemem..mutual aggrement hatat bilateral agreement diyorum... imza Con
10374 üstü kalırsa mıçtı cafer inşallah bura biter..
Negatif ayrışma netleşiyor..kapanış tahminimi 61250 ye revie ettim..dow eksi kpatır 59250 açarız..sonra gün içi "25250" görüp, 58100 kapatırız :)
[quote=selçuklu;165348]dow manyadı ... vay a* .. .[/quote]
boşver patronaj...küskü belli..oh be günlerdir işlemsizim...ne rahat...
havada şelale kokusu var...
10374 geçtim derse bütün hedefler değişir ona göre 10374 iyi takip edilmeli.
ver gazı dowa ver gazı.. sanki tr de yasayan onlar :) uehueh alemsın pala ..
[quote=eksper;165356]havada şelale kokusu var...[/quote]
hava puslu, ortam gergin, şehre korku hakim, yağmur çisseliyor, erken ölen buzağılar misali küçük zararlara kapatılmaya çalışan long pozisyonlar aylardır süren boğa altın çağının sonuna yaklaşıldığını fısıldıyor çam ağaçlarının yaprakları arasından süzülen korku rüzgarlarıyla...küskü korkunç, küskü yolda, alevli küsküler boğa kalelerinin kapılarına fütursuz darbeler indiriyor, taze taze danalar umutsuz savaşlarına doğru aheste aheste yürüyor, belki de son savaşlarına......dng.lelelekarşılarında vandal batı nın yükselen kulesi DJ in verdiği umutla adımlar yer yer hızlanıyor ama, kader şort tanrıları tarafından yazıldı...
Geçmiş gibi yapıyor ama öyle kolay değil bakalım geçmek.
Son bir saatte fdow tam 60 puan yükseldi ama biz 50 puan düştük :)
62025 leri 725 çktık, 900 den bir daha shrt, ama bir puştluk kol geziyo,
hyırlısı
ben ibrahimede dedim şelale olabilir dedim...demedimmi ibrahim?
hızlı koşan atın ---ku seyrek düşermiş....
[QUOTE=enorton;164987]Cuma günü eksi makas yapanlar bugün 400 -500 artı makas yapıyorlar... Makas takas hikaye de, eksi makas yapıyorlar sistem SAT a geçiyor artı makas yapıyorlar sistem AL a geçiyor... Ama aslında bir yere gittiğimiz yok...[/QUOTE]
Birazdan yine eksi makas görürsek şaşırmam...
bakalım bu gün tarih kitaplarına gececekmi bütün olayların başlamadan önceki son gün
925 eşşekler 800 den bağlandı.. agadan aldıkca alıyoz bakalım tırtıgın sonu nere gidecek :)
61600
çoğu orta vadecinin pivotu
o yüzden orayı[B] bugün[/B] kırdırmayacaklar bence
(özellikle kapanışta)
bende saldım eşşeği çayra .. mevlam kayıra .. long live donkeys .. hmmm .. müsterihim .. . crashhhesange ... bask belli küskü belli projeksyon belli .sayım belli .. ... .hmmmmm ...
aga napacagını sasırdı yanlıs emırler gonderıyo uahauhauahuah yamuldu pıyasa...
bende aldım şelale kokusunu ... ayı eşşek çayır ve şelale kokuyor hava ... heehehh:D:D:D
[quote=Astatin;165359]hava puslu, ortam gergin, şehre korku hakim, yağmur çisseliyor, erken ölen buzağılar misali küçük zararlara kapatılmaya çalışan long pozisyonlar aylardır süren boğa altın çağının sonuna yaklaşıldığını fısıldıyor çam ağaçlarının yaprakları arasından süzülen korku rüzgarlarıyla...küskü korkunç, küskü yolda, alevli küsküler boğa kalelerinin kapılarına fütursuz darbeler indiriyor, taze taze danalar umutsuz savaşlarına doğru aheste aheste yürüyor, belki de son savaşlarına......dng.lelelekarşılarında vandal batı nın yükselen kulesi DJ in verdiği umutla adımlar yer yer hızlanıyor ama, kader şort tanrıları tarafından yazıldı...[/quote]
NO WAY...
(Selçuklu patron çok ayıbediyon..biz şort destanı yazıyoruz ancak bu edebi çalışma için teprik edilmedim...Edebiyat düşmanlarını kınıyorum..:..:)
[QUOTE=sovalye;165368]61600
çoğu orta vadecinin pivotu
o yüzden orayı[B] bugün[/B] kırdırmayacaklar bence
(özellikle kapanışta)[/QUOTE]
Cuma günü de yazmıştım , yine 48400 üzerinde kapanıyoruz :(
bu dow manyağı hakkiketen ne yaptığını bilmez bir halde ....allah sonunu hayretsin...
Ben gidişatı pek beğenmiyorum bir planlar var gene terse getirmek için.
Sabahki açılışa göre şuanda 63500 falan olmalıydık...
[QUOTE=Astatin;165372]NO WAY...
(Selçuklu patron çok ayıbediyon..biz şort destanı yazıyoruz ancak bu edebi çalışma için teprik edilmedim...Edebiyat düşmanlarını kınıyorum..:..:)[/QUOTE]
teprik ederim patron görmemişim ben yokken yazmışındır ... bizzatihi teprik ederim .. :D:D
[quote=Larossıan;165375]Ben gidişatı pek beğenmiyorum bir planlar var gene terse getirmek için.[/quote]
desten belli, edebiyat belli, çöküş belli, şort belli belli...
(Olumu olur..mesela DJ %1.5 artı kapatıyormuş am abiz yarın +2000 açılıyormuşuz...bakalım SPK ne der o işe)
Ben bu gece flat..
bence bizimkiler bu akşam dow un intihar edecegini düşünüyor....
Bundan önce dow 10400 ü en son 03.10.2008 tarihinde görmüş, o tarihte vob 43800 müş :D
dow max kaçı gördüki..bnede veriler gec geliyor..
[quote=abka;165382]dow max kaçı gördüki..bnede veriler gec geliyor..[/quote]
10403
10405 den küskü başladı dowda...yerin dibine kadar gider umarım...
Bizdeki negatif baskıya bahane buldum :)
[url]http://www.ensonhaber.com/politika/240142/akp-tarihinin-en-kotu-rakami.html[/url]
[quote=Astatin;165344]patron zorlaşıyor gittikçe şifreler ha..... neyseçç
Saldım eşeği tarlaya :
Saldım : Pozisyon aldım
Eşek : Küskü yü temsil ediyor olabilir. Yani şort poz aldın.
Tarla: Portföy
???[/quote]
Hata yapmışım düzeltiyorum.
Saldım eşeği çayıra, mevlam kayıra. (Tarla yazmışdım, Selçuklu'nun mesajı ve düzeltmesi ile ciddi bir hatadan kurtulduk.)
Şakayı bir yana koyarsak, gerçekten toplantı maratonu arasında SW sayımı hiç yapamadım (ve SW trade'i de). O yüzden de geyik şifreler yazdım. Umarım sizleri zıvanadan çıkarmamışımdır. :..: Günbaşındaki durumunu sistemler hiç bozmadı ve ben de portföylerimde sistemlerime uyuyorum.
aga nın dow tahmini erken gerceklestıgı ıcın longları kapıyo resmen.. allah ne verdiyse satmaya basladı.. ule aga etme eyleme sen makas acmayınca ben gıremem poza.. alısmısız bı kere.. tum longları kapama daha bıton sılahın vardı hauahuhuh ula kusku on the door .. fazla uzaga gıdemez yakalarız :)