-
arkadaşlar, topiğin sponsosru ben değilim ama yılbaşında ne yapıyorsunuz topiğine görüşerinizi bekleriz..gülelim eğlenemlim...Pell Inn, seninde görüşlerini bekleriz...beklerim yani...yani ben de bizim içinde bir kişi olduğum için beklerim dedim ayrıca...şeyy...ama o zaman niye ayrıca belirttinki diyebilirsin... hımmm.. deme...yazdım bi kere işte
-
AHAAAAA:....46 uğurlu sayı...46 izleyici 46 üye varmışş.... iki 46 arasında dilek tutun falan...
YAAAAAAAAA ARKADAŞLAR ACAİP SIKICISINIZ HA !!!!!!!! :) :)
aloooooo 46 üye, aloooooo 46 ziyaretçi!!!!!!!!
-
dj yukarı gitmiş biz dun kapadıgımız yerdeyiz degisiklik yok ..vade sonuna 1 hafta kala artık pozisyon almıycam
-
[quote=Astatin;68682]AHAAAAA:....46 uğurlu sayı...46 izleyici 46 üye varmışş.... iki 46 arasında dilek tutun falan...
YAAAAAAAAA ARKADAŞLAR ACAİP SIKICISINIZ HA !!!!!!!! :) :)
aloooooo 46 üye, aloooooo 46 ziyaretçi!!!!!!!![/quote]
Böyle giderse
diğer forumlardan glen transfer tekliflerini değerlendirmek durumunda kalacağım:..::..::..: ama Pell Inn burada üüüüüüüüü gidemem
-
Takaslar bu ara çok fazla bi şey ifade etmiyor
subat
38477 efg 27560 dsı
8800 tgb 9500 ıym
1100 ata 3300 cıtı menkul
aralık
morgan 20500 SATISTAKIKER İSE 25200 18400 8300
15300 dsı
8400 teb
-
[quote=SEYYAH;68679]eğer mümkünse bir arkadaş ŞUBAT vadeyi vade başından takasını ekleyebilir mi?
teşekkür ederim,[/quote]
yok mu bir yardımsever arkadaş yaw? ALLAH razı olsun diycem yaw.istemiyonuz mu?
-
[quote=SEYYAH;68686]yok mu bir yardımsever arkadaş yaw? ALLAH razı olsun diycem yaw.istemiyonuz mu?[/quote]
Nice zamandır muhabbet, sıcaklık ve umut bu toprakalrı terk etti... (İki Kule-Eomer)..
PS: Terminalden uzakdayım..O yüzden ben yanıt veremiyorum talebine.. Zaten bu ara herşeyden uzaktayım üüü
-
Ooooofff, sıkıldım yahu. Hareket isteruk.
-
[quote=sazan;68688]Ooooofff, sıkıldım yahu. Hareket isteruk.[/quote]
ooooo gurt diyarının beyi ayrık vadiden mr. sazan gelmiş... sal gurtları...
-
[quote=Astatin;68687]Nice zamandır muhabbet, sıcaklık ve umut bu toprakalrı terk etti... (İki Kule-Eomer)..
PS: Terminalden uzakdayım..O yüzden ben yanıt veremiyorum talebine.. Zaten bu ara herşeyden uzaktayım üüü[/quote]
AŞK zor şey.adamın gözünü kör eder terminalin yanında da olsan görmezdin ekrandakini .lelele
-
[QUOTE=sazan;68688]Ooooofff, sıkıldım yahu. Hareket isteruk.[/QUOTE]
ralli ...
-
[QUOTE=SEYYAH;68686]yok mu bir yardımsever arkadaş yaw? ALLAH razı olsun diycem yaw.istemiyonuz mu?[/QUOTE]
gonderiyorum eksik olabilir
[IMG]http://img387.imageshack.us/img387/5500/dadart7.png[/IMG]