-
[QUOTE=abka;165382]dow max kaçı gördük[COLOR="Red"][B]i..bnede[/B][/COLOR] veriler gec geliyor..[/QUOTE]
valla mesajı çok zor anladım .. abkanında sigortalar gitmiş küfürü basmış diyodum ..sonradan anladım .. . hehehe :D:D ilk anladığımda doğru olabilir tabi ..
-
[quote=enorton;165385]Bizdeki negatif baskıya bahane buldum :)
[URL]http://www.ensonhaber.com/politika/240142/akp-tarihinin-en-kotu-rakami.html[/URL][/quote]
SOn seçimde AKP, sahillerde ciddi oy kaybetmişti..Şimdi görece daha milliyetçi olan doğu karadeniz ve iç anadolu da da oy kaybı yaşıyordur.
Cumhuriyetin kuruluş felsefesi ile çeliştiği söylenen pek çok tasarrufun mutlaka halk onayından geçmesi lazım... devletin diğer kurumları ile herşeye rağmen yaşanan gerilim bence bu işi bir erken seçime götürür... hatta götürmelide..
-
Osman Pamukoğlunu severim, saygı duyarım ama bu mantıkla siyaset olmaz...
[url]http://www.ensonhaber.com/politika/240153/pamukogluna-2.-miting-soku.html[/url]
[B][I] KIŞ GÜNÜ MİTİNG NEREDEN ÇIKTI
Vatandaşların ilgisizliğini iktidara ve insanların vurdumduymazlıklarına bağlayan Osman Pamukoğlu, yaklaşık 25 dakika miting alanında kaldı. Pamukoğlu, "Bu insanları aç ve yoksul bırakıp beyinlerini eğitmezsen Güneydoğu gitmiş, bankalar gitmiş, limanlar gitmiş, açılım dorukta, hiçbir şey umurlarında olmaz. 'Bu kış günü, bu soğukta miting de nereden çıktı?' diye günlük yaşamlarını sürdürürler. Sonra ne yaparlar? Ağlarlar, söylenirler, sızlanırlar. Yaptıkları budur. 16 gündür Anadolu'dayım. Şöyle bir alışkanlıkları var; seçim yokken, seçim startı verilmezken, nereden çıkıyor bu mitingler? Kafaları bulanık, muhakemeleri karışmış, sindirilmişler, korkuyorlar. Efendisiz yapamıyorlar, hak aramak veya hesap sormak zaten bunların işi değil. Klasik şeyleri yapıyorlar, sıradan canlılar gibi beslenmeye çalışıyorlar, barınmaya çalışıyorlar ve sadece konuşuyorlar" dedi.
Konuşması zaman zaman, "Anadolu gelecek, dertler bitecek" sloganları ile kesilen HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, konuşmasının ardından Nevşehir'den ayrıldı.[/I][/B]
-
[quote=sazan;165386]Hata yapmışım düzeltiyorum.
Saldım eşeği çayıra, mevlam kayıra. (Tarla yazmışdım, Selçuklu'nun mesajı ve düzeltmesi ile ciddi bir hatadan kurtulduk.)
Şakayı bir yana koyarsak, gerçekten toplantı maratonu arasında SW sayımı hiç yapamadım (ve SW trade'i de). O yüzden de geyik şifreler yazdım. Umarım sizleri zıvanadan çıkarmamışımdır. :..: Günbaşındaki durumunu sistemler hiç bozmadı ve ben de portföylerimde sistemlerime uyuyorum.[/quote]
ne yani..boşa mı çözdük biz o şifreleriüüüüüüüüüüüü.kom.kom.kom
-
[quote=enorton;165373]Cuma günü de yazmıştım , yine 48400 üzerinde kapanıyoruz :([/quote]
teknik gereği(obo-bobo) öyle olması gerekiyor bi grup şortçu kitle orası kırılsada şortlasak diye bekliyor diğer kitlede orası yukarı kırılsada longlasak diye bekliyor dolayısıyla piyasa kararsız ve her türlü ayak oyunlarına, sahte kırılmalara elverişli hale geliyor
-
Sistem SAT ta bu geceye de short *.* En fazla yarın sabah üst üste 5. gapımızı yeriz...
-
[QUOTE=enorton;165394]Sistem SAT ta bu geceye de short *.* En fazla yarın sabah üst üste 5. gapımızı yeriz...[/QUOTE]
golü atarız emortım patron inşallah ..
-
[quote=Astatin;165392]ne yani..boşa mı çözdük biz o şifreleriüüüüüüüüüüüü.kom.kom.kom[/quote]
Zori. :o
-
[QUOTE=sovalye;165393]teknik gereği(obo-bobo) öyle olması gerekiyor bi grup şortçu kitle orası kırılsada şortlasak diye bekliyor diğer kitlede orası yukarı kırılsada longlasak diye bekliyor dolayısıyla piyasa kararsız ve her türlü ayak oyunlarına, sahte kırılmalara elverişli hale geliyor[/QUOTE]
[QUOTE=xtraderx;165393]
u100 p.tesi gün içi
47636/46842/[B][COLOR="Red"]46148[/COLOR][/B]
48403
48802/49154
yarında 48403 ustunde kapanıs olması durumunda verdıgım 49*** li iki sevıye(49511/49739) hedef olarak kalmaya devam eder
ancak yarın 47636 altına hacımle ınersek 46200 destegı bundan önceki gibi güçlü şekilde gorevını yapamaz/yapmayabilir
kısacası kısa vadeli olarak;
48403 ustu 49511/49739
48403 altı 46200'ler hedef konumundadırlar
yapraklı bankada yarın;
5,55/5,60 altında kapanıs olması durumundan salı sal-la-na-cak-tır [/QUOTE]
Üstadın dün geceki yorumu ve bugün en yüksek 49149 görüldü... Yine 48400 üstü kapattık...
-
[QUOTE=enorton;165394]Sistem SAT ta bu geceye de short *.* En fazla yarın sabah üst üste 5. gapımızı yeriz...[/QUOTE]
helal olsun..cesaretine hayranım....brv
-
a.t nin ew yorumu..
arkadaşların tercümesi bu...stratejiti herhalde ..tercüme eden..
[COLOR="Red"]14 kasımda der ki;[/COLOR]
10495'den sonra Crash başlayacak diyor. Crashansage'yi girmiş olduğumuz 5. dalganın hedefi olan 10495'e yapıştırmış. Yalnız uyarmış da, teknik olarak 10550'ye ve 10772'ye gitmesi de mümkün diye.
Sorun kendinize, hisleriniz boğa modunda mı, ayı modunda mı diye sormuş? Ben uzun süredir bu kadar ayı modunda olmamıştım diyor. Çöküşün muhtemelen önümüzdeki hafta başlayacağını belirtmiş.
Eğer DOW ralli modunda diyorsanız, sağlamcıysanız bekleyin 9678'ye düşsün, ondan sonra short girersiniz diyor..
Bu sefer 2-3 ihtimal falan vermemiş, direkt yapıştırmış Crashansage'yi chart'ın alnının ortasına..
-
Biz kapanırken fdow değeri [B]10367[/B]...
Herkese iyi akşamlar...
-
[quote=sazan;165396]Zori. :o[/quote]
rica ederim:..:
-
son dakaika 5 liğe degaj attırdılar..
-
kısayım...hayıırlı ola vatana millete...
-
yaw yemişim sistemi, histem, EW yi....şort da şort işte...beş boğa yutmuş bir kamçatka ayısı kadar hareketsiz kalacağım..bu şortlar para edecek..eyle yada beyle...DJ in **
-
dow kapanuış tahminim 10224...
-
[QUOTE=Astatin;165405]yaw yemişim sistemi, histem, EW yi....şort da şort işte...beş boğa yutmuş bir kamçatka ayısı kadar hareketsiz kalacağım..bu şortlar para edecek..eyle yada beyle...DJ in **[/QUOTE]
Eskiden shortların para etmediği yerde longlar para ederdi... Şimdi onlar da para etmiyor... Son 4 gündür aynı yerlerde kapanıp duruyoruz... Bu 4 günde dow uçtu...
11-11-2009 62250
12-11-2009 61900
13-11-2009 61625
16-11-2009 61850
-
yarın yatay açılış beklerim
eksi gap çok vahşice olur ve yataylığı uzatır...
herkese iyi akşamlar
-
[QUOTE=Astatin;165406]dow kapanuış tahminim 10224...[/QUOTE]
Benim de 10600...
-
[QUOTE=sovalye;165408]yarın yatay açılış beklerim
eksi gap çok vahşice olur
herkese iyi akşamlar[/QUOTE]
Forumda herkes kısa olduğuna göre bence artı gap bile olur...
-
[quote=sovalye;165408]yarın yatay açılış beklerim
eksi gap çok [COLOR=red]vahşice[/COLOR] olur
herkese iyi akşamlar[/quote]
Neden ki? Bence çok yahşice olur.. Selçuklu patron ben yarının mottosunu buldum.dng yahşice...teprikler şövalye..sayende buldum:::
-
[quote=enorton;165411]Forumda herkes kısa olduğuna göre bence artı gap bile olur...[/quote]
o.vadeli trendcilerin çoğu longa geçti bu gece
-
Burası dönüm noktası bakalım benim saatlik çzik aşağıda üste çıkarsa okuturuk.Son dakikada 5 likde long dedi..
-
şortingen mortingen..bernarke noluyo diyebilir..eur dolar..aşağı kayıyor..dax ve dowu da 10325 e bekleriz
-
[quote=Larossıan;165416]Burası dönüm noktası bakalım benim saatlik çzik aşağıda üste çıkarsa okuturuk.Son dakikada 5 likde long dedi..[/quote]
aaaaa bu ne laros patros...ayıbediyon yaaa...geberdi artık bu..arkasından destan bile yazdık..daha hala ne öyle lonk monk.dng
-
he..dow..bizde çıkmıştık sabah havalara..aynısını bekliyorum...10400 dönüm noktası..ordaki direnci bi seferde kırmasını beklemiyore..al sat tavsiyesi deell..hehe
-
[quote=QUEEN;165418]şortingen mortingen..bernarke noluyo diyebilir..eur dolar..aşağı kayıyor..dax ve dowu da 10325 e bekleriz[/quote]
way canına bir senden umutluydum..sende long değil şortsun ha..pııffff...forum müdavimlerinni alayı şortşayne ha...üüüüüüüüü yok ya longcular utanclarındna yazmıyor:D:D:D
-
[QUOTE=Astatin;165421]way canına bir senden umutluydum..sende long değil şortsun ha..pııffff...forum müdavimlerinni alayı şortşayne ha...üüüüüüüüü yok ya longcular utanclarındna yazmıyor:D:D:D[/QUOTE]
len 10400den loglatcenmi beni...dng:peuroo diyormm..toprağa bakıyo..petrolü durdursalar..tamam süper
-
son iki dakikada long kapama hevesimiz bağlantılar koptuğu için gerçekleşmedi
aracı kurum hatanın VOB merkezde olduğunu söylüyo
bilmiyorum başka var mı böyle donan
mecburen longistan olduk
-
[QUOTE=QUEEN;165422]len 10400den loglatcenmi beni...dng:peuroo diyormm..toprağa bakıyo..petrolü durdursalar..tamam süper[/QUOTE]
smacı çak smacı .. yoksa kral artura diyecem .. bu quenn ayıp ediyo diyecem .. alır o zaman tacını .. hmmmmmm :D
-
baskı belli .. projeksyon belli ...küskü belli .. eşşek belli .. çayır belli .. tarla belli .. .astatin patronun destanı belli .. profierol belli kaput belli ... ew belli .. .sayım belli .. müsterihim .. dow çöker tahminim .. tarihi bir gün olacak bence ..crashhesange ... long live bears anda donkeys ... trend and bulls crying .. .. ... . hmmmm mmm
cümleten iyi akşamlar .. heeehhhe :D:D:D
-
[QUOTE=selçuklu;165425]smacı çak smacı .. yoksa kral artura diyecem .. bu quenn ayıp ediyo diyecem .. alır o zaman tacını .. hmmmmmm :D[/QUOTE]
400den çakılmazmı 3 metreye iner...dngpatlattım..dont vorii...iflah olmaz..
-
Dow - Vob son hareketleri yorumsuz karşılaştırma
[IMG]http://i37.tinypic.com/29y5cg9.png[/IMG]
-
Şahsi fikrimdir kimseyi bağlamaz ben yukarı bekliyorum.:o
-
[QUOTE=Larossıan;165432]Şahsi fikrimdir kimseyi bağlamaz ben yukarı bekliyorum.:o[/QUOTE]
Ben de yukarı bekliyorum, dow bu gece 10600 kapatır bence...
-
dow % 50 geri alış seviyesini test ederken süpriz beklemek çok zor..
yarında + piyasa izleriz bence..
[IMG]http://i36.tinypic.com/6690js.gif[/IMG]
-
Oh be. Şu an düşüyor. Ben geceye 61.750'den long girdim, ama yükseldikten sonra yazmış olmamak için yazamadım. Dow'da az önce küskü vardı, o yüzden şimdi yazıyorum. Ben geceye Long'um. Ayrıca bence Dow'un 20.000'e kadar yolu var. :)))
-
[B]Domuz gribinden 13 ölüm daha[/B]
[URL="http://www.milliyet.com.tr/index/Saglik Bakanligi"][COLOR=#0000ff]Sağlık Bakanlığı[/COLOR][/URL] yaptığı yazılı açıklamada pandemik gripten kaybedilen vatandaşlarımızın sayısının 73 olduğunu ve pandemik [URL="http://www.milliyet.com.tr/index/grip"][COLOR=#0000ff]grip[/COLOR][/URL] sebebiyle hastanelerde yatan hasta sayısının 249 olduğunu belirtti.
....Bunların 56'sının takip ve tedavisi yoğun bakımlarda sürdürülmektedir. 21 hasta solunum destek cihazına bağlı olarak takip edilmektedir.
tv izliyodum 84 yaşındaki adam uzun yaşamanın püf noktalarını anlatıyordu.. o ara dedim maşallah buyuk anneye be .... 90 ıda devırdı turp gıbı maşallah... demez olaydım anında telefonu geldi :( ....... kırmayalım birbirimizi...[/quote]
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun...
Allah tüm geçmişlerimize rahmet eylesin...