gozden kaçtı ama altında çıkış suruyor
astı ıyı yakaladın ama kapattın sanırım
altında onumuzdekı donemde çıft taraflı kazanç devam edecek gıbı gozukuyor
Printable View
gozden kaçtı ama altında çıkış suruyor
altında onumuzdekı donemde çıft taraflı kazanç devam edecek gıbı gozukuyor
geceye flat girerken tüm vaktimi bugun agadan aldıgım pointsleri saymakla gecirecem.. aga sabah bıze lolıpopluk yapıp +900 gapı elimize vermisti lakin gun sonunda 900 gapı ıade edıp ustune agadan 650 points te almıs olduk.. uzun zamandır bu kadar keyıflı trade etmemıstım..
yarın ıcın muhtemelen fecı bı +gap olucak gorunuyo .. allah shortculara sabır versın.. tabi bu sırada dow cokmezse ancak gorunen o kı jonı cok heveslı ucmaya.
tum bunlar olurken aga bıle ortamın cokecegını dusunuyor olacak kı gun ıcınde +4000 olna acık kontrat sayısı gun sonunda -2000 lere kadar gerıledı .. nerdeyse tum gun boyunca satıs oldu + gaptan sonra.. yarın da aynı taktıgı ızleyeceklerını dusunuyorum muhtemelen bu hafta bu sekılde gececek + gap mal bosalt dow yukselsın + gap mal bosalt.. nasılsa coker dow o zaman kadar ellerındekı longları ıtelemıs olurlar yerlı kurumlara..
[quote=Kennym;165442]geceye flat girerken tüm vaktimi bugun agadan aldıgım pointsleri saymakla gecirecem.. aga sabah bıze lolıpopluk yapıp +900 gapı elimize vermisti lakin gun sonunda 900 gapı ıade edıp ustune agadan 650 points te almıs olduk.. uzun zamandır bu kadar keyıflı trade etmemıstım..[/quote]
Dikkat et dostum nasıl futbolda en tehlikeli dakikalar gol attıktan hemen sonrasıysa tradingde de en tehlikeli günler bol kazançtan hemen sonrası oluyor. :..: Acı tecrübelerimle sabittir. Yarın özellikle dikkatli ol.... ;)
[quote=okansak;165441]gozden kaçtı ama altında çıkış suruyor
altında onumuzdekı donemde çıft taraflı kazanç devam edecek gıbı gozukuyor[/quote]
1143 olmuş..way**..teprik ederim kendimi sonrada kınarım kendimi...
Olaya bak yahu.. Sağlık sistemini, eğitim sistemini ve hatta güvenlik sistemini özel sektöre terket, ticarethane mantığıyla bak....ama TRT yeni bir müzik kanalı açsın.... hey gidi memleketim hey...
bıızm gorupte kaçırdığımız ,okumadığımız bır şey mı var acaba
nedır bu pıyasanın halı
nereye baksam yarın gap var dıyor
bu dow 10400 üstü kapatmayacak..o kadar..artur patron..tüylerin dökülüyomu
[QUOTE=okansak;165448]bıızm gorupte kaçırdığımız ,okumadığımız bır şey mı var acaba
nedır bu pıyasanın halı
nereye baksam yarın gap var dıyor[/QUOTE]
kacırıdıgmız bısey yok yarın gap var ıste aga bu dırek + 750 fılan der gıbı.. nasılsa aksama 5 dakkada kapatıyo .. kımse nıe gap yapıyon dıyemıyo kı adam da para var ımkan var :))
bu arada asti allahtan uyardın da gecenlerde altındakı shortları kapattım yoksa halim yalan oluyodu.. zaten baya bı telef oldum altından.. soyle 1500 fılan desın anca sortlarım yetmez 1142 fılan gıder bu daha bı sure altında uzak durayım :))
Ben long'um ama sevinmiyorum, çünkü böyle geceleri çok gördük, sabah FDOW -%0,5 oluyor, piyasa koskoca DOW seansına değil de gece uykusu kaçan birkaç coninin yaptığı futures işlemlerine bakıyor. Short'lar canını sıkmasınlar, sabah ne olacağı belli olmaz...
Ahanda 435 yetmiyormu ....
[QUOTE=QUEEN;165449]bu dow 10400 üstü kapatmayacak..o kadar..artur patron..tüylerin dökülüyomu[/QUOTE]
arthur uyuyo ..yarın işi varmış :::::: .. ... senin smaç noldu .. göremedik henüz etkisini .. :D:D:D
dov ralli moduna girdi fezaya çıkacak sanki mübarek cık cık cık ayulara teselli hacim yerlerde sürünüyor bu çıkışı yaparken
bizzatihi ben çakacam smacı ... quenn beceremedi .. hehhhee :D:D
bu ne gap heyecanı yaw..+20 bizim kapanışa göre..ne gap i tavuk gap ımı
[QUOTE=selçuklu;165453]arthur uyuyo ..yarın işi varmış :::::: .. ... senin smaç noldu .. göremedik henüz etkisini .. :D:D:D[/QUOTE]
blok kuvvetli patron..bloğu delersek..manşet kurtarmaz..gol olur patron:p..söyle artur uyansın:::
[QUOTE=Astatin;165456]bu ne gap heyecanı yaw..+20 bizim kapanışa göre..ne gap i tavuk gap ımı[/QUOTE]
he patron ya .. yok o değilde arthuru uyandırmak istemiyorum şimdi ... yarın lazım olacak .. arthur etkisi .. :D:D
[QUOTE=QUEEN;165457]blok kuvvetli patron..bloğu delersek..manşet kurtarmaz..gol olur patron:p..söyle artur uyansın:::[/QUOTE]
ben onu 9 u anlamam .. sana güvendik ..quenn patron smacı çakacam dediyse sağlam çakar dow eksi 150 kapatır dedik ... .. ayıp ediyon patron ..
ahanda ben çakıyom smacı .. smac denemesi 1 ... .boks..boks.
mr.artur joni sahnede..oley..heeheh
çok pis NU 360 kapatır kanaatimce
Yaw Sezen AKSU imalat hatası bir android gibi duruyor..o ne berbat kıyafet seçimi..pelerinin altında arap kadir donu giymiş gibi
ilk smacım iyiydi. . şimdi ikinci geliyo .. çok pis smac patlatacam .. gerek yok arthuru uyatmaya .. ben hallederim .. .boks.
ahanda smac denemesi 2 ....boks.
artis dow..hee..patron..senin smaç iyimiş..
[quote=Astatin;165461]çok pis NU 360 kapatır kanaatimce[/quote]
Çok çok,fazla yüz verme 330 neyine yetmiyor fazla bile...:D
[quote=selçuklu;165463]ilk smacım iyiydi. . şimdi ikinci geliyo .. çok pis smac patlatacam .. gerek yok arthuru uyatmaya .. ben hallederim .. .boks.
ahanda smac denemesi 2 ....boks.[/quote]
Yaw nası vurdun öyle... Değil krizin 2. dalgası, 3. dünya savaşı başlayacak nerdeyse... :..: :::
[QUOTE=Astatin;165462]Yaw Sezen AKSU imalat hatası bir android gibi duruyor..o ne berbat kıyafet seçimi..pelerinin altında arap kadir donu giymiş gibi[/QUOTE]
ayıp ediyon patron .. biz dowu düşürecez diye .. rahat uyuyun diye . smac falan .. uğraşıp duruyoruz .... sen tv de sezen aksu kıyafetiyle uğraşıyon arap donu falan .... .. çok ayıp ediyon patron .... kızacam valla ... ::::::
[QUOTE=ERGEN;165465]Çok çok,fazla yüz verme 330 neyine yetmiyor fazla bile...:D[/QUOTE]
evet evet 330 kafidir.. ee biraz sabaha fdow'a da kalsın dimi ya..
[quote=jerfin;165468]evet evet 330 kafidir.. ee biraz sabaha fdow'a da kalsın dimi ya..[/quote]
Nevet nevet...yalnız 85 den bir tokat yemesi lazım...:)
[URL]http://www.hoptek.tv/167591/bu-boga-cok-komik[/URL]
[QUOTE=Strategist;165466]Yaw nası vurdun öyle... Değil krizin 2. dalgası, 3. dünya savaşı başlayacak nerdeyse... :..: :::[/QUOTE]
iki tanede sen patlat patron .. ben sersemlettim .. senin avatardaki gibi olsun dow .. dimi quenn bacı .. hehhheee :D:D:D:D
son smac geliyo .. gol olacak inşallah ...
3. last smaç denemesi ..
hakemde iş yok .. saymıyor smacları ...maç berabere ... hayırlısı artık ... çıktım.. hadi cümleten iyi geceler .. ..
patron arturu uyandır dedim..sabaha kadar bari icabına baksın..hadi iyiy geceler..gap olmasın..zarar olmasın..eksi açılabilir..mahsuru yok hehe..byyy
ne zaman gülecek bu ayuların yüzü..
[quote=QUEEN;165473]patron arturu uyandır dedim..sabaha kadar bari icabına baksın..hadi iyiy geceler..gap olmasın..zarar olmasın..eksi açılabilir..mahsuru yok hehe..byyy[/quote]
385 i ikinci denemesinde geçti,savunabilselerdi durum farklı olabilirdi..
Fıçırtlara bakcez..:D
[QUOTE=jerfin;165474]ne zaman gülecek bu ayuların yüzü..[/QUOTE]
sistem çalışmıyo gape..ayrı formül lazım..gap olunca darmadağın oluyosun..sistemede diyosun..sonra hareket başlıyo falan..zor çok zor..:)
[quote=jerfin;165474]ne zaman gülecek bu ayuların yüzü..[/quote]
Ayular hep gülüyoruzki,ağlanacak halimize...:)
[QUOTE=QUEEN;165476]sistem çalışmıyo gape..ayrı formül lazım..gap olunca darmadağın oluyosun..sistemede diyosun..sonra hareket başlıyo falan..zor çok zor..:)[/QUOTE]
zistem seansiçinde bile çalışmıyor ki..:))) yatayda habire çarp..
ne bitmez çilemiz varmış..:..:üüü
[quote=jerfin;165474]ne zaman gülecek bu ayuların yüzü..[/quote]
10-15 günü var bence.ben bugün öğlen reçeteyi yazdımdı.:D
[QUOTE=ERGEN;165477]Ayular hep gülüyoruzki,ağlanacak halimize...:)[/QUOTE]
deme öyle arada koro halinde zırlaşıp üüwww ağlaşıyoruz ya..:..:
[QUOTE=SEYYAH;165479]10-15 günü var bence.ben bugün öğlen reçeteyi yazdımdı.:D[/QUOTE]
10-15 gün mü.. demee:eek:
sinir sistemim bi 2 günü daha kaldıramaz sen bana 2 hafta diyorsun.. üüwwwüüü
[QUOTE=jerfin;165478]zistem seansiçinde bile çalışmıyor ki..:))) yatayda habire çarp..
ne bitmez çilemiz varmış..:..:üüü[/QUOTE]
evet sistemsiz daha iyi...dngdowun dönmesini bekliyodum..döndü..ama yine döndü..başımız döndü..asyada coşar şimdi..future -30 olursa kurtarırız belki..ara vercem yine..çok stres yapıyo..:..: