-
[quote=VOBiX;68693]TC cumhuriyetinin 100. yaşında salıvereceklerdi en son. Şartlı salıverme yasasından mı faydalanacaksın?[/quote]
TC Cumhuriyeti ne olaki VOBIX'im :..::..::..: İkinci cumhuriyetçimi oldun sende:..::..: En son hatırladığım "Şirin Baba Secrets" konulu yüksek lisans yapıyordun :)
Destroy the bent, release the riveeerrrrrr (ENT Kabasakal- Kralın Dönüşü)
-
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.ALLAH hepinizden bin kere razı olsun.
bol kazançlar nasip etsin!
-
[quote=SEYYAH;68702]sazan abi ne diyon son tahlilde piyasaya? düşcez mi? çıkcaz mı?
zayıf gördüm piyasayı.[/quote]
İlk tahlili hemşire, son tahlili adli tabip yapar :............
Püüüff.. bu nerden çıktı şimdi be... laf doğruda... hangi durumlarda kullanılır ki acaba..aman bana neeee
-
[quote=raymonda;68704]46 sessiz üyeden biri de benim sayın astatin cağrınıza cevap vereyim
herkese ıyı günler
[B]gerçi geçen hafta ilk kez bir mesaj yazayım dedim kimse bir merhaba demedi ...[/B]
bu arada sn. astatin bu sıkıcı seanslarda neseli yazılarınızı okumak çok keyifli[/quote]
hoşgeldiniz sn.raymonda bende yeniyim.bence arada seans şu bu derdine kaynamıştır mesajınız.geç olsun güç olmasın :)
hoşgeldiniz!
-
[QUOTE=Astatin;68705]TC Cumhuriyeti ne olaki VOBIX'im :..::..::..: İkinci cumhuriyetçimi oldun sende:..::..: En son hatırladığım "Şirin Baba Secrets" konulu yüksek lisans yapıyordun :)
Destroy the bent, release the riveeerrrrrr (ENT Kabasakal- Kralın Dönüşü)[/QUOTE]
Ben biraz yazam özürlüyüm aklımdan geçeni yazdım sanıyorum . Genellikle kelime içi harfler birbirine giriyor bazen de kelimeleri yutup yukarıdaki gibi tekrarlama da olabiliyor. TC=Türkiye Cumhuriyeti başka yok.
-
-
[QUOTE=Astatin;68698]det...CADI sana büyü yapmış...[/QUOTE]
sana det :) .. ralli .. ralli... ralli .. dimi abla .. .boks. .boks. :)
-
[quote=neremy;68710]merhaba[/quote]
merhaba, hosgeldiniz...+....
-
en son rambo kıyafetimi giydim guya PYyi kescektim ozamandan buyana py beni dogradı :P
-
Elbet bir gün ayuoğlunun ayuoğluna ihanet deceği bir gün olacak ama o gün bugün değil,
Elbet bir gün boğalar, ayu postları üzerinde gerine gerine parlak kuleli saraylarında keyif yapacaklar ama o gün bugün değil,
Elbet bir gün Astatin, 1 gündne fazla long pozisyon taşıyacak ama o gün bugün değil,
Elbet bir gün Astatin Hell-İnn den çıkıp, Pell-In'e ulaşacak ama o gün bugün değil, (Çok uzamasın ama, hatta bugünde olur, sırf kafiye olsun diye dedim ben Pellinim)
-
[QUOTE=SEYYAH;68679]eğer mümkünse bir arkadaş ŞUBAT vadeyi vade başından takasını ekleyebilir mi?
teşekkür ederim,[/QUOTE]
Evet mümkünse bir takas gönderebilirseniz çok makbule geçecek ekran devamlı açık olmadığından takaslar tam görünmüyor
-
[quote=neremy;68713]en son rambo kıyafetimi giydim guya PYyi kescektim ozamandan buyana py beni dogradı :P[/quote]
hoşgeldin birade...bence başına gelenin nedeni kıfayfetindne ziyade nikin olabilir.. neremi neremi her yerimi şeklinde ivvrenç bir şarkı söylüyodu hatırlarsan banı alkan..o şekil yani