[QUOTE=bull market;18617]Biz kapandığımızda DJI akşama iyi artı kapayabilir diye düşünmüştüm, netekim avrupayıda kapadıktan hatırı sayılır bir artıya geçmiş, fakat kapanışta bir oyun yapmış bencede, bu oyun bugün günlerden Cuma olması sebebiyle ayrı bir anlam ifade ediyor olabilir, haftanın son gününde bizimde yatayda sıkıcı bir gün geçirme olasılığımız var, artık haftaya pazartesiye maça devam ederiz, PY ninde zaten maçı faullü olynamakta ısrar etmesi sonucu hiç tadı tuzu olmayan günler geçiriyoruz.
Bir taraftan benim tekniğe göre düşüş olasılığı var haftanın son günü için, hemde dünkü en düşüğünde bi hayli altına sarkması ihtimali var, ama 47100 ü kırma ihtimalinden fazla değil diyorum, bakmışınız 1000 puan civarı yükselerek 47500 bile kapanış yapabilir, yada tam tersi.
Benim esas beklentim hafta sonu riski olması sebebiylede pozisyonda kalmak büyük sanat olarak adlandırılabilir bir kapanış olmasını bekliyorum, rakam olarakda 46 :)bin mesela, saygılar.[/QUOTE]
Sn. bull market sizi ne zamandır okurum..gerek diğer forumda gerek burda...evet gerçekten iki ucu açık yorum yapıyorsunuz..bazen tek yönlü fakat siz neden hiç poızisyon yazmıyorsunuz...birde neden bazı şeyler olduktan yazıyorsunuz merak ediyorum...
ne olur yanlış anlamayın sadece merak...