[quote=abka;268577]pardon saraylı abi ..konu dışına çıktık...[/quote]
est. abka,
gayet tabi konuşabilirsiniz,
ama birbirinizi kırmayın,:::
herkesin fikri başka olabilir...:rolleyes:
değmez abiler...:::
Printable View
[quote=abka;268577]pardon saraylı abi ..konu dışına çıktık...[/quote]
est. abka,
gayet tabi konuşabilirsiniz,
ama birbirinizi kırmayın,:::
herkesin fikri başka olabilir...:rolleyes:
değmez abiler...:::
patron running triangle yok tamam...running corrective de yok...itki de yok galiba..üww
str dün al dı..hala al devam etti..ama dünkü sinyal devam ediyorsa,fiyat har. ort. ya değince uzunlamak lazımdı...buda 75200 dü...
[quote=medet;268561]faiz dipte : reel faiz kaç
[B]borsa en tepede : hani kim alıyo halk varmı ?[/B]
Halk alırsa borsa biter zaten demi ::: ::: aman bulaşmasın
[QUOTE=Astatin;268584]patron running triangle yok tamam...running corrective de yok...itki de yok galiba..üww[/QUOTE]
heç biri yok gibi patron ..bende bilmiyorum .. ew zor .... üğğğğğ ... üvvvvv .... :o
[QUOTE=a.kaya;268586][quote=medet;268561]faiz dipte : reel faiz kaç
[B]borsa en tepede : hani kim alıyo halk varmı ?[/B]
Halk alırsa borsa biter zaten demi ::: ::: aman bulaşmasın[/QUOTE]
1999 gibi basın yakında halka gazı verirrrrrrrrrrr.:)
ben str ye bi eklenti daha yaptım .. exitler için .. son olarak ... 100-125 den exitledi ... default alda şuan ...
[QUOTE=saraylı;268572]ETR ve STR alda..
77.400 ve 78.100 dirençleri önem kazanıyor...:))):)))[/QUOTE]
fibonacciye bak helal:) harbiden 76125ten döndü.enteresan...tebrikler sayın saraylı
[quote=selçuklu;268590]ben str ye bi eklenti daha yaptım .. exitler için .. son olarak ... 100-125 den exitledi ... default alda şuan ...[/quote]
o exit banada lazim abi gondersende bizde faydalansak
Selamunalyekum.Kolay gelsin.bol kazançlar.
saraylı abi .. senin setup sata geçti heralde dimi ..
[quote=last trader;268593]o exit banada lazim abi gondersende bizde faydalansak[/quote]
HHV(H,5)>76125 and cross(76125,c)::::::
mini trendimizin benzinimi bitti yoksa fakemi atıyo? 80bin istiyoruz!!!! sekseeeeeeen biiiiiin sekseeeeen biiiiiiiiin!!
[QUOTE=selçuklu;268597]saraylı abi .. senin setup sata geçti heralde dimi ..[/QUOTE]
şu abi ..
[IMG]http://www.yukleresim.com/images/32433274396436001552.jpg[/IMG]
way be çok uzun zamandır ilk kez mıfıyı 100 de görüyorum 60 dk peryotta...su kaçıracaklar sanırsam
[quote=abka;268571][COLOR=red]borsa öncüdür..tsunamide öncü deprem olduğu gibi..bu ekonominin göstergesidir[/COLOR]..
[COLOR=seagreen]borsa ekonominin göstergesidir lafı çok genel bir tabirdir. "ekonomi iyi!" demek ne demektir? bu cümleyi kullanan kişiye göre değişir.[/COLOR]
[COLOR=seagreen]türkiyenin dış borçlarına kefil olan koç grubuna sorduğunuzda, ekonominin iyiliğini farklı tanımlar. tarlasındaki bilmemkaç ayda yetiştirdiği domatesin kilosunu 1 liraya satamayan çiftçiye sorsanız farklı tanımlar.[/COLOR]
[COLOR=seagreen] [/COLOR]
[COLOR=seagreen]borsa arz-talep dengesinin en bariz yaşandığı yerdir. yükselmesi ekonominin iyi gittiğini, düşmesi ekonominin kötü gittiğini göstermez. [/COLOR]
[COLOR=seagreen]benim ekonominin iyi olması tanımım: gelir adaletsizliğindeki düşüş![/COLOR]
dolar nakavt olmuş : [COLOR=red]döviz ralli yapınca hala ögrenemedin mi..1995 ve 2001 e bak..batan halka,esnafa bak[/COLOR].....
[COLOR=seagreen]ülkelerin para birimlerinin düşmesinin, yükselmesinin sebep-sonuçlarını bence biraz daha araştırın. çünkü yukardaki cümlenizden, dünyanın en büyük ekonomisine sahip ülkesinin "aptal" olduğu sonucu çıkıyor çünkü neredeyse bütün para birimlerine karşı değer yitiriyor...[/COLOR]
[COLOR=seagreen]bir ülkenin para değerini düşürmesinin belli sebepleri vardır.[/COLOR]
[COLOR=seagreen]sizin tanımlamanız gerçekçi bir tanımlama olsaydı, merkez bankası döviz alım ihalesi açtığında vatan haini ilan edilirdi...[/COLOR]
[COLOR=seagreen]adı üzerinde, "Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası"[/COLOR]
büyüme 11 : [COLOR=red]milletde para varki otomobil,beyaz eşya vs. alıyor..2 tane spekulatörle olmaz..[/COLOR]
kampanyalar bitio : [COLOR=red]milletde para varki arabalar tak gecen mayısta hepsi bitti..bu cevabı hiç anlamadım[/COLOR]..
[COLOR=seagreen]kampanya ile para bolluğunu bağdaştırma olayını anlamadım ben...[/COLOR]
ev sahipleri : [COLOR=red]millet köyüne mi yerleşiyor..2001 değil bu..karıştırdın..tapu kayıtlarına bak..[/COLOR]
[COLOR=seagreen]siz baktınız mı? bir tartışma yaşanırken şöylemiş, şöyle duydum türünden cümleler sadece topu taca atmak oluyor. ayrıca, köye yerleşimi tapu kayıtlarından nasıl çıkaracağınızı gerçekten merak ettim ben...[/COLOR]
yardım almamış:[COLOR=red]bu suni kriz lehmanı batırdı,yunaistan,ingiltere,ispanya yopunbakımlık oldu[/COLOR]..
[COLOR=seagreen]yoğun bakımlık diye bahsettiğiniz ülkelerin asgari ücretini, emeklilik maaşlarını,devlet işsizlik yardımlarını, aylık ücret artışlarının enflasyon oranlarına olan oranını "muhteşem" diye bahsettiğiniz ülkemizle kıyasladınız mı siz?[/COLOR]
[COLOR=seagreen]bence kıyaslayın, sonrasında ya yoğun bakım tanımınızı, ya da yukardaki cümlenizi değiştirirsiniz...[/COLOR]
en büyük global krizde yardım almadan kurtulan 3-5 ülkeden birisiyiz: [COLOR=red]buna cevap bile vermem....[/COLOR]
[COLOR=seagreen]imf ile ilgili düşüncelerim belli. en büyük kriz anında dahi yardım almamayı savunan birisiyimdir. yalnız unutmayın, "en ucuz para IMFde ise, hiç düşünmem ondan alırım; IMF ile ilgili görüşmelerin bu hafta sonuçlanmasını bekliyorum" (bir perşembe günü) diyen kişi, sizin IMF ile anlaşmamasını başarı olarak gördüğünüz hükumetin başkanıdır.[/COLOR]
[COLOR=blue]her toplumda norvec,abd de heryerde perişan kesim olur..abd de cadırda yaşayan insan kafilesi görmediniz mi(tv de morgac magduru)..daima genele bakmak lazım.[/COLOR].evler 200 milyara alıcı buluyorsa,oto,pc stokları tükeniyorsa ..ben millete rahat derim..[/quote]
[COLOR=seagreen]tekrar: [/COLOR]
[COLOR=seagreen]arz-talep dengesini ekonomi iyiliği ile kıyaslamak (bana göre) çok abestir.[/COLOR]
[COLOR=seagreen]"pırlantanın karatı bilmemkaçbin dolardan gidiyor. demek ki millette para var. para olmasa, bunu alan olmazdı" demek bence sadece komiktir...[/COLOR]
[quote=Astatin;268606]way be çok uzun zamandır ilk kez mıfıyı 100 de görüyorum 60 dk peryotta...su kaçıracaklar sanırsam[/quote]
Şimdi inceledim dediğin gibi nadiren 100 e gelmiş ve o anki seviyeler tepe olarak kalmiş, long tasiyan biri olarak indikator içaçici değil :(
ben dahil erken long cover yapanlara ithaf
[URL]http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf[/URL]
[QUOTE=Kanaatkar;268610]Şimdi inceledim dediğin gibi nadiren 100 e gelmiş ve o anki seviyeler tepe olarak kalmiş, long tasiyan biri olarak indikator içaçici değil :([/QUOTE]
ky böyle düşünüyosa demekki pala 80bine treni götürür çuf çuf:)
[quote=Astatin;268611]ben dahil erken long cover yapanlara ithaf
[URL]http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf[/URL][/quote]
şş aste, bak hatırlatıp durma yoksa hakkındaki bütün gerçekleri annatırım foruma heee :::
[quote=last trader;268419]bugunku durusuna bakarsak 80 beklentimi 150000 e:) falan guncellemem lazim....asil bombalar 75750 ve 76675 gecerse patlayacak stop falan kalmaz kelleler havada ucar yeni shortcular gelir onlarinda 82 de falan ruhuna fatiha....diye devam eder bu is...bu arada yeni long acan cengaverlerede bir ayar verecektir pala dayi[/quote]
76675 e az kaldi oraya bakacaz artik.lelele
[quote=unlimitted;268546]naaaaaaaaaaavvv
yuro bölü capon yeni 111,42 şort....
yemekten sonra bakıcam artık. herkese afiyet ossun.[/quote]
kavır...16 pip.
[quote=unlimitted;268617]kavır...16 pip.[/quote]
ne kavır...tavık mı kavır..he kavır olur yerik..gerçi birzola tercih ederik ama artık..son longlarını erken kapatmış bi zavallı garibansın sonuçta..bütçe meselesi sonuçta...strong longer lar portakallı pekin ördeği yiyi... tırso longer lar ise tavuk dabi..üwwwww::::::
credit ve doc satışta ama fazla değil.bgc yine alımda ama bugün hem almış hem satmış.Dünkü kadar seans sonunu beklememiş.Onunda kafası karışık anlaşılan.
efg nin 7000 küsur alışı ise fasafiso bence.Efg resmen sürekli çarpılıyor görüyorum.
[IMG]http://***********.com/Themes/turuncgil/images/icons/modify_inline.gif[/IMG]
76250 ve 76400 önemli dirençler görünüyor bende.
selpatros,
abi running doğruymuş..triangle kısmı yokmuş..running doğruymuş patron..running wild üwww
[QUOTE=unlimitted;268608][COLOR=seagreen]tekrar: [/COLOR]
[COLOR=seagreen]arz-talep dengesini ekonomi iyiliği ile kıyaslamak (bana göre) çok abestir.[/COLOR]
[COLOR=seagreen]"pırlantanın karatı bilmemkaçbin dolardan gidiyor. demek ki millette para var. para olmasa, bunu alan olmazdı" demek bence sadece komiktir...[/COLOR][/QUOTE]
ekonominin durumunu gösteren ciddi birşey ney..KOmik olmayan...veya mevcut durumdan daha iyi tablo cumhuriyet tarihimizde ne zaman olmuşş..
hani bi bilmeyiz bu işleri..biz yereliz..
borsa ekonomiyi göstermez..
faiz anlamsız..
enflasyon düşmesi önemli değil..
işsizlik azalıyor umurumda değil..
milli gelir 10.000 dolar üstü olmuş tın...
büyüme iyi,palavra
halk,oto,emlak,pc vs. saldırıyor,,şekil..
[COLOR="Red"]ne peki..bize de söyleyinde biz cahil kullar anlasın..[/COLOR]
250 direncine gelindi.bakalım ne kadar dirençmiş.
Zıfld............
yyld....sistem sat derse satarım..veya +1200 üzeri makas görürsem flatlerim.
[quote=unlimitted;268511]valla bir arkadaşıma demiştim, 76.275 diye.
hesaplarıma göre yane .kom
çok istedim oraya gelsin de şortlayayım diye. gelmeden bastılar aşağı.[/quote]
abi burdan dönerse seni müthiş öngöründen ötürü, kendimide 250 den satış yaptığım için teprik edicem..brv.brv asti patronuda kınıycam. (neden kınadığımı bilmeden:..:)
apke,
bütün makrocular, VOB da bir gün ölümü dadacaktır::: hatta bazıları birden fazla kez..:..::..:
Bisabret..refferemdoom yaklaşınca bir dopik açacağım, anayasa paketinin gözü paketinizde diye..orda herkes döker kurtlarını..seni ve kitaro yu bilhassa bekliyorum:..:
250 direnç gösterdi.helal 250 ye.teprik ederim palayı da.
Eğer düşündüğüm gibi olursa 75900 e gelebiliriz.
[quote=abka;268626]ekonominin durumunu gösteren ciddi birşey ney..KOmik olmayan...veya mevcut durumdan daha iyi tablo cumhuriyet tarihimizde ne zaman olmuşş..
hani bi bilmeyiz bu işleri..biz yereliz..
borsa ekonomiyi göstermez..
faiz anlamsız..
enflasyon düşmesi önemli değil..
işsizlik azalıyor umurumda değil..
milli gelir 10.000 dolar üstü olmuş tın...
büyüme iyi,palavra
halk,oto,emlak,pc vs. saldırıyor,,şekil..
[COLOR=red]ne peki..bize de söyleyinde biz cahil kullar anlasın..[/COLOR][/quote]
önceki mesajımda çok açık ve net benim tanımlama şeklim yazıyor. tekrar okursanız (tabii okuduysanız) belki görürsünüz...
taraftarlık ile vatandaşlık farklı şeylerdir.
76250 geçebilirsek 78400 falan yeni hedef...bence..
[quote=trader38;268631]abi burdan dönerse seni müthiş öngöründen ötürü, kendimide 250 den satış yaptığım için teprik edicem..brv.brv asti patronuda kınıycam. (neden kınadığımı bilmeden:..:)[/quote]
::: şinci burdan düşmeye devam ederse seni teprik edecem..unlipata ise ağırlaştırılmış ve afsız kınama cezası verecem.. kendime ne etcemi bilmiyorum..flat kalırım herhalde...ama siz kınayabilirsiniz...fekat sonraki sinyal tez gelsin..üww..extended 5 olmasın yani bu çıkış::::::
:cool:
76.150 flat kalanlara selam olsun
maliyet 74.600
[quote=unlimitted;268617]kavır...16 pip.[/quote]
vışş, kavırlamasak bizi kavırtacaklarmış...:::
[quote=trader38;268631]abi burdan dönerse seni müthiş öngöründen ötürü, kendimide 250 den satış yaptığım için teprik edicem..brv.brv asti patronuda kınıycam. (neden kınadığımı bilmeden:..:)[/quote]
ben şimdi 76,275'e yazıldığımı söylesem beni kınar mısınız
şş aste, lem ne gerekiyosa yap kardeşim bu ne yaw...
ayıptır yaw...
üvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
ben zırlamayayım da kimler zırlasın üvvvvvvvvvüüüüüü
forumcak yapın lem bişeyler görüyonuz işte halimi 1 kademeye olacak işmi yaw bu böyle gitmez üvvvvv üüü