[QUOTE=selçuklu;68728]ne sinir bir seans ya bu böyle acayip sıkıldım ... .heyk .heyk .. catı abla yap bi cadılıkta vob şubat vade 36000 olsun ... .lelele .lelele .lelele[/QUOTE]
hexen baba nezaman olmasa hep boyle bunaltıyor seanslar.dng
Printable View
[QUOTE=selçuklu;68728]ne sinir bir seans ya bu böyle acayip sıkıldım ... .heyk .heyk .. catı abla yap bi cadılıkta vob şubat vade 36000 olsun ... .lelele .lelele .lelele[/QUOTE]
hexen baba nezaman olmasa hep boyle bunaltıyor seanslar.dng
Ahanda şimdi geldim, kolay gelsin arkadaşlar. Ne var ne yok diycem ama vobda pek önemli bi şey yok. Önemli bi şey var. Ateş bacayı sarmış. Arkadaş her şeyini ortaya dökmüş, serenadların en görkemlisini, en ateteşlisini en güncel dahi cümlelerle hislerini haykırıyor ama karşıdaki kısaca anlamadım diyor. geçiyor kenara.Daha nasıl anlatsın be kızım, Bak ta sonunda oğlumuza romeo gibi zehir içirtirsen, burdaki yüzlerce üyenin ahını alırsın. iflah etmezsin sonra . Hadi kızımız anlayıver artık oğlumuzu. Üzme onu, Biz çok seviyoruz onu sende sev emi.
sevgili Astatin kardaşım,
anlaşıldıgı kadarıyla Pell-inn'den Gell-in olmayacak,
sen gel bu sevdadan vazgec,
sansını baska inn'lerde dene, misal Hell-inn, Sell-inn
anadolu toprağı bereketlidir, inn'ler bitmez.
Yok davamdan vazgecmem diyorsan (tecrubeyle sabıttır) kadın milleti ınsanı ortada bırakır, cektiğinle kalırsın...
Misafirler arasında bir sell-inn yokmu, sevabına astatıne bi selam yollasın, yoksa topik PELL-İNN İLE DOLACAK.
hexen baba olsaydı şubat vade için 5 ve 15 min short signalde .. 35350 üstesinde 5 dk long signal .. 35450 üstesinde 15 dk long signal olur ..........derdi .. :)
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz... İnşallah eliniz boş gelmemişssinizdir.. Ralli için ayaklarınızı sürüyerek gelmişssinizdir..
[QUOTE=catedral;68733]Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz... İnşallah eliniz boş gelmemişssinizdir.. Ralli için ayaklarınızı sürüyerek gelmişssinizdir..[/QUOTE]
rallinin eli kulağında sevgılı catedral,
ama once 35125 yapsın subat vadede (orada alıs emrım beklıyo),sonra ne cehenneme ralli yaparsa yapsın
[QUOTE=catedral;68733]Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz... İnşallah eliniz boş gelmemişssinizdir.. Ralli için ayaklarınızı sürüyerek gelmişssinizdir..[/QUOTE]
hani ralli nerde .. gelmedi gitti .. bişeyler yap .. kazan karıştır .. büyü yap .. ayıların pençesini kes .. iki tutam pençe tozu .. ayı sütüne karıştır .. inekler içsin .. ralli olsun ..
ben 625 ten kapattım 34.400 LONG ları.
gerekçem vade sonu geldi ve LONG yönünde bi cacık olacak gibi görünmüyor en azından bugün ve yarın.artı parantez DAX %2 yukarıda bizde tık yok.FDOW dünkü dipten 240 puan yukarıda yine bizde tık yok.
FLAT kaldım.umarım trendi kaçırmam.sistemim hala LONG ama eli kulağında SHORT signalin :)
aslında rallı yaptı da farketmedık,
35150 den 300 gitti subat vadede,
kemıksız 150 puan
acaba rallinin nasıl çağrılacağını mı bilmiyoruz, gelmeme sebebı bu olabılır mı?
ralli gelir hoş gelir ley ley lümü lümü leyyyy
(rallı gelse ne yazar kı elde mal yok)
yazaamadım longlar sabah 10.00 barıyla 625den kısaya dödnü
[QUOTE=rcp;68731]sevgili Astatin kardaşım,
anlaşıldıgı kadarıyla Pell-inn'den Gell-in olmayacak,
sen gel bu sevdadan vazgec,
sansını baska inn'lerde dene, misal Hell-inn, Sell-inn
anadolu toprağı bereketlidir, inn'ler bitmez.
Yok davamdan vazgecmem diyorsan (tecrubeyle sabıttır) kadın milleti ınsanı ortada bırakır, cektiğinle kalırsın...
Misafirler arasında bir sell-inn yokmu, sevabına astatıne bi selam yollasın, yoksa topik PELL-İNN İLE DOLACAK.[/QUOTE]
Derr-inn veya Nevv-inn de olabilir hani. Yeterki Astatt-inn mutlu olsun!