[quote=abka;165572]işsizlik yine artmış.....bütcede açık artıyor...küskü büyük olacak demek..yani reel olmayan fiyatlanıyor[/quote]
reel olmayan fiyat = reel küskü :D:D:D
sevdim bu denklemi
Printable View
[quote=abka;165572]işsizlik yine artmış.....bütcede açık artıyor...küskü büyük olacak demek..yani reel olmayan fiyatlanıyor[/quote]
reel olmayan fiyat = reel küskü :D:D:D
sevdim bu denklemi
[QUOTE=Kennym;165573]bendeki gunluk 65200 den beri satta al sinyali gelmedi daha sanıyorum gelmez de tekrar aynı seviyenin üstüne cıkmadan.. zaten epi topu 3-5 sinyal var marttan beri. seneyi böyle kapatır tahminim :)[/QUOTE]
65200 den sat veren histemdir...:)
[QUOTE=Astatin;165570]yok beaaa...siteden kopyaladım...[/QUOTE]
yada siteye sen koydun..::: hadi hadi yeme bizi..:..:
[QUOTE=VOBiX;165574]Dünkünü mü farke ttin sadece daha önce de oldu defalarca. iki farklı serverları varmış. Biri vobdan filan geliyormuş. MAtiks mobilede doğru grafik çıakrken diğer platformlarda arızalı grafik çıkıyor. Ara konuş ama alacağın bir sonuç yoktur.[/QUOTE]
İyi de ben açıldığında ekran başındaydım 62200 falan açtı, 61875 de nerden çıkmış anlamadım :confused:
Bir de şu var geçen hafta farkettim, gün sonundaki uzlaşma fiyatı ile vobun sitesindeki uzlaşma fiyatları da farklı :confused:
[quote=abka;165577]65200 den sat veren histemdir...:)[/quote]
yok hocam 65200 oldugu gunden beri satta gonderem aksam grafigi.. kapanısı 64*** yapmıstı galıba o gun.. tam emın degılım sadece o gun aklımda 65200 rakamı kalmıstı acılıs olabılır
[QUOTE=Astatin;165576]reel olmayan fiyat = reel küskü :D:D:D
sevdim bu denklemi[/QUOTE]
Şuanda reel fiyatın kaç olduğunu kim belirliyor? Belki de reel fiyat 75.000 :) Belki de 43800 :) Bence fiyat şuanda neyse reel fiyat odur... Bknz Adam Smith...
[QUOTE=enorton;165381]Bundan önce dow 10400 ü en son 03.10.2008 tarihinde görmüş, o tarihte vob 43800 müş :D[/QUOTE]
[quote=jerfin;165578]yada siteye sen koydun..::: hadi hadi yeme bizi..:..:[/quote]
eh üh kem küm..tamam tama sistemin grafiğini ben ürettim... ama PMBIK a gönderdim, sşiteye o ekledi...bütün bu yazışmalar mizansen syaın forumcular..Sİtenin 4 ortağı vardır..PAMBIK, Emortım, Cerphin ve Ben ...ama ben küçük ortağım:D:D:D
[QUOTE=enorton;165575]Abi linki koymasan daha büyük dert, link kullanmadan alıntı yapmak yasssaaaaakkkkkk :::[/QUOTE]
Sonra araştırmaları bitmek bilmeyen hukukçualrı devreye girer .dng
[quote=enorton;165581]Şuanda reel fiyatın kaç olduğunu kim belirliyor? Belki de reel fiyat 75.000 :) Belki de 43800 :) Bence fiyat şuanda neyse reel fiyat odur... Bknz Adam Smith...[/quote]
eheheh.. Çok teorik olmuş patron:D:D:D
Eksi makas hayırlı olsun...
[quote=VOBiX;165583]Sonra araştırmaları bitmek bilmeyen hukukçualrı devreye girer .dng[/quote]
Hukukçuyu da PAMBIK ın referansı ile işe almıştık..Meğer PAMBIK ın kuzeniymiş, maaşı aldı 1 aydır ortada yok:D:D
[quote=VOBiX;165583]Sonra araştırmaları bitmek bilmeyen hukukçualrı devreye girer .dng[/quote]
TOKOBA,
Senin başın kelmi patron..sende senin sitenin linklerini koysana yada yazılarını falan:D
asti günlüklerin sat derse yazıver...full kısalar, bir full daha yapacagım...yani full+full olacak..:::
[IMG]http://img265.imageshack.us/img265/2912/cheposterkapakafi.jpg[/IMG]
Asti poster nasıl ama, avatar yaparsın belki...
[QUOTE=abka;165558][B]günlükler[/B] 27 ekimden beri sat da..başka sat olan var mı..[/QUOTE]
Bendede satta dün kapanışa yakın yukarı kıracak gibiydi ama kırmadı.
[QUOTE=abka;165589]asti günlüklerin sat derse yazıver...full kısalar, bir full daha yapacagım...yani full+full olacak..:::[/QUOTE]
Demek ki şuanda full değil :::
[QUOTE=VOBiX;165574]Dünkünü mü farke ttin sadece daha önce de oldu defalarca. iki farklı serverları varmış. Biri vobdan filan geliyormuş. MAtiks mobilede doğru grafik çıakrken diğer platformlarda arızalı grafik çıkıyor. Ara konuş ama alacağın bir sonuç yoktur.[/QUOTE]
Barların açılış fiyatını da dikkate alan bir sistem tasarlarsan, matrikste sürekli yer değiştiren sinyallere de hazırlı olmak lazım demek ki...
Herkes gibi short'dayım ama içim hiç rahat değil, çünkü herkes short'da. Piyasa short'layacak başka kimse kalmayınca otomatik olarak yükselir...
[quote=Astatin;165587]TOKOBA,
Senin başın kelmi patron..sende senin sitenin linklerini koysana yada yazılarını falan:D[/quote]
Utanıyosan, ben yapayım :) ama siteden hisse isterim:..:
bu PAMBIK da ne zıbarmış be..hala uyanamadı.boks.
[QUOTE=Astatin;165587]TOKOBA,
Senin başın kelmi patron..sende senin sitenin linklerini koysana yada yazılarını falan:D[/QUOTE]
abi benimkisi butik forum gerek yok
61*300 onemlı.cift dip olasılıı var arkadaşlar.ayı tuzağı olabilir.ben kapandım walla 350 den...
[QUOTE=Astatin;165582]eh üh kem küm..tamam tama sistemin grafiğini ben ürettim... ama PMBIK a gönderdim, sşiteye o ekledi...bütün bu yazışmalar mizansen syaın forumcular..Sİtenin 4 ortağı vardır..[COLOR="Red"]PAMBIK, Emortım, Cerphin ve Ben [/COLOR]...ama ben küçük ortağım:D:D:D[/QUOTE]
:eek::eek:
ehühühüü pambık'ın kellesi yetmedi galiba..:..:.kom
[quote=QUEEN;165535]şşş...ahmet mergen..11200 diyo yaa[/quote]
ben DJI grafiğinin kokuşmuş bağırsaklarında 10.800 ü gördüm apla 11.200 ü ahmet abime sor :..:
muhtemelen bugun poz degisimine giriyor pala dayı yoksa bu ne boyle yahu dun 62500 e kadar ala ala kontrat bırakmamıstı.. allah allah.. ayu kapanımı acaba bole goz gore gore de shortlatılmaz kı kımse..
gercı bı kural vardır her zaman basit olanı yap diye ama genede insanın ıcıne sinmiyo..
feci baskı var .. .% 5 düşer tahminim .. .
Piyasada bir gariplik var. Dış piyasaları, FDOW'u MEFDOW'u bıraktı kendi başına açıklaması zor salınımlar yapıyor. Bir gariplik var ama...Hayırdır umarım. Son büyük şelaleden önce de böyle olmuştu...
[B][COLOR="Red"][SIZE="7"]zisd ... [/SIZE][/COLOR][/B]
[COLOR="DarkOrchid"][B]zeroişlemshortdevam...[/B][/COLOR]
[quote=selçuklu;165600]feci baskı var .. .% 5 düşer tahminim .. .[/quote]
Az olmuş bence. Avatar'ımdaki grafik kadar düşmesini bekliyorum. Kapanış tahminim: 0 (yazıyla: sıfır) :..:
[quote=Astatin;165594]Utanıyosan, ben yapayım :) ama siteden hisse isterim:..:
bu PAMBIK da ne zıbarmış be..hala uyanamadı.boks.[/quote]
uyandım lem uyandım...ya bu kalorifer mahvediyor asti be adamı evin havasını kurutuyor sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum be kaloriferi yakmaya başladığımızdan beri.nem falan bırakmıyor evde.ciğerimiz kurudu be abi :D
Günaydın Dostlar,
FOREKS HABER'DEN:
------------------------------------------
17.11.2009 10:15:44 EKONOMİST HANKE, ''TÜRK BAŞBAKANI, IMF İLE ANLAŞMAYI İMZALAMAYARAK ÇOK AKILLICA BİR İŞ YAPTI
Dünyanın tanınmış iktisatçıları arasında yer alan John Hopkins Üniversitesi öğretim üyesi Profesör Steve Hanke, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın IMF ile anlaşma imzalamayarak çok akıllıca bir iş yaptığını belirtti
------------------------------------------
Piyasaya düşen söylenti belli oldu galiba...
[quote=Astatin;165545]apka bugün sana uyku yok....
[FONT=Verdana][IMG]http://www.vobmatriks.com/mak_s3.jpg[/IMG] [/FONT][/quote]
acaip heyvana benziir asti üüü:o:(
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
[QUOTE=SEYYAH;165604]uyandım lem uyandım...ya bu kalorifer mahvediyor asti be adamı evin havasını kurutuyor sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum be kaloriferi yakmaya başladığımızdan beri.nem falan bırakmıyor evde.ciğerimiz kurudu be abi :D[/QUOTE]
Kalorifer + PVC pencere insanı yavaş yavaş öldürüyor... Ben ev yaptırsam çerçeveleri mutlaka ahşap yaparım...
2-3 gündür ortalarda gözükmeyen EFG meydana çktı...
[quote=SEYYAH;165608]acaip heyvana benziir asti üüü:o:(
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:[/quote]
Duygu yapma lem pambık.. bana ne kızıyon töbe töbe.dng
[B]DAVUTOGLU:EN KISA SUREDE AB'YE GIRMEK ISTIYORUZ [/B]
DISISLERI BAKANI AHMET DAVUTOGLU, BIZ EN
KISA SUREDE AB'YE GIRMEK ISTIYORUZ DEDI.
[IMG]http://4.bp.blogspot.com/_vN88Xci3_JQ/R7zCTj172DI/AAAAAAAABCY/gYG5goM_Lok/s400/avrupa+birligi.bmp[/IMG]
:D :D :D
Yaw nedir bu milletin AB ye girme hayalinden çektiği...
[quote=SEYYAH;165604]uyandım lem uyandım...ya bu kalorifer mahvediyor asti be adamı [B]evin havasını kurutuyor[/B] sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum be kaloriferi yakmaya başladığımızdan beri.nem falan bırakmıyor evde.ciğerimiz kurudu be abi :D[/quote]
Peteklerin üzerine su koyabilirsiniz...
[quote=enorton;165612][B]DAVUTOGLU:EN KISA SUREDE AB'YE GIRMEK ISTIYORUZ [/B]
DISISLERI BAKANI AHMET DAVUTOGLU, BIZ EN
KISA SUREDE AB'YE GIRMEK ISTIYORUZ DEDI.
[IMG]http://4.bp.blogspot.com/_vN88Xci3_JQ/R7zCTj172DI/AAAAAAAABCY/gYG5goM_Lok/s400/avrupa+birligi.bmp[/IMG]
:D :D :D
Yaw nedir bu milletin AB ye girme hayalinden çektiği...[/quote]
Adam 2098 demek istedi belki. Ne dalga geçiyon.. :..: :..: :..:
[QUOTE=Strategist;165614]Adam 2098 demek istedi belki. Ne dalga geçiyon.. :..: :..: :..:[/QUOTE]
Ben dalga geçmiyorum asla, ben de en kısa sürede AB ye girmek istiyorum... Sadece geçmişi hatırlatayım dedim...
IMF masalı bitti acaba şimdi de AB masalı mı başlayacak...