cnbce finans sms paketi aldım
ama pek hoş bişiy degil
açılış kapanış bide abd 15:30 verilerini mesajlıyolar
alakası yok ama bilginiz olsun die
Printable View
cnbce finans sms paketi aldım
ama pek hoş bişiy degil
açılış kapanış bide abd 15:30 verilerini mesajlıyolar
alakası yok ama bilginiz olsun die
bugün yurtdışı olarak rusyayı izliyoruz anlaşılan,dax çıkıyor rusya düşüyor arada sıkıştık galiba :rolleyes:.boks.
35400 asayasında subat vade short tutyorum
[QUOTE=rcp;68734]rallinin eli kulağında sevgılı catedral,
ama once 35125 yapsın subat vadede (orada alıs emrım beklıyo),sonra ne cehenneme ralli yaparsa yapsın[/QUOTE]
Şubat vadede bir obo çarptı gözüme kısaldım o yüzden.. Sistemlerimde satta..
aralıkta 34400 altı 34000 gundeme getirir
Herkese merhaba,
Bir haftadır elektrikler ve internet gidip duruyor, kafayı yiyeceğim artık. Telefon açıp şikayet etmekten bıktım. Cepteli laptopa bağlayıp graiklere bakıyorum ama o da çok yavaş ve maliyetli...
Bu arada Nihat Genç in son yazısı mutlaka okuyun derim, ellerinden öperim Nihat abi...
[URL="http://www.odatv.com/index.php?id=14372"]http://www.odatv.com/index.php?id=14372[/URL]
[QUOTE=catedral;68744]Şubat vadede bir obo çarptı gözüme kısaldım o yüzden.. Sistemlerimde satta..[/QUOTE]
aman diyin catedral, bakmadım graf falan, benım alıslar hala beklemede:(
1 -30 aralık sistem kazançları ne durumda..bu ay kötü geçti..sisteme göre 200 puan zarar var..ama koca aralık ayı ekran basında geçti..
[QUOTE=catedral;68744]Şubat vadede bir obo çarptı gözüme kısaldım o yüzden.. Sistemlerimde satta..[/QUOTE]
catedralim aralık vade grafta direnc kırdı gorunyor amma subat vade durum deyisik...
35100 asayası olur eyer min 33000..33200 yeresine dusme potans olur amma 35400 üstesi 37000 potans kapı acar..
ondan cok dikat olma hızlı harket etme gerek
[QUOTE=hexen;68749]catedralim aralık vade grafta direnc kırdı gorunyor amma subat vade durum deyisik...
35100 asayası olur eyer min 33000..33200 yeresine dusme potans olur amma 35400 üstesi 37000 potans kapı acar..
ondan cok dikat olma hızlı harket etme gerek[/QUOTE]
Farkındayım sevgili hexen.. Çok kritik oldu grafikler..
ralli yok, şelale yok, astatın yok, pelın hıc yok...
Günün tadı tuzu kalmadı :(
cep telefonundan vadeli takip eden varmı