ilginç birşey buldum
adamlar bunu dusunerekmi bu markayı kurdu inanamıyorum deli olmalılar
[IMG]http://img514.imageshack.us/img514/6595/cocapg6sl3.png[/IMG]
Printable View
ilginç birşey buldum
adamlar bunu dusunerekmi bu markayı kurdu inanamıyorum deli olmalılar
[IMG]http://img514.imageshack.us/img514/6595/cocapg6sl3.png[/IMG]
sevgili sayın catedral:)
şu piyasayı bi süzsen sana zahmet:)
[quote=hexa;68771]dolara ne oluyor bilen varmı 1.530 oldu?[/quote]
....
sistem diyodun... :) almadınmı dün :)..ben daha ergen bir soru sorayım...EURUSD paritesi yukarı giderken, a ivmesi le hareket eden USDYTL ise, 2a ivmesi ile hareket eden kimdir...Yanıt: EURYTL...
Yani, YTL neden herşeye karşı değer kaybediyor diye sormak lazım..Biz mi IMF ye para vercekmişiz yoksa:..::..::..::..:
[quote=rcp;68772]dolar 1.5300 ü gecti, catedral kürede obo gördü, ama pıyasada tık yok[/quote]
Onlar önemli değil; VOB Trader ın BO görmesi lazım
[QUOTE=rcp;68774]sevgili sayın catedral:)
şu piyasayı bi süzsen sana zahmet:)[/QUOTE]
Nasıl güzel oldumu? Mercümek gibi süzerim:)
[I][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Şunu bilin ki Prensim, Kabaran krizin DJ’i[/SIZE][/FONT][/I]
[I][SIZE=3][FONT=Times New Roman]ve onun görkemli şirketlerini yutmasından hemen sonra,[/FONT][/SIZE][/I]
[I][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Dünya’da o güne kadar görülmemiş bir çağ başlamıştı.[/FONT][/SIZE][/I]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]Ayıların ve onların oğullarının doğduğu bu çağda,[/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]Dünya üzerindeki boğalar ve danalar,[/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]gökteki yıldızların mavi pırıltıları kadar dağınık fakat belirgindi.[/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]İşte bu sıralarda Astatin geldi.[/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]Çelik bilekli elinden kısa pozisyonları nadiren brakan bu kara saçlı, şahin gözlü yiğit,tüm uzun pozisyonları ayağının altında çiğnemek istiyordu.[/I][/FONT][/SIZE]
GROOOARRRRRRRR....
self-motiveyşın.lelele.lelele:p
[QUOTE=catedral;68777]Nasıl güzel oldumu? Mercümek gibi süzerim:)[/QUOTE]
olman mıııı:)
275 shortlar 125 den gitti
tesekkurler:D
demek ki piyasanın bi süzümlük canı varmış:)
long kovaralken short acıp para kazanıyoruz, hay allah iyiliğimi versin emi,
traderin düskünü short giyer kış günü olduk:)
Astatin alamadım sorma :) Şimdi baksana sisteme tekrar, düşüş mü yükseliş mi sence? :)
Catedral,
Ya bu CIRCIR ı merak ettim..başına bişi mi geldi acaba..ne zamandır teşekkür etmiyo..sana bile :)
doları kim süzüyo yawww
1,5370