-
[quote=enorton;165805]Evet çok basit bir yöntem ama sovalye abinin dediği gibi zaten borsa da çok basit :) Ben mosta göre işlem yapmıyorum buarada... Sadece takip ediyorum... Tekrar hatırlatmak gerekirse;[B]Kimseye de mosta göre işlem yapmasını tavsiye etmiyorum...[/B] En tepeden % 2,5 düşerse Most Sat verir, Sonra aynı yerden %2,5 daha yükselirse Most Al verir ve %5 zarar ettirmiş olur... Düşük kaldıraçla takip etmeyen birisi daha iki işlemde kül oluverir... Dikkat edin temmuz ayında üst üste 3000 puan zarar var ama ardından 8000 puanlık hareket var... Yine bu kasım ayı içersinde üst üste -3800 puanlık zarar var... bitirir adamı :::
Sn Barney in uyarısı çok yerinde, teşekkür ederim...[/quote]
Ben sadece şunu söylemek istiyorum, Bu vob reklamları, aracı kurumlarım voba müşteri çekmeleri için canla başla çalışmaları yeni katılımcıları buraya piyasaya dahil edecek ve bu yeni katılımcılar sistem arayışına girecek, sadece 2009 a göre sistem geliştirirlerse cok ciddi hata yapmış olacaklar cunku 2009daki (saatlik üstü periyotlardaki gibi) mayıstan beri sinyal değiştirmeden cıkan bir trendin gerçekleşmesi cok zor... ve buna göre ayarlanmış bir sistem çok ciddi zararlar yazar.
Neyse lafı uzatmayım yeniler dikkatli olsun analar ağlamasın :::
Mesela eylül ayı önemli bir göstergedir. bundan sonraki muhtemel trendimizi gösterir ve o ay kullanılan coğu sistem zarar yazmıştır.
-
most un [B]förmülünü[/B] herkes biliyormu ki..
-
mozkan abi nerde .. oda görünmüyor ..üüü
-
[quote=selçuklu;165814]astatin patron bu sana .. :D:D
[URL]http://www.dailymotion.com/video/xe99k_tanita-tikaram-twist-in-my-sobriety_music[/URL][/quote]
teprik ederim butik olarak..nostaljik oldu..ben bunu fi tarihde cerphin e kişilk analizi yaparken hediye etmiştik..butik ve nostaljik tepriklerimi sunarım
-
650 altı büyük düşüşü başlatır.
-
[QUOTE=Larossıan;165822]650 altı büyük düşüşü başlatır.[/QUOTE]
başlasın abi .. zemin iyi .. kontrol ettim zeminim .. çok güzel oldu . .. zeminden dolayı müsterihim ben şahsen .... :D:D
-
[QUOTE=Barney;165817]Ben sadece şunu söylemek istiyorum, Bu vob reklamları, aracı kurumlarım voba müşteri çekmeleri için canla başla çalışmaları yeni katılımcıları buraya piyasaya dahil edecek ve bu yeni katılımcılar sistem arayışına girecek, sadece 2009 a göre sistem geliştirirlerse cok ciddi hata yapmış olacaklar cunku 2009daki (saatlik üstü periyotlardaki gibi) mayıstan beri sinyal değiştirmeden cıkan bir trendin gerçekleşmesi cok zor... ve buna göre ayarlanmış bir sistem çok ciddi zararlar yazar.
[B]Mesela eylül ayı önemli bir göstergedir.[/B] bundan sonraki muhtemel trendimizi gösterir ve o ay kullanılan coğu sistem zarar yazmıştır.[/QUOTE]
Eylülde Most un 5400 Puan karı var :::
-
TOKOBAŞKAN;
YAww şu VOBIX.net i, üyelik gerektirmeden free yapsana beaahh..Ordan da yazı kopyalayayım buraya...reklam olsun hit olsun..butik butik :)
-
[quote=selçuklu;165823]başlasın abi .. zemin iyi .. kontrol ettim zeminim .. çok güzel oldu . .. zeminden dolayı müsterihim ben şahsen .... :D:D[/quote]
hımmmmmmmm
-
[quote=enorton;165824]Eylülde Most un 5400 Puan karı var :::[/quote]
puhahahaah hadi ya iyiymiş :) hep derim zaten most iyidir diye :) bende osilator gibi oldum bi öyle bi böyle :D
-
Veri trafiği (excali'nin yazısından copy paste)
USD ÜFE (a/a) (Eki) 15:30 %0,5 -%0,6 Yüksek
USD ÜFE (Gıda & Enerji Hariç) (a/a) (Eki) 15:30 %0,1 -%1,0 Yüksek
USD Net Uzun Vadeli Sermaye Hareketleri (Eyl) 16:00 $28,6Mlyr Yüksek
USD Toplam Net Sermaye Girişi (Eyl) 16:00 $10,2Mlyr Yüksek
USD Sanayi Üretimi (Eki) 16:15 %0,4 %0,7 Yüksek
USD Kapasite Kullanımı (Eki) 16:15 %70,8 %70,5 Yüksek
-
[quote=selçuklu;165823]başlasın abi .. zemin iyi .. kontrol ettim zeminim .. çok güzel oldu . .. zeminden dolayı müsterihim ben şahsen .... :D:D[/quote]
Yada buralardan döndürür hehehee 61300 altı eeyi değil ama.:..::..:
-
[quote=Larossıan;165822]650 altı büyük düşüşü başlatır.[/quote]
Üstat okuyarak geliyor ve 650 bu sefer tutarmı diye sorayım diyordum...:D
-
[quote=ERGEN;165830]Üstat okuyarak geliyor ve 650 bu sefer tutarmı diye sorayım diyordum...:D[/quote]
Normalde tutmaması lazım ama bellide olmaz çevirebilir.:)
-
[QUOTE=abka;165818]most un [B]förmülünü[/B] herkes biliyormu ki..[/QUOTE]
3 ema nın her yeni zirvesine (dibine) göre hesaplanmış %2 lik hareketli stop... ema (3) bu stopu keserse pozisyon alıyorsun... Burada Ema (3) ve %2 default değerler... İsteyen değiştirebilir... Ve anlatmaya çalıştığım olayı formul diline dökebilen varsa MS ye de uygular... Aslında uygulayan olsa çok iyi olurdu, geçmişini de görebilirdik...
Vobix i gönüllü olmaya davet ediyorum :)
-
Ben yine short'ları kapatıp az sözleşmeyle long'a geçtim. Spekülatör oldum çıktım resmen... 60.600'e gelirse stop& reverse emrim var, full short'a sokuyor beni otomatikman...
-
bu arada EURUSD kısaları 1.4862 kapa, 1.4879 aç yaptım..teprik
-
60200 çok önemli buralar test edilirde, kırılış onaylanırsa lay loy lom biter, 58550 de alırız soluğu, onun için ağam buraya vatandaşı sokmayacaktır, önce kendi isterse girecektir, ata önce o binecektir, ağa işini bilir, teryağından kılı çeker alır,
-
60200 olan kapamış tahminimi 59975e çekiyorum..ciddiyim... bu kadar negatif ayrışmanın arkası var...haftalık boşa sata geçmedi... teprik ederim
-
[QUOTE=enorton;165832]3 ema nın her yeni zirvesine (dibine) göre hesaplanmış %2 lik hareketli stop... ema (3) bu stopu keserse pozisyon alıyorsun... Burada Ema (3) ve %2 default değerler... İsteyen değiştirebilir... Ve anlatmaya çalıştığım olayı formul diline dökebilen varsa MS ye de uygular... Aslında uygulayan olsa çok iyi olurdu, geçmişini de görebilirdik...
Vobix i gönüllü olmaya davet ediyorum :)[/QUOTE]
Saatlikte Matrikste de gecmisini görebiliyorsun.
Sistem Tester`da Test Bölgesi`ni degistirip cok eski verileri de görebiliyorum ama henüz dogrulugunu test etmedim...
-
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i0911.hizliresim.com/2009/11/17/2447.jpg[/img][/url]
ortadaki 60650 önemliydi oraya değdirip yukarı aldı bakalım ne edecek.Büyük düşüş için haber verecekmi.
-
-
[QUOTE=Astatin;165837]60200 olan kapamış tahminimi 59975e çekiyorum..ciddiyim... bu kadar negatif ayrışmanın arkası var...haftalık boşa sata geçmedi... teprik ederim[/QUOTE]
benim tahminim belli %-5 ... kaça denk geliyo bilmiyorum .. teprik ederim ..
-
[QUOTE=Barney;165817]Ben sadece şunu söylemek istiyorum, Bu vob reklamları, aracı kurumlarım voba müşteri çekmeleri için canla başla çalışmaları yeni katılımcıları buraya piyasaya dahil edecek ve bu yeni katılımcılar sistem arayışına girecek, sadece 2009 a göre sistem geliştirirlerse cok ciddi hata yapmış olacaklar cunku 2009daki (saatlik üstü periyotlardaki gibi) mayıstan beri sinyal değiştirmeden cıkan bir trendin gerçekleşmesi cok zor... ve buna göre ayarlanmış bir sistem çok ciddi zararlar yazar.
Mesela eylül ayı önemli bir göstergedir. bundan sonraki muhtemel trendimizi gösterir ve o ay kullanılan coğu sistem zarar yazmıştır.[/QUOTE]
Haklısın patron sistemin yanında Histemide arada bir kullanmak gerekiyor.
-
[QUOTE=thracian;165838]Saatlikte Matrikste de gecmisini görebiliyorsun.
Sistem Tester`da Test Bölgesi`ni degistirip cok eski verileri de görebiliyorum ama henüz dogrulugunu test etmedim...[/QUOTE]
Saatlik ve üzeri periyod olduktan sonra 2006 başından itibaren matrikste bakılabiliyor, onda problem yok zaten... Ama saatlikler hiç de karlı değil, onu da söyleyeyim ;)
Ben 5 dk lıklarda bakıyorum...
-
Çok kritik yerdeyiz. Sabahtan beri heyecan yapıyoruz topu topu %-1,8 düşmüşüz. Haber pozitif gelirse icabında bu destekten bir topuklar günü + bile kapatırız. O yüzden acilen şelale gelmesi lazım...
-
[QUOTE=Strategist;165844]Çok kritik yerdeyiz. Sabahtan beri heyecan yapıyoruz topu topu %-1,8 düşmüşüz. Haber pozitif gelirse icabında bu destekten bir topuklar günü + bile kapatırız. O yüzden acilen şelale gelmesi lazım...[/QUOTE]
bakacaz abi .. farketmez .. rallide olabilir ... hayırlısı olsun ... :o
-
[quote=selçuklu;165845]bakacaz abi .. farketmez .. rallide olabilir ... hayırlısı olsun ... :o[/quote]
Gurur meselesi, sabah sıfır puanla kapanırız diye tahmin yazdım, tutmazsa rezil olurum... :..:
-
Abd'de uretıcı fıyatları endeksı acıklanacak
abd'de tsı 15:30'da ekım ayı uretıcı fıyatları endeksı verısı acıklanacak.
Buna gore eylul ayında yuzde 0.6 oranında gerıleyen ufe'nın ekım ayında yuzde
0.5 oranında arttıgı ve eylul ayında yuzde 0.1 oranında gerıleyen cekırdek
ufe'nın ekım ayında yuzde 0.1 oranında arttıgı ongoruluyor.
-matrıks-
-
[COLOR="Red"][B][FONT="Franklin Gothic Medium"][SIZE="7"][SIZE="7"]2isd...[/SIZE][/SIZE][/FONT][/B][/COLOR]
[SIZE="4"][B][COLOR="DarkSlateBlue"]ikiişlemshortdevam...[/COLOR][/B][/SIZE]
-
G A Z A D A G E L M E Y E L İ M H A A!!!!!
teoriyi unutmayalım,
dolar çıkmadan borsa çıkamaz,
bu durumda dolar borsa için çıkıyor olabilir,
çünkü etrafına bakıyor, e napiyim yükseliyim bari diyor, mız mız yani,
üzerindeki mız mızlık DXY=76 geçilirse atalete dönüşüyor,
şu haliyle potans yaratma aracı kim için, altın, parite, dow için,
hafif yukarı gazlarıda Emergiglerde MB ler yarıyor, emir gereği faiz düşüren emergingler,düştükleri traji komik durumdan biraz olsun paçayı kurtarıyorlar,
-
[QUOTE=selçuklu;165812]vobix patron .. bi sagopa yollada dinleyelim ... pesimist .. kaf kef .. hehhhee .. .:D:D:D[/QUOTE]
[url]http://www.dailymotion.com/video/xb4gun_sagopa-kajmer-yakyn-ve-uzak-2009-ye_music[/url]
-
hayırlara vesile değil bu.:)
-
:eek:KÜSKÜ dehşet, 100 yıllık çam ağaçlarını birer çalı gibi ezerek ilerliyor..Küskü korkunç, Küskü mahvedici, :eek::eek::eek:
-
golll olur aartık heheheh.
-
Buradan 525 ve 475 den lönk,
-
[quote=Larossıan;165858]golll olur aartık heheheh.[/quote]
Daha altta destek mestek kalmadı sıfıra kadar değil mi? :..: Tahminimin mutlaka tutması lazım. :)
-
Short dan çıkardık . Küçük bi long girşimi yaptık..
Bence long olmazsa olmaz gibi görünüyor.Yinede belli olmaz
-
[QUOTE=Astatin;165825]TOKOBAŞKAN;
YAww şu VOBIX.net i, üyelik gerektirmeden free yapsana beaahh..Ordan da yazı kopyalayayım buraya...reklam olsun hit olsun..butik butik :)[/QUOTE]
Üyelik bedava illa paralı maila dresi de istemiyor. Hotmail, yahoo, gmail, mynet kabul ediliyor. Tek istediğim üye olurken iki üç sayfalık üyelik şartının okunup kabul edilmesi sonra baş ağrısı yaratılmaması.
-
Yakında uzun vadeli Long'cuların margin call yememe satışları başlayabilir. O zaman ip kopar işte...