[QUOTE=Astatin;68822]
hadi deneylim :)[/QUOTE]
nasılım :)
Printable View
[QUOTE=Astatin;68822]
hadi deneylim :)[/QUOTE]
nasılım :)
sevgılı astatın kardesim, tepkılerını gayet ıyı anlıyorum,
(ıhanet her zaman aldatma demek değil, duyup da duymuyor gıbı davranmak da ıhanet sayılır)
ayrıca sen daha askın 1. safhasındasın, bılım dılınde buna DAM USTUNDE UN ELER safhası denır,
hele bır ıkıncı asamaya gec, (buna da bılım dılınde SACLARINI YOL GETIR safhası denır) senı o zaman gorurum.
bu kardesını dınlemedıgın ıcın nasıl da uzuleceksın:)
:..::..::..:[quote=mersiyk;68825]nasılım :)[/quote]
yuvgatenodırtinkkamin!!!!!!!!!! süper..kızıl - maske..yaş 26 civarı..aşık oldum mu?:..::..::..: çatla söylemiycem:..::..:..ama sana şimdi bir doğaçlama şiir yazarım serbest ölçü de, bir de klişesiz aşk-name döktürürüm..sen kesin aşık olursun bana...(aman diyim gözlerde renkli!!!)
mersiyk biii-ziii diskoya götürrrrrr
[QUOTE=Astatin;68827]:..::..::..:
yuvgatenodırtinkkamin!!!!!!!!!! süper..kızıl - maske..yaş 26 civarı..aşık oldum mu?:..::..::..: çatla söylemiycem:..::..:..ama sana şimdi bir doğaçlama şiir yazarım serbest ölçü de, bir deklişesiz aşk-name döktürürüm..sen kesin aşık olursun bana...:)[/QUOTE]
.kom ben hexen babaya aşıkım bikerem
Merhaba
peçeyı kapan topıge kosuyor, noluyo yaaaaaaaa
[quote=rcp;68826]sevgılı astatın kardesim, tepkılerını gayet ıyı anlıyorum,
(ıhanet her zaman aldatma demek değil, duyup da duymuyor gıbı davranmak da ıhanet sayılır)
ayrıca sen daha askın 1. safhasındasın, bılım dılınde buna DAM USTUNDE UN ELER safhası denır,
hele bır ıkıncı asamaya gec, (buna da bılım dılınde SACLARINI YOL GETIR safhası denır) senı o zaman gorurum.
bu kardesını dınlemedıgın ıcın nasıl da uzuleceksın:)[/quote]
EN GÜZEL AŞK HENÜZ YAŞANMAMIŞ OLANDIR!!!!
(Şimdi bazı ayı arkadaşlarımız bunu, her ilişkiyi bir an önce tüket sonrakine geç diye anlayacaklardır ama lütfen dikkatle okuyunuz, kast edilen o değildir..Kast edilen şeyin ne olduğunu buraya yazmayayım çok uzun :) SOnra "hatun" avına çıkmış derler benim için...
şubat vade ;
5 ho ile 60 ho arasına sıkıştırıldı günlükte , 35500 ü kalıcı kırarsa , 60 ho yu yukarı keser , 37500 hedef olur ,
EFG , aralık vade yi sıkıştırarak , şubat vadede yatırımcıları kısa ya zorluyor , dikkate almakta fayda vardır.
şimdi biri de çıkıp, itina ile muska yazılır derse, bu topik mahkemede bıter, benden soylemesi,
[quote=civciv;68830]Merhaba[/quote]
Oy oy oy.. Sanıyorum benim peçe fetişisti olduğum düşünülüyor.. Öyle değil...(La öyle mi yoksa..)...
[QUOTE=Astatin;68832]EN GÜZEL AŞK HENÜZ YAŞANMAMIŞ OLANDIR!!!!
(Şimdi bazı ayı arkadaşlarımız bunu, her ilişkiyi bir an önce tüket sonrakine geç diye anlayacaklardır ama lütfen dikkatle okuyunuz, kast edilen o değildir..Kast edilen şeyin ne olduğunu buraya yazmayayım çok uzun :) SOnra "hatun" avına çıkmış derler benim için...[/QUOTE]
en guzel ask henuz soylenmemıs olandır:)
sen rengını pelıne bellı ettıgın an bıttın, artık el sırası pelınde,
allah sabır versın kardesımmmm....