Hayırdır yılbaşı partisi erken başlamış..
Printable View
Hayırdır yılbaşı partisi erken başlamış..
burası VOBORSA değil mi yanlış foruma mı girdim acaba :p
Ya bişi değil şundan korkuyorum.. Forumda bu kadar güzel kız olduğu bi duyulursa burası mundar olur...VOB forumu olmaktan çıkar.. O yüzden bayan arkadaşlarımızın resimlerini avatar olarak kullanmak suretiyle kendilerini ifşa etmemelerini öneririm..İlle de ifşe etmek istiyorlarsa resimlerini bana göndersinler :) :) :)
[quote=rcp;68836]en guzel ask henuz soylenmemıs olandır:)
sen rengını pelıne bellı ettıgın an bıttın, artık el sırası pelınde,
allah sabır versın kardesımmmm....[/quote]
deee... bende floş var dostum...:..::..:
asıl konu sanal ask, borsa kısmına vakıt buldukca takılıyorz,
tam 225 den poz kapadık vermeye basladılar, cehennemde zebanıler kovalayasıcalar
[quote=rcp;68841]asıl konu sanal ask, borsa kısmına vakıt buldukca takılıyorz,
tam 225 den poz kapadık vermeye basladılar, cehennemde zebanıler kovalayasıcalar[/quote]
en güzel kısa pozisyon henüz kapanmamış olandır :..::..::..:
Peliinnnnn gel de şu borsayı düşürrr. Çok sıkıldık.
hexen babacım hala shortmusun ?
[quote=catedral;68843]Peliinnnnn gel de şu borsayı düşürrr. Çok sıkıldık.[/quote]
sanırım Mersiyk da aynı etkiyi yaptı :..::..::..:
[QUOTE=Astatin;68839]Ya bişi değil şundan korkuyorum.. Forumda bu kadar güzel kız olduğu bi duyulursa burası mundar olur...VOB forumu olmaktan çıkar.. O yüzden bayan arkadaşlarımızın resimlerini avatar olarak kullanmak suretiyle kendilerini ifşa etmemelerini öneririm..İlle de ifşe etmek istiyorlarsa resimlerini bana göndersinler :) :) :)[/QUOTE]
merak etme bence onların hepsi erkek, irrkek irkekk,
latife olsun dıye avatar yuklemısler...
bu arada elınde floş değil kare as bıle olsa bu saatten sonra pelının beş benzemezi bıle iş yapar.
Kural şudur, elını ılk bellı eden kaybeder.
[QUOTE=SEYYAH;68814]sv.Astatin,
özele giriyor ama dayanamadım sorucam.hiç görmediğin birisine nasıl aşık oluyorsun?
ya da gördüğün görüştüğün bir arkadaş mı?
sanal dünya aşklarıda bi acaipleştirdi :confused:
belki PELL INN
HELL INN HEAVEN OUT tur nerden biliyorsun? belki çok cadı birisi, kaprisli, v.s.
yanlış anlamasın PELL INN arkadaşımız yani herkes için geçerli bu.aynı şekilde bir bayanda tanımadığı görmediği bir erkeğe sanaldan nasıl aşık olur yaw?
aşk dediğin göz göze gelmek, el ele tutmaktır! değil midir?[/QUOTE]
Güzelliğin on para etmez bendeki bu sevda olmasa demişler ya o hesaptır belki de.
[quote=rcp;68846]merak etme bence onların hepsi erkek, irrkek irkekk,
latife olsun dıye avatar yuklemısler...
bu arada elınde floş değil kare as bıle olsa bu saatten sonra pelının beş benzemezi bıle olsa fayda etmez.
Kural şudur, elını ılk bellı eden kaybeder.[/quote]
floş, kare as dan daha büyüktür :) muhtemeln onların büyük çoğunluğu erkek latife olsun diye yüklemişler, ama zaten bizim bütün mesajlarımızda latife değil mi ? :..::..: Kural şudur: Pokerde her zaman kuralsız oynayan kazanır.:..::..: