[QUOTE=last trader;253121]300 den piramiti fulledik[/QUOTE]
uzun mu ? kısa mı ?
Printable View
uzun mu ? kısa mı ?
seni gidi azılı boğa..:D rüzgar senden yana esiyor, tebrikler..+.
[quote=Biocan;253124]uzun mu ? kısa mı ?[/quote]
longum abi elime yapıştılar kaç gün oldu full piramit şeklinde devamüüü:yü::)
[QUOTE=last trader;253126]longum abi elime yapıştılar kaç gün oldu full piramit şeklinde devamüüü:yü::)[/QUOTE]
Teşekküeler.. bol kazançlar..
[quote=jerfin;253125]seni gidi azılı boğa..:D rüzgar senden yana esiyor, tebrikler..+.[/quote]
teşekkürler asıl seni tebrik etmek lazım 900 den shortlamıştın ama kar alma işini geç yaptın sadece galibaüüüben bu ara biraz slow takılyorum çünkü sürekli bakamıyorum...aslında o gün yunan haberi gelmese idi 70800 ü hiç görmezdik
[quote=last trader;253126]longum abi elime yapıştılar kaç gün oldu full piramit şeklinde devamüüü:yü::)[/quote]
maşallah +.
pivot...........71.850
ema55..........71.730
bunların belirlediği bölge destek olarak çalışırsa dalga hedefime yükseliş devam eder...:)
[B]xu100 tam direncinde kapattı ilk seansı..[/B]
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/512323b6.jpg[/IMG]
[quote=YAVUZHAN;253131]maşallah +.[/quote]
Abi kızgınım bu palaya donuna kadar göz koydum:)
Allah herkese benimkinden daha çoğunu versin inşallah....çok şükür bu çıkışta iyi kazandım:yü:
[quote=saraylı;253133]pivot...........71.850
ema55..........71.730
bunların belirlediği bölge destek olarak çalışırsa [B]dalga hedefime[/B] yükseliş devam eder...:)[/quote]
abi yaz sezonu geldi ya dalgalarda sörfte yapar şimdi azılı py:)
saraylı abinin orbs lerin üstünde iki kapanış yaptımı korkmamak lazım maşallah iyi çalışıyor kendisine teşekkür ediyorum...birde kar alma noktalarını gösteren orbs nin tarzında yükselenin den bir sistem daha olsa çok hoş olur...çünkü orbs ler 71375 te kaldı
ETR de bugün 71.375 civarı al verdi ve hala alda,:)
bu sistem ,iyi bir teyidçi...+.