düşmeye başladı bile 7 dolar düştü biz bakana kadar
Printable View
düşmeye başladı bile 7 dolar düştü biz bakana kadar
4. dalga ilehedef 87000 olabilir.
yada ben öyle istiyorum.
umudumuz femen
[quote=tutku;454094]4. dalga ilehedef 87000 olabilir.
yada ben öyle istiyorum.[/quote]
haci burdan dönüp 87000 görürse eğer, 85000 de benden
valla temcit pilavı gibi olacak ama...fiyat peak yaptığında apsd -1700 idi..şimdi -740
+1000 makas da biraz ayboliyi
anlamadığım şeylere fikir düşünüyorum
başgan gelsede ne olacağını deseydi
[quote=Astatin;454096]haci burdan dönüp 87000 görürse eğer, 85000 de benden[/quote]
eğer görürse 84300 de benden.:)
[quote=tutku;454100]eğer görürse 84300 de benden.:)[/quote]
84300 görürse 82000 de benden:p:p şey gibi oldu bu; "kara murat benim, hayır benim, hayıor benim gibi..":o
usdtry boğaları da direniyor amma çok da umutlu değilim hacı diğer yandan...ü[url]www..[/url]
tek umudumuz...last şort skuzi....ve/veya femen
[quote=seagate;454099]anlamadığım şeylere fikir düşünüyorum
başgan gelsede ne olacağını deseydi[/quote]
başgan deseydi...başgan nerde
şimdiden 1500 puanını geri aldık. düşmeye devam .:D:dü:
gene düşerse artık yok artık.. umut kalmaz.
uleeeee..yırtıyormuyuz ne..... yırtarsak hem kurban kesecem hem de "Las Mohikan" tadında "Last Şort Skuiz" filmi çekecem... Başrolede beni ve tutku patronu koyacam..teprik ederim
5 günlük ho 88150 altına kayarsa hayaller gerçek olabilir:D:dü:.
[quote=tutku;454094]4. dalga ilehedef 87000 olabilir.
yada ben öyle istiyorum.[/quote]
[quote=Astatin;454096]haci burdan dönüp 87000 görürse eğer, 85000 de benden[/quote]
[quote=tutku;454100]eğer görürse 84300 de benden.:)[/quote]
[quote=Astatin;454101]84300 görürse 82000 de benden:p:p şey gibi oldu bu; "kara murat benim, hayır benim, hayıor benim gibi..":o[/quote]
biraz pohunu çıkarttık sanırsam tutku patron
[quote=Astatin;454084]maksat atraksiyon değil mi..şortların sadece 1/5 ini 89000 kapadım....ve 89475 yine açtım..trade tekniği açısından son derece yanlış hareket...açma kısmı[/quote]
yanlışlara devam...bu kadarlık gısım 88 525 filat ve 88700 reşort..trader talimi yapak **..günlerdir yatıyoruk
dow 15450 de bu 88700 de
dow 16.000olsa bu nerde olur dow 8000 e düşse bu nerde olur ?
buradan çift tepe için yükselecek gibi duruyor.
Tutgu başgan,
Onca graf ve indik içindne bir nunu bunu yakalayabildim..5 dklık da sat vermiş... annadığım kadarıyla ayu cephesinde sadece ikimiz varız...yada konuşan sadece ikimiz varız... motivasyon babında cephede vuruşan şort goçyiğitlere hediyem olsun... Motto: "Last Şort Skuiz"
[quote=tutku;454111]buradan çift tepe için yükselecek gibi duruyor.[/quote]
çift tepemi yapar yoksa tepelermi bilmiim ama, aşağı dönceksede derin işkenceler yapacak yukarı aşağı...tıpkı pazartesi salı ve çarşamba yaptığı gibi...
:Ddönsünde..işkenceye razıyık..işkence bağışıklığımız yüksek, acı eşiğimizde..üğw
[quote=Astatin;454097]valla temcit pilavı gibi olacak ama...fiyat peak yaptığında apsd -1700 idi..şimdi -740[/quote]
+2650 oldu..kaç gündür aynı şeyi yapıyor...belliki sıkı poz ayarlıyor..
bugünün kapanışını bilmiyoruz ama ilk 3 güne bakarsak şort topluyor demek %51...ama endeksin düştüğü seviye itibariye bakarsak long toplama ihtimali yüksek...bugün belli olur artık..her ne olursa olsun, önümüzdeki 1 belki 2 hafta içinde bir vakit, fiyat burdan 1 kontrat buhar mesafesi kadar uzakta olacak bence..bakalım ne tarafı buhar yapacak
İki ayrı yere sipariş geçtim iki ayrı olasılığa karşı ve saat 17:45 e kadar iptal opsiyonlu olarak..
1) Bayrakçıya 10 adet ayu flaması (von düşerse)
2) Helvacıya 100 porsiyon irmik helvası (vob çıkar şortlarımız geberirse, cenaze merasimi sonrası eşe dosta dağıtmak içün)
87 lere gözü dikti altına kayarsa hala 84 lere gidebilir:D:dü:
günün arz ettiği öneme binaen avatar update..Şanı büyük Osman Paşa Plevneden çıkmam diyor...
:)buralarda biraz testere yapabilir.
USDTRY ve TAHVIL boğaları da safları terk etmiyor patron... Sonuç ne olursa olsun tarihe geçecek bir direniş olacak..
Safı terk etmemiş az sayıda VOB Ayuları+USDTRY Boğaları+TAHVIL Boğaları+Femen+Mr. Spak + İmitated Osman Paşa......
heheeh..ü[URL="http://www...gorkuyorum...gözlerimde"]www...gorkuyorum...gözlerimde[/URL], kalbimde yeşermesine izin vermediğim gorkuyu görüyorum..88750 olmuş yine **
Bollinger abi yavaş yavaş harp meydanına geliyor...Tarafı belli değil...
üstat bayrak çalısması yapıyor olmasın namıssız.
5 günlük ho öemli altına üstüne dikkat etmeli. altı şhort üsttü long üvvvvvv
görüntüde herşey olabilir:D
[quote=tutku;454130]üstat bayrak çalısması yapıyor olmasın namıssız.[/quote]
valla bir çalışma yaptığı kesin de:D:D ben hala OPUS DEI Boğa algısı oluşmsına güveniyorum..şimdilik..akşam kanalları izliyorum..en kötü tahmin yapan analist BIST100 de 76000 i gösteriyor..Üstelik %9 tahvil faizi ile hespalamamıza rağmen diyorlar...Ayrıca %9 a da inanmıyoruz biz %8.25 den hesaplıyoruz 81000 falan olması lazım diyorlar..diğer forumlara bakıyorum en kötü tahmin 76000 larda...Haklı da olabilirler bilemiyorum..
astatin senin açıkpozisyon yükselmiş
ula bu USDTRY boğaları da ne t******ı çıktı ha..neredeyse dünkü kapanışna gelecek
[quote=Astatin;454116]+2650 oldu..kaç gündür aynı şeyi yapıyor...belliki sıkı poz ayarlıyor..
bugünün kapanışını bilmiyoruz ama ilk 3 güne bakarsak şort topluyor demek %51...ama endeksin düştüğü seviye itibariye bakarsak long toplama ihtimali yüksek...bugün belli olur artık..her ne olursa olsun, önümüzdeki 1 belki 2 hafta içinde bir vakit, fiyat burdan 1 kontrat buhar mesafesi kadar uzakta olacak bence..bakalım ne tarafı buhar yapacak[/quote]
[quote=seagate;454135]astatin senin açıkpozisyon yükselmiş[/quote]
evet hacı..önceki sayfada naçizzz yorumumu yaptım
[quote=Astatin;454133]valla bir çalışma yaptığı kesin de:D:D ben hala OPUS DEI Boğa algısı oluşmsına güveniyorum..şimdilik..akşam kanalları izliyorum..en kötü tahmin yapan analist BIST100 de 76000 i gösteriyor..Üstelik %9 tahvil faizi ile hespalamamıza rağmen diyorlar...Ayrıca %9 a da inanmıyoruz biz %8.25 den hesaplıyoruz 81000 falan olması lazım diyorlar..diğer forumlara bakıyorum en kötü tahmin 76000 larda...Haklı da olabilirler bilemiyorum..[/quote]
yükseliş sonrası düşüşte olabilir.bence bayrak çalışması yukarı atarsa çok yükselir çok.:D
işkencede kan içinde....nice günün nice gecen
bir dat bir dokanış bir umut
5 günlük ho üzerinde ısrarla tutundu. altına kaymadığı sürece üstü long altında short :D
çift tepe yaparsada 90000 üvvvvvv baya büyük puan.:D
[quote=tutku;454143]çift tepe yaparsada 90000 üvvvvvv baya büyük puan.:D[/quote]
geçilirse tobo çalışacak . açılışta oluşan zararları çıkarabilirim.:D