Catedralin hızla pozisyon değiştirmesi gibi mersiyk da avatar değiştirmeye başladı....
Printable View
Catedralin hızla pozisyon değiştirmesi gibi mersiyk da avatar değiştirmeye başladı....
[QUOTE=Astatin;68848]floş, kare as dan daha büyüktür :) muhtemeln onların büyük çoğunluğu erkek latife olsun diye yüklemişler, ama zaten bizim bütün mesajlarımızda latife değil mi ? :..::..: Kural şudur: Pokerde her zaman kuralsız oynayan kazanır.:..::..:[/QUOTE]
poker biliyormusunuz :) ?? floş küçük olsa gerek kareden :)
pokerden fazla anlamadıgım da bu vesıle ıle acığa cıkmıs oldu.
Biz de zaten latife olsun dıye oyunu surduruyoruz zaten.
Ayrıca; biri sana saat sorsa 'biri pelın mı dedı' modunda oldugun surece bu oyun bir muddet daha surecek gibi.
[QUOTE=mersiyk;68844]hexen babacım hala shortmusun ?[/QUOTE]
halen tutyorum
subat systems
5 dakk short signal 15 dakk short signal gun long signal
[QUOTE=furkan;68850]poker biliyormusunuz :) ?? floş küçük olsa gerek kareden :)[/QUOTE]
oyle mı:):):)
oncekı mesajda POKERDEN FAZLA ANLAMAM ıfadesını geri alıyorum, ben pokerın kıtabını yazmısım kardesımmm:)
dow hala satta bende alda olan varmı 60dk ?
[quote=furkan;68850]poker biliyormusunuz :) ?? floş küçük olsa gerek kareden :)[/quote]
Avrupada : Kupa Floş En büyüktür
ABD de: Maça Floş en büyüktür..
Floş: Sıralı renk demektir...mesela kupa 5-6-7-8-9
Şöyle düşününüz;
Aynı kağıttan dört tane gelmesi mi daha küçük olasılıktır, sıralı aynı renk 5 tane kağıdın gelmesi mi daha küçük olasılıktır..Hesaplayınız, sorununyanıtı da budur..
Küçük olasılık = Büyük Güç :)
[QUOTE=Astatin;68855]Avrupada : Kupa Floş En büyüktür
Şöyle düşününüz;
Aynı kağıttan dört tane gelmesi mi daha küçük olasılıktır, sıralı aynı renk 5 tane kağıdın gelmesi mi daha küçük olasılıktır..Hesaplayınız, sorununyanıtı da budur..
Küçük olasılık = Büyük Güç :)[/QUOTE]
flush: renk demektir türkçe tabiriyle
sizin dediginiz "straight flush" o da "sıralı renktir" ve sadece sıralı renk kareden büyüktür... yani tek başına flush kareden küçüktür hatta fulldende küçüktür...
[url]http://www.pokerustasi.eu/poker_elleri.htm[/url]
[QUOTE=Astatin;68855]Avrupada : Kupa Floş En büyüktür
Şöyle düşününüz;
Küçük olasılık = Büyük Güç :)[/QUOTE]
HAAAAA!!!!
Pokerin kıtabını yazmısız ama ne yazık kı gerı donup okumamısız, ben floşu full ıle karıstırdım
Ralli ralli ralli
SHORT sinyalde poz. almadım sanırım cumaya kadar yatacağım (düşük ihtimal pazartesine kadar) .uyk
hiçbir ciddiyeti kalmadı piyasanın.yarında bi numara olmaz.300 çık 200 in v.s.
FLAT bekliyorum.
yanlız OCAK ayının çok çılgın geçeceğini düşünüyorum.inşallah küpleri doldururuz.arkadaşlar fazla boş küpünüz var mı şimdiden stoklayayım karaborsaya düşmeden :p
[QUOTE=furkan;68856]flush: renk demektir türkçe tabiriyle
sizin dediginiz "straight flush" o da "sıralı renktir" ve sadece sıralı renk kareden büyüktür... yani tek başına flush kareden küçüktür hatta fulldende küçüktür...
[url]http://www.pokerustasi.eu/poker_elleri.htm[/url][/QUOTE]
Doğru, ne işimiz var bu vobda zaten, hadi gidelim masa kuralım derim:..: