[QUOTE=catedral;68858]Ralli ralli ralli[/QUOTE]
aaman dur bensiz ralli fln başlatma şimdi başıma iş gelmesin sistem satta şu sistemide attırma bana
Printable View
aaman dur bensiz ralli fln başlatma şimdi başıma iş gelmesin sistem satta şu sistemide attırma bana
[QUOTE=Astatin;68848]floş, kare as dan daha büyüktür :) muhtemeln onların büyük çoğunluğu erkek latife olsun diye yüklemişler, ama zaten bizim bütün mesajlarımızda latife değil mi ? :..::..: Kural şudur: Pokerde her zaman kuralsız oynayan kazanır.:..::..:[/QUOTE]
Burdada mı poker muhabbeti varrrrr?:..::..::..:
türküsünü söylemezsen asla gelmez,
RALLİ GELİR HOŞ GELİR
LEY LEEEYYYY LÜMÜ LÜMÜ LEYY
(ben flat nasılsa)
[QUOTE=bull market;68860]Doğru, ne işimiz var bu vobda zaten, hadi gidelim masa kuralım derim:..:[/QUOTE]
bana uyar şu ara ztn poker vobtan daha kolay ama poker parasını yemem ben genelde masayı yemege götürürm :)
[quote=furkan;68856]flush: renk demektir türkçe tabiriyle
sizin dediginiz "straight flush" o da "sıralı renktir" ve sadece sıralı renk kareden büyüktür... yani tek başına flush kareden küçüktür hatta fulldende küçüktür...
[URL]http://www.pokerustasi.eu/poker_elleri.htm[/URL][/quote]
Teslim... benim de 4 yıldır oynamadığım ortaya çıktı...:..::..::..:
Ama floş kavramı hariç, olasılık hesaplarım ve açıklamalarım ve kazanmanın sırrı doğru...
Senle kapışalım bir gün.. Açık Poker mi, Texas Hold'Em mi tercih edersin..2 oyuncu daha lazım..var mı gönüllü
fdow ile dow arasında 45-50 puan fark var neden acaba?
[QUOTE=SEYYAH;68859]SHORT sinyalde poz. almadım sanırım cumaya kadar yatacağım (düşük ihtimal pazartesine kadar) .uyk
hiçbir ciddiyeti kalmadı piyasanın.yarında bi numara olmaz.300 çık 200 in v.s.
FLAT bekliyorum.
yanlız OCAK ayının çok çılgın geçeceğini düşünüyorum.inşallah küpleri doldururuz.arkadaşlar fazla boş küpünüz var mı şimdiden stoklayayım karaborsaya düşmeden :p[/QUOTE]
İnan hiç boş kalmadı az önce en sonuncusuda doldu, şimdi dolu küp versek işine yaramayacakmı yani?:..::..:
Hiihihiiii
[QUOTE=Astatin;68865]Teslim... benim de 4 yıldır oynamadığım ortaya çıktı...:..::..::..:
Ama floş kavramı hariç, olasılık hesaplarım ve açıklamalarım ve kazanmanın sırrı doğru...
Senle kapışalım bir gün.. Açık Poker mi, Texas Hold'Em mi tercih edersin..2 oyuncu daha lazım..var mı gönüllü[/QUOTE]
ztn pokerin mantıgı o dur heralde dogru olucak :)
açık çok sevmem texas tercihimdir 8 yada 10kişi oynarsak daahada severim :) teo abinin avatar as jack ti varsa o da buyursun...
[QUOTE=TIFIL;68866]fdow ile dow arasında 45-50 puan fark var neden acaba?[/QUOTE]
Onlarda çıkışa inanmıyo.. Yeni yıla şüpheyle bakıyorlar:..:
Yarın IMKB acık mı acıksa tam gun mu?
[QUOTE=furkan;68864]bana uyar şu ara ztn poker vobtan daha kolay ama poker parasını yemem ben genelde masayı yemege götürürm :)[/QUOTE]
Ama olmazki, kapalı poker oynamalı ve masa dahil herşey kazananda kalmalı dermişim.kom