-
[QUOTE=furkan;68856]flush: renk demektir türkçe tabiriyle
sizin dediginiz "straight flush" o da "sıralı renktir" ve sadece sıralı renk kareden büyüktür... yani tek başına flush kareden küçüktür hatta fulldende küçüktür...
[url]http://www.pokerustasi.eu/poker_elleri.htm[/url][/QUOTE]
Yanii ben Kupa dan 10-J-Q-R-A çıkarsam senin kare 9 unu geçemezmiyim?üüü
-
[QUOTE=catedral;68873]Yanii ben Kupa dan 10-J-Q-R-A çıkarsam senin kare 9 unu geçemezmiyim?üüü[/QUOTE]
Geçer, hepsi kupadan çünkü..
-
[quote=catedral;68873]Yanii ben Kupa dan 10-J-Q-R-A çıkarsam senin kare 9 unu geçemezmiyim?üüü[/quote]
paramparça edersin
-
[QUOTE=Astatin;68875]paramparça edersin[/QUOTE]
ederim dimi.lelele
-
vob dan konuşamaz olduk ne sıkıcı pıyasa .insallah aralık kontrat kapanınca hareketlenir
-
dowla çok işimiz kalmadı .. yarın ayrışırız .. muhtemelen ralli olur ama geceye flat çünkü sistem satta .. şubat vade 35225 üstü long girerim geceye ..
-
ımkb yarın acık mı dıye yenıden sorsam topıkte kırlılık yaratırmıyım acep:(
-
[QUOTE=rcp;68871]Yarın IMKB acık mı acıksa tam gun mu?[/QUOTE]
Açık ve tam gün.
-
[QUOTE=catedral;68873]Yanii ben Kupa dan 10-J-Q-R-A çıkarsam senin kare 9 unu geçemezmiyim?üüü[/QUOTE]
o royal flush ztn onu çıkartırsan ellerinden operim senin :) straight flush cıkarttım ama royal hiç çıkartamadım ben q-j-10-9-8 cıkarttım
-
[QUOTE=Astatin;68875]paramparça edersin[/QUOTE]
Pekii sende Kare Q varsaa. Bende de Karodan 10-J-Q-R-A varsa geçermiyim?
-
[QUOTE=catedral;68868]Hiihihiiii[/QUOTE]
Catedralin son kurbanlarından biri masada hile yapınca bu hale dönüştürdü onu.
-
[QUOTE=rcp;68879]ımkb yarın acık mı dıye yenıden sorsam topıkte kırlılık yaratırmıyım acep:([/QUOTE]
Bizim yaptıklarımızın yanında OMO yla yıkanmış bir soru sordun... hatta yarın uzlaşacaz..