[QUOTE=Astatin;68875]paramparça edersin[/QUOTE]
Mr Spak gelmiş former pikidap
Printable View
[QUOTE=Astatin;68875]paramparça edersin[/QUOTE]
Mr Spak gelmiş former pikidap
poker muhabbeti için ayrı topik açılsa nasıl olur acaba?
[QUOTE=catedral;68882]Pekii sende Kare Q varsaa. Bende de Karodan 10-J-Q-R-A varsa geçermiyim?[/QUOTE]
gecemezsınnnn
sen udun alevını tasıyorsun, o ak ışığın hızmetkarı
(balrog, gandalf)
[QUOTE=catedral;68882]Pekii sende Kare Q varsaa. Bende de Karodan 10-J-Q-R-A varsa geçermiyim?[/QUOTE]
bende isterse kareAS olsun sende sirali herangi bir renk varsa
5-6-7-8-9 dahil beni geçersin ama ayni renk ve sirali olucak onun disinde bende
KARE-2 varsa sende renk olsun mesela as-papaz-vale-9-8 ben seni geçerim burada kareyi geçmek için sirali rengin olmali
[quote=catedral;68882]Pekii sende Kare Q varsaa. Bende de Karodan 10-J-Q-R-A varsa geçermiyim?[/quote]
Geçersin ama benim için sorun değil... 4 tane q dünyanın her yerinde en makbul şeydir :):..::..::..:
ÖHÖM.. ASTATİN RELOADED...
Herkesi topiğin ifade ettği anlam ve çerçeve içerisinde konuşmaya davet ediyorum. Agresifim, harcarım
[QUOTE=TIFIL;68886]poker muhabbeti için ayrı topik açılsa nasıl olur acaba?[/QUOTE]
kusura bakmayin :)
30.12.2008 17:00:09 *abd'de aralıkta cb tüketici güven endeksi 38.0 (beklenti 45.5, önceki 44.9)
30.12.2008 17:00:24 *abd'de aralıkta cb mevcut durum endeksi 29.4 (önceki 42.3)
30.12.2008 17:00:30 *abd'de aralıkta cb beklenti endeksi 43.8 (önceki 46.7)
30.12.2008 17:00:58 *abd'de tüketici güven endeksi aralık'ta tüm zamanların en düşük seviyesine geriledi
[quote=rcp;68879]ımkb yarın acık mı dıye yenıden sorsam topıkte kırlılık yaratırmıyım acep:([/quote]
Ne böyle tuhaf sorulr soruyosun kardeşim.. Burası VOB, IMKB değil..Burada IMKB den bahsedenleri ve hatta VOB da olup 2 den küçük kaldıraç kullananları hiç sevmeyiz..:..:Onlara mutant muamelesi yaparız
astatını ajıte etmek ıcın altyapıyı ben hazırlamıstım
herkesten ozur...
[QUOTE=Astatin;68893]Ne böyle tuhaf sorulr soruyosun kardeşim.. Burası VOB, IMKB değil..Burada IMKB den bahsedenleri ve hatta VOB da olup 2 den küçük kaldıraç kullananları hiç sevmeyiz..:..:Onlara mutant muamelesi yaparız[/QUOTE]
ımkb açıksa vob da acık olur,
mutant muamelesınden yırtıyorum nasılsa, ortalama 10 kaldırac kullanıyorum
[quote=rcp;68895]ımkb açıksa vob da acık olur,
mutant muamelesınden yırtıyorum nasılsa, ortalama 10 kaldırac kullanıyorum[/quote]
Öyle dolaylama yok..VOB açık mı diye merak ediyosan onu sorcaksın.. Neyse 10 kaldıraç kullnıyosan problem değil :..::..: