[QUOTE=HeLLiM;68951]Kurumsal mail adresi olmayanlara yönelik yeni uygulama var artık ;
cep telefonu onaylı üyelik aktivasyonu.
[IMG]http://img370.imageshack.us/img370/1938/voborsacepcq5.png[/IMG][/QUOTE]
teşekkür ve ruh hali olayı neden eklendi?
Printable View
[QUOTE=HeLLiM;68951]Kurumsal mail adresi olmayanlara yönelik yeni uygulama var artık ;
cep telefonu onaylı üyelik aktivasyonu.
[IMG]http://img370.imageshack.us/img370/1938/voborsacepcq5.png[/IMG][/QUOTE]
teşekkür ve ruh hali olayı neden eklendi?
[QUOTE=Astatin;68950]Kasten yapıyon dimi..beni test etmek için:..::..:[/QUOTE]
ne testi bu.. tc kimlik no testi, kişilik testi, yetenek testi, zeka testi.. hangisi:..::..:
8520den ala geçmiş benim dandik sistem...dow alda biz sattayıız ya ne gıcık bir durum
[quote=jerfin;68953]ne testi bu.. tc kimlik no testi, kişilik testi, yetenek testi, zeka testi.. hangisi:..::..:[/quote]
peçe testi :)
[quote=furkan;68954]8520den ala geçmiş benim dandik sistem...dow alda biz sattayıız ya ne gıcık bir durum[/quote]
neyi alıp satıyosan onun tekniğine bakacaksın derim
[QUOTE=Astatin;68955]peçe testi :)[/QUOTE]
haaa şu PELL INN testi:..::..: evet aşkmetren oldukça yüksek:..:
TCELL newyork hiç sallamıyor DOW'u :p
bu da benim tezi destekliyor.en fazla 300/400 puan yukarısı var özellikle cuma bence iyi düşüş başlayacak pazarteside devam edebilir hatta.
DOW'da 8200 civarı işte ona göre yapıverin bir hesap .kom
yine de trade etmeden önce zincir takmayı unutmayın malum kış yollar karlı :p
pelının resımı bana yabancı gelmedı
vatan gazetesındede aynı resımle yazan bır bır yazar vardı
sonra kendı resmını koymuştu
[QUOTE=Astatin;68956]neyi alıp satıyosan onun tekniğine bakacaksın derim[/QUOTE]
yurtdışı birer birer ala geçerse bizimkiler dünden razı zaten yukarı fırlar tutamaz kimse.
[QUOTE=Vob Trader;68952]teşekkür ve ruh hali olayı neden eklendi?[/QUOTE]
Örneğin karşısındaki kişinin o an itibariyle sinirli oldugunu anlayan kişi , kelimelerini yazıya dökerken daha dikkatli ve daha anlayışlı olacaktır.O kısmı " Ruh Hali " veya "Üyenin Durumu" şeklinde belirtebiliriz.
mordak hoşgeldin... seni tekrar aramızda görmek ne hoş..
[QUOTE=jerfin;68962]mordak hoşgeldin... seni tekrar aramızda görmek ne hoş..[/QUOTE]
hoşbuldum....teşekkürler sn. jerfin....