büyük resimde aşagıya dogru giden primary 3 dalga başlamış olmalı zannedersem bu hareketlerle eger bu üçüncü dalga ise uzun vadede 2008 kasım diplerininde altı ufukta olmalı
Printable View
büyük resimde aşagıya dogru giden primary 3 dalga başlamış olmalı zannedersem bu hareketlerle eger bu üçüncü dalga ise uzun vadede 2008 kasım diplerininde altı ufukta olmalı
[QUOTE=Astatin;166433]ha bu arada SAZAN ı yine teprik ediyorum..500 dedi 500 ledi valla....
teprik dedim de aklıma geldi..arthur ve selçuklu nerde yawww[/QUOTE]
arenadayım patron .. atraksiyon fecii. .. rekor kıracam inşallah ... çok güzel seans .. zemin iyi .. teprik ederim ..
feci alacaklar :) 680000
son poz 375 ort long ..
iyiymiş patron..ben arada 375 puan çarpıldım ama son poz 700 longg....SAZAN wawesli
cover full flat .. vay anasını .. üvvvvv
çıldırmış yaf millet.. 58250 den 59150 ye lol la biraz once satıyodfunuz simdi nie alıyonuz :) yok flatim ama bu kadarda kararsız ne yone giderse o yone kosan piyasa olmaz ki adamlar resmen dalga gecıyolar .. hadi assa hoba yukarı.. .dng.dng
flatım kıskanıyorum desem daha ıyı aslında pıyasayı :)
[QUOTE=Astatin;166454]iyiymiş patron..ben arada 375 puan çarpıldım ama son poz 700 longg....SAZAN wawesli[/QUOTE]
Vay be dipten 1000 puandan fazla teptik, teprik ediyorum sazan patronu...
Daha gidebilir ama bana bu kadar yeter. Sıvışş.
Sazan abicim sonsuz tepriklerimi sunarım:)
59100 den kapanan kısalar full olarak yerine konuldu..59300 den..
Bay SAZAN bari tepki nereye kadar olacak onuda alalım da...
[QUOTE=Kennym;166457]çıldırmış yaf millet.. 58250 den 59150 ye lol la biraz once satıyodfunuz simdi nie alıyonuz :) yok flatim ama bu kadarda kararsız ne yone giderse o yone kosan piyasa olmaz ki adamlar resmen dalga gecıyolar .. hadi assa hoba yukarı.. .dng.dng
flatım kıskanıyorum desem daha ıyı aslında pıyasayı :)[/QUOTE]
Kalp dayanmaz abi bu hareketlere... Vezir de eder, rezil de... Gün boyu 100-200 puanda gittiğimiz seanslara bak bir de bu güne bak...
iyi tepti ama...15 dk da 1000 pıvan...vıy vıy vıy....
15 dk da 1.000 pıvan teperse 1 saatte 4.000 pıvan teper demek oluyor bu....hahahahha...eyi iş gözel para...
py nın kim oldugu açığa çıktı sazanmış :D:D
[QUOTE=Barney;166465]py nın kim oldugu açığa çıktı [B]sazanmış[/B] :D:D[/QUOTE]
hep sazan mı [B]kazanmış[/B]
way anasını sazan sıvışmış bizim elimizde kaldı mal derken almaya başladılar :)
[QUOTE=Barney;166465]py nın kim oldugu açığa çıktı sazanmış :D:D[/QUOTE]
yan topikte fxci de iyi gördü, ikisi ortak olabilir:)
[quote=Astatin;166462]Bay SAZAN bari tepki nereye kadar olacak onuda alalım da...[/quote]
Gadder (yazı-tura) yöntemli SW der ki, 59.475 (%38) - 59.8 (%50 geri alma)'e kadar gidebilir. (probability - olasılık, gidecek anlamını içermiyor, gidebilir, yapabilir)
Gıpraşan tokadı yer, EFG TAM 58450 lerden tam 6300 kontratla, 59350, tradenin sırası deyil, trendin sırası,
[QUOTE=SEYYAH;166464]iyi tepti ama...15 dk da 1000 pıvan...vıy vıy vıy....
15 dk da 1.000 pıvan teperse 1 saatte 4.000 pıvan teper demek oluyor bu....hahahahha...eyi iş gözel para...[/QUOTE]
Evet mantık güzel :) Aklıma bir fıkra geldi...
Temel bir gün köfte pişirecekmiş, yemek kitabına bakmış tam ateşte yarım saat pişirin diyormuş. Düşünmüş ve demiş ki demek ki yarım ateşte 1 saatte pişer... E öyleyse altını hiç yakmayayım 2 saatte pişsin, hem de tüp bitmez demiş :::
ahaad 225 flat..way be longdan 500 puan aldım duyda inanma
No'oldu yaw? Ekran başından kalkmıştım. IMF haberi falan mı var? :..:
300 yine lonq **...tavan olur gol olur
ne aldılar yaw. flatladık bakıyoruz :D
450 flat..tavan olursad aolsun ** :)
alış baskıs var bence + kapatabilriz ..
Kapanış tahminim: 65.000
[quote=enorton;166472]Evet mantık güzel :) Aklıma bir fıkra geldi...
Temel bir gün köfte pişirecekmiş, yemek kitabına bakmış tam ateşte yarım saat pişirin diyormuş. Düşünmüş ve demiş ki demikki yarım ateşte 1 saatte pişer... E öyleyse altını hiç yakmayayım 2 saatte pişsin, hem de tüp bitmez demiş :::[/quote]
hahahahaha süperdi yaw enorton...heç gülcem yoktu...la ALLAH seni nası bilirse eyle etsin :::
ooo pala direksiyon başına geçmiş başladık yine :D
[QUOTE=SEYYAH;166484]hahahahaha süperdi yaw enorton...heç gülcem yoktu...la ALLAH seni nası bilirse eyle etsin :::[/QUOTE]
::::::
Tahta kafayı yedi yine... Kapanış tahminim: 15.000
stop flat ..
[quote=Strategist;166487]Tahta kafayı yedi yine... Kapanış tahminim: 15.000[/quote]
kapanış tahminim flat kalayım yoksa karı geri vericem :D
flatim ama alacak bunlar...en azından bi miktar
yüklü kont ile oynuyom...ev o kadar sıcak değil,ama ben terliyom..
EFG ders veriyor yemin ediyorum.. .Adam Maliyetinin 1000 puan altından 6-7 bin adet poz kapattı... Fiyat maliyetine yaklaşınca yeniden vermeye başladı... Teprik ediyorum... Ben bu işlerden anlamadığım için sisteme bakmaya devam ediyorum.. .O da öküzün trene baktığı gibi yükselişe bakıyor :)
[quote=abka;166493]yüklü kont ile oynuyom...ev o kadar sıcak değil,ama ben terliyom..[/quote]
abi bende oyleydim flatledim bi sigara ictim tam trainspotting tribi abkacım..:)su vob omurden goturuyor ama ne bicim zevki var abiler..
Hepten kumarhaneye çevirdiler VOB'u....
Kapanış tahminim: VOB SPK tarafından aşırı manipülasyon gerekçesiyle kapatılır... :..: