şort tabiki şort bir tanem..way ** hareketlere bak
Printable View
şort tabiki şort bir tanem..way ** hareketlere bak
kısalar 200 puana kapandı[B]..flat seyrediyom[/B]...tansiyonum düşsün hele...
pala **ldo action çekiyor :)
Dünyanın en baba teknik analizcisini getir, şu grafiği göster kafayı yer kaçar herif...:..:
Sazan abi sw ye göre tepki gelecek dedi 2 dk içinde tepki geldi ama dow için de 10200 - 10300 bandından döner demişti orası hala inat ediyor. Sn sazan ı Dow için de teprik etmek istiyorum :)
Burada OBO yu 65-58,6 58,6-62.550 arası yaptılar, mantıklı olan 56300 e kadar sarkmaları, ikinci OBO için, sağlama duran, sabreden kazanır,
Öff, formasyonlari bilmem ama sanirim su 5 dkliklardaki görüntü TOBO`ya benziyor. Hacim de destekliyor galiba.
tüm sistemlerim sat da..ama sebepsiz çıkabilir...5 daklıkarda ters obo olabilir..ondan kısaları kapadım.
Bir adet de bilgi paylaşımı. Çogumuz sistemci olduğumuzdan gelir anlamında ciddi faydalı olacağına inanıyorum.
Yöntemi bulan eski bir forumda yazan[B] Sn Saraylı[/B] idi, yöntemin adı [B]Nalıncı keseri.[/B]
Sazan 20 dk'lık grafik, getiri grafiği üstünden açıklayalım. Getiri egrisi üstüne trendline atıyoruz (Saraylı Moving average atıyor idi). Diyelim ki her sinyalde 10 kontrat alıp satıyoruz. Mavi trendline kırıldığında, artık her trade'deki kontrat ededini 5'e düşürüyoruz (Zaten bir yana pozisyonda isek kırılışla birlikte kontrat miktarını anında 5'e indiriyoruz). Beyaz trendline kırıldığında ise, tekrar trade miktarını 10 kontrat'a çıkarıyoruz.(Zaten bir yana pozisyonda isek kırılışla birlikte kontrat miktarını anında 10'a çıkarıyoruz.)
Sistemlerinize bir de bu gözle bakın, performansın arttığını göreceksiniz.
[URL="http://img265.imageshack.us/i/vobsystemw.png/"][IMG]http://img265.imageshack.us/img265/4632/vobsystemw.png[/IMG][/URL]
yada di*** action
[quote=security;166503]Burada OBO yu 65-58,6 58,6-62.550 arası yaptılar, mantıklı olan 56300 e kadar sarkmaları, ikinci OBO için, sağlama duran, sabreden kazanır,[/quote]
yarın coninin nasıl kapatacağı, önem kazandı bu durumda, artı yada yatayı kullanacak bu adamlar, niyetleri öle anlaşılan,
birşey sormak istiyorum MTX te sermaye eğrisi dinamik mi? yani sistemin sermaye eğrisini grafın altına indikatör olarak atınca anlık fiyatla birlikte inip çıkıyor mu?
eyleyse süper gerçekten.envai çeşit atraksyon yapılır be o sermaye eğrisi üstünde.
sazan abi yapmış zaten bi denesini...
[quote=enorton;166502]Sazan abi sw ye göre tepki gelecek dedi 2 dk içinde tepki geldi ama dow için de 10200 - 10300 bandından döner demişti orası hala inat ediyor. Sn sazan ı Dow için teprik etmek istiyorum :)[/quote]
Sevgili dostum,
Grafiğini de verdiğim o öngörü haftalık rakamları kapsıyor. Geçen hafta o bandın altında kapattık, bu hafta sonu kapanışa bakacağız. (Üstünde mi altında mı olacak diye)
arkadaşlar ben kısadayım siz hangi yöndesiniz kafam karıştı
[quote=sazan;166506]Yöntemi bulan eski bir forumda yazan[B] Sn Saraylı[/B] idi, yöntemin adı [B]Nalıncı keseri.[/B]
[URL="http://img265.imageshack.us/i/vobsystemw.png/"][IMG]http://img265.imageshack.us/img265/4632/vobsystemw.png[/IMG][/URL][/quote]
Saraylı da blog'unu bu yatırım danışmanlığı yapan sitelerle ilgili uygulama yüzünden kapattığını açıkladı... İşe bakın yaw... İnsanlara faydalı olmaya çalışan kim varsa peşine düşüyorlar...
[quote=htkemal;166512]arkadaşlar ben kısadayım siz hangi yöndesiniz kafam karıştı[/quote]
en son long, yok şimdi şort, aha long oldu, tekrar şort oldu::::::::: herkes odakalnmış izliyor poz moz yazmaz kimse şimdi
En son 58600 kısayı kapadım arkaya yaslamndım bakıyom. Tam çarpılma günü aldığım karı vermeye niyetim yok.
[QUOTE=htkemal;166512]arkadaşlar ben kısadayım siz hangi yöndesiniz kafam karıştı[/QUOTE]
Kafa karışıklığı iyidir... Ben de kısayım... Ama sitemim AL verebilir kapanışa yakın...
[QUOTE=Strategist;166513]Saraylı da blog'unu bu yatırım danışmanlığı yapan sitelerle ilgili uygulama yüzünden kapattığını açıkladı... İşe bakın yaw... İnsanlara faydalı olmaya çalışan kim varsa peşine düşüyorlar...[/QUOTE]
Saraylı'nın blogunda suç teşkile decek bir şey yok. Üstelik bu incelemeler yapılırken sitelerin büyük kısmı taranıyordur diye düşünüyorum. Bir sıkıntı olsa haber verilirdi ama ona da hak vermek azım. Millete yardımcı olmak ufuk açmak için yapılan bir çalışmaya hem zmanını harca hem de ceza yeme riskini almak istememiş olabilir.
iki gündür gıpraşmadan dur...trend my best frend..göstercekler trendi..hhehe
Veriler kötü mü geldi, merak etmeyin, DOW ralli yapar...
Veriler iyi mi geldi, merak etmeyin, DOW ralli yapar...
Bizde EFG, orada da Goldman Sachs...
.dngHa gayret coni şu efg yi beraber
dow un artık son uzatmaları bunlar....
ama vobda çok kuvvetli tepki oldu...ve tobo oluyor gibi...kısa benim açımdan bugün artık olmaz..
[quote=VOBiX;166519]Saraylı'nın blogunda suç teşkile decek bir şey yok. Üstelik bu incelemeler yapılırken sitelerin büyük kısmı taranıyordur diye düşünüyorum. Bir sıkıntı olsa haber verilirdi ama ona da hak vermek azım. Millete yardımcı olmak ufuk açmak için yapılan bir çalışmaya hem zmanını harca hem de ceza yeme riskini almak istememiş olabilir.[/quote]
İhtiyatlı davranmakta haklı tabi. Ben de olsam öyle yapardım. Bana ilginç gelen olay onun gibi birini bu karara itilmesidir...
bu zilliye de bu gün ne oldu, py dax göre alacakmı, coniye göre satacakmı, ne iş böle, birbirine mi düştüler yoksa,
aga çıldırdı , sağa sola sallıyo palayı.. kımın kafasını yararsa.. bısuru kontratım param var diyo yaklasanı yakarım .. yanımdakılerde benle yanacak deyu zaarr..
zilli goyverirse bu piyasyı durmuş bile kurtaramaz,
Kapanışa yakın sistem AL vermezse 5. gün üst üste geceye short girmiş olacağım...
[quote=security;166527]bu zilliye de bu gün ne oldu, py dax göre alacakmı, coniye göre satacakmı, ne iş böle, birbirine mi düştüler yoksa,[/quote]
Yok canım, her zamanki gibi long'u short'u kimi bulursa çarpıyorlar... Batı cephesinde yeni birşey yok... :..:
59100 dyiz ama piayasa güçleniyor..kısacılar dikkat..
sistem ala geçti ben filat
59050 long...stoplu...
kısa.....
[QUOTE=Astatin;166534]sistem ala geçti ben filat[/QUOTE]
kaç dakikalık olan.
son kararım...(şimdilik)..geceye de kısa :)
[quote=abka;166537]kaç dakikalık olan.[/quote]
15 ama 59075 de günlük yeniden sat çaktı..haftalık (aralık vade kodunda zaten sattaydı)..15 dklık ald aolmasına rağmen son kararım kısa
Sazan'ın sistemlerinde durum değişikliği yok.
Bu arada önümüzdeki haftalarda çok çooook yogun olduğumdan yazamayacağım.
Kalanlara sağlık olsun.
uzun kapandı..200 puan gitti
[QUOTE=sazan;166469]Gadder (yazı-tura) yöntemli SW der ki, [COLOR="Blue"]59.475 (%38)[/COLOR] - 59.8 (%50 geri alma)'e kadar gidebilir. (probability - olasılık, gidecek anlamını içermiyor, gidebilir, yapabilir)[/QUOTE]
Pes artık .brv
palayı tebrik ediyorum... kısacıları stoplatmak ve korkutmak için nasıl bi numara çekti öyle...brv.brv