[QUOTE=dede;240380]sendeki hız ve sn. saraylının yazdıkları gözümün önüne geldi.[/QUOTE]
anlayamadım ya .... neyse ...
Printable View
[QUOTE=dede;240380]sendeki hız ve sn. saraylının yazdıkları gözümün önüne geldi.[/QUOTE]
anlayamadım ya .... neyse ...
slm herkese
bilmemki acep ed diye düşündüğümüz yer w-x-y ile bittide büyük {C} başladımı? bu ihtimalde aklımızın bi köşesinde olmalı belkide.:rolleyes: çünkü dow için yapılan sayımlar tepe oluşdu şeklinde:o
birde gün içi oluşan trendin tersine oynamak,yani tepkiye oynamak coğu zaman hüsran oluyor. trend yönünde olmak ise daha keyif verici. sadece bildiğiniz bişeyi hatırlatmak istedim.:(
saygılar
[quote=trader38;240391]slm herkese
bilmemki acep ed diye düşündüğümüz yer w-x-y ile bittide büyük {C} başladımı? bu ihtimalde aklımızın bi köşesinde olmalı belkide.:rolleyes: çünkü dow için yapılan sayımlar tepe oluşdu şeklinde:o
birde gün içi oluşan trendin tersine oynamak,yani tepkiye oynamak coğu zaman hüsran oluyor. trend yönünde olmak ise daha keyif verici. sadece bildiğiniz bişeyi hatırlatmak istedim.:(
saygılar[/quote]
abi o zaman yükseliş bitmiş mi oluyor ? büyük c düşüş mü ?
[QUOTE=saraylı;240386]seagate 75 i sen istiyodun dün,ben 80 diyodum,artık anlaşalım be abi...:..:
[COLOR="Red"]80 iyidir iyi:)[/COLOR][/QUOTE]
80 mi..:eek::eek:
yakarsınız beni.. :D
[quote=seagate;240393]abi o zaman yükseliş bitmiş mi oluyor ? büyük c düşüş mü ?[/quote]
evet 2007 zirveden gelen düşüş {A}, vadeli 28 den gelen cıkış {B}, yeni diple bitecek olan {C} .
ama ihtimaldir sadece. zzaten burda uzun adeli öngörü pek işe yaramıyor.
o yüzden ben şahsen kısa vadeli trend göstergemi kullanıyorum acizane.
oda bugün 71700 den sat verdi hala devam diyor.
[quote=selçuklu;240388]anlayamadım ya .... neyse ...[/quote]
sn.saraylı poz. ısrarcı olmayacagız, 350 puan +,- olursa kapatacagız, diye yazmıştı o nu demek istedim..
herkese iyi tatiller,erken çıkıyorum bugün.
stop 71450 ye geldi.haftasonuna short..
[QUOTE=dede;240396]sn.saraylı poz. ısrarcı olmayacagız, 350 puan +,- olursa kapatacagız, diye yazmıştı o nu demek istedim..[/QUOTE]
piyasa çok hızlı sonra konuşalım olurmu ....
[quote=trader38;240395]evet 2007 zirveden gelen düşüş {A}, vadeli 28 den gelen cıkış {B}, yeni diple bitecek olan {C} .
ama ihtimaldir sadece. zzaten burda uzun adeli öngörü pek işe yaramıyor.
o yüzden ben şahsen kısa vadeli trend göstergemi kullanıyorum acizane.
oda bugün 71700 den sat verdi hala devam diyor.[/quote]
abi düşüş başlamış olabilr o zaman kaçırdık yani :(
[quote=seagate;240402]abi düşüş başlamış olabilr o zaman kaçırdık yani :([/quote]
Vob da hiçbişey kaçmaz
vayyyy 69800 ühühüühühühüh.. vob hacim u30 un iki katından fazla..
herşey biyana zarar dan kurtulma fırsatı verdiği için palaya teşekkürler....lelele