-
[QUOTE=bull market;16672]Dün kapanışta uzun olarak eve gidenler bi hayli çoktu, şimdi bu zunlar bugün kapanışta kapattırılır heralde, güniçi sıkıcı geçiyor, sabah ve akşam işlemleriyle piyasa idare ediliyor bence, saygılar.[/QUOTE]
yooo bullmarket ben 47.300 den kapadim dunku uzunlari.Buyuk oyuncular herzaman firsat veriyolar sagolsunlar.
-
[QUOTE=bull market;16672]Dün kapanışta uzun olarak eve gidenler bi hayli çoktu, şimdi bu zunlar bugün kapanışta kapattırılır heralde, güniçi sıkıcı geçiyor, sabah ve akşam işlemleriyle piyasa idare ediliyor bence, saygılar.[/QUOTE]
yooo bullmarket ben 47.300 den kapadim dunku uzunlari.Buyuk oyuncular herzaman firsat veriyolar sagolsunlar.
-
full short giriyorum geceye :)
betonu saglam döktüm
malzemeden calmadım :)
-
full short giriyorum geceye :)
betonu saglam döktüm
malzemeden calmadım :)
-
bu gece dow şelale olmazsa artı kapatır kanımca... saatlikleride uyumsuz olacak gibi...
yeni dibi onylamayacak saatlikler..
ancak non stop düşmesi lazımki iptal olsun...
günlük uyumsuzlukta var....
zor bir gece.... her şey olabilir....
-
bu gece dow şelale olmazsa artı kapatır kanımca... saatlikleride uyumsuz olacak gibi...
yeni dibi onylamayacak saatlikler..
ancak non stop düşmesi lazımki iptal olsun...
günlük uyumsuzlukta var....
zor bir gece.... her şey olabilir....
-
Merrill Lynch, Türkiye Için Tavsiyesini 'underweight'e Düşürdü (11/06/2008 - 16:46:33)
-
Merrill Lynch, Türkiye Için Tavsiyesini 'underweight'e Düşürdü (11/06/2008 - 16:46:33)
-
46.700 den de son alışları yaptım..ortalama 46.900 den long olarak geceye giriyorum..dow daki ve vıx deki dönüş ümidimdir...
-
46.700 den de son alışları yaptım..ortalama 46.900 den long olarak geceye giriyorum..dow daki ve vıx deki dönüş ümidimdir...
-
efgnin aklı yeni başına geldi....
-
efgnin aklı yeni başına geldi....
-
müthiş bir kaos ortamı mevcut.... geceye pozisyonda kalınırken çok iyi düşünülmesi gerek... sn.mbm'nin dediği gibi, bu süreç herşeye gebe...
analiz yapmanın da anlamı kalmadı artık.... haddinden fazla saçmalıyorlar...
-
müthiş bir kaos ortamı mevcut.... geceye pozisyonda kalınırken çok iyi düşünülmesi gerek... sn.mbm'nin dediği gibi, bu süreç herşeye gebe...
analiz yapmanın da anlamı kalmadı artık.... haddinden fazla saçmalıyorlar...
-
Efg Satişa Geçti Bakalim Dow 12200 Kirar Bugün Kanaatim 3 Günde 3. Dip Olmaz Heralde
-
Efg Satişa Geçti Bakalim Dow 12200 Kirar Bugün Kanaatim 3 Günde 3. Dip Olmaz Heralde
-
long actim geceye long gircem.
-
long actim geceye long gircem.
-
[QUOTE=serkanyurttas;16679]Merrill Lynch, Türkiye Için Tavsiyesini 'underweight'e Düşürdü (11/06/2008 - 16:46:33)[/QUOTE]
ondandır o zaman efg nin satışları desem... öyle düşmede yokki...
spotta tepki vermedi bu habere... ilginç...
-
[QUOTE=serkanyurttas;16679]Merrill Lynch, Türkiye Için Tavsiyesini 'underweight'e Düşürdü (11/06/2008 - 16:46:33)[/QUOTE]
ondandır o zaman efg nin satışları desem... öyle düşmede yokki...
spotta tepki vermedi bu habere... ilginç...
-
yarin normal birgun olmayacak , ya carpilcaz yada 1000 puan kar edicez.
-
yarin normal birgun olmayacak , ya carpilcaz yada 1000 puan kar edicez.
-
goldman sach da dün garantiye al demişti..garanti demek endeks demektir..çık işin içinden ..
-
goldman sach da dün garantiye al demişti..garanti demek endeks demektir..çık işin içinden ..
-
[quote=follow;16665]gordum bende pas diyorum
hadi ronaldinho sira sende ne kagit atacaksan at :)[/quote]
ABı bu bir oyunsa,
ben full shortum diyorum pehhh
kuralına göre oynayacam
-
[quote=follow;16665]gordum bende pas diyorum
hadi ronaldinho sira sende ne kagit atacaksan at :)[/quote]
ABı bu bir oyunsa,
ben full shortum diyorum pehhh
kuralına göre oynayacam
-
birde kredi notu dusse tam alirlar :)
-
birde kredi notu dusse tam alirlar :)
-
piyasa not düşmeye uyanmadı galiba....
ben geceye kısa girecegim... şansa artık....
-
piyasa not düşmeye uyanmadı galiba....
ben geceye kısa girecegim... şansa artık....
-
[COLOR=#0000ff]MERRILL, TURKIYE PIYASALARI ICIN YATIRIM TAVSIYESINI UNDERWEIGHT'E DUSURDU
[/COLOR]
-
[COLOR=#0000ff]MERRILL, TURKIYE PIYASALARI ICIN YATIRIM TAVSIYESINI UNDERWEIGHT'E DUSURDU
[/COLOR]
-
pardon not düşmedi galiba.. ben yanlış anladım...
-
pardon not düşmedi galiba.. ben yanlış anladım...
-
[B]Geceye de short kalırım, istedikleri kadar saçmalasınlar, yarın gapla yukardan alırım en fazla... [/B]
-
[B]Geceye de short kalırım, istedikleri kadar saçmalasınlar, yarın gapla yukardan alırım en fazla... [/B]
-
[quote=mbm;16686]ondandır o zaman efg nin satışları desem... öyle düşmede yokki...
spotta tepki vermedi bu habere... ilginç...[/quote]
MERYY LİNCH ZATEN BATMIŞ piyasa demiştir sen mi benim notumu düşürdün meryy tencere dibin kara seninki benden kara olmuştur ben shorta devam ediyorum bugün işlem yapmamk iyi geldi yatay çarpdılar yine milleti
uzun kalmak akıl karı değil kanımca 200 puan altta kalan vob nasılki 47500 e giden borsada 500 puan marj açıp 48000 açılamadıysa bunuda değerlendirmek lazım dowda 12200 kırar zaten ahada kırdı
-
[quote=mbm;16686]ondandır o zaman efg nin satışları desem... öyle düşmede yokki...
spotta tepki vermedi bu habere... ilginç...[/quote]
MERYY LİNCH ZATEN BATMIŞ piyasa demiştir sen mi benim notumu düşürdün meryy tencere dibin kara seninki benden kara olmuştur ben shorta devam ediyorum bugün işlem yapmamk iyi geldi yatay çarpdılar yine milleti
uzun kalmak akıl karı değil kanımca 200 puan altta kalan vob nasılki 47500 e giden borsada 500 puan marj açıp 48000 açılamadıysa bunuda değerlendirmek lazım dowda 12200 kırar zaten ahada kırdı
-
dusur bakalim merrill efendi ben satmiyorum :)
-
dusur bakalim merrill efendi ben satmiyorum :)