-
[QUOTE=hexen;25479]sinir harbi long stop short oldum[/QUOTE]
çalkalarlar bunlar dostum....lelele
yönü bulandırmak için...
gelecek aşagı... istediği kadar çalkalasın...
gerçi sisteme uyarım.. al desin yine alırım... yukardanda kısalırım...
şuan sattayız bendede......
-
[QUOTE=hexen;25479]sinir harbi long stop short oldum[/QUOTE]
çalkalarlar bunlar dostum....lelele
yönü bulandırmak için...
şuan sattayız bendede......
-
[quote=bull market;25499]Esasen zarar bekleniyordu ama evvelden satıldıydı bu gm zararı, şimdi zararın boyutu fazlaymış deniyor, o vakit yurt dışı ne olacak belli değil demekki, çünkü bugün haftanın son günü ve haftaya fed ne yapacak onu almaya satmaya başlayacaklar bence, gm geldi geçti beklentii bitti gitti o kadar, saygılar.[/quote]
bence hala anlayamadı piyasa zararın boyutunu..yenilir yutulur bir zarar değil..bilanço öncesinde iflas konuşuluyordu ancak yine de hiç etki yapmamış gibi durması bana fırtına öncesi sessizlik gibi gelio..
-
[quote=bull market;25499]Esasen zarar bekleniyordu ama evvelden satıldıydı bu gm zararı, şimdi zararın boyutu fazlaymış deniyor, o vakit yurt dışı ne olacak belli değil demekki, çünkü bugün haftanın son günü ve haftaya fed ne yapacak onu almaya satmaya başlayacaklar bence, gm geldi geçti beklentii bitti gitti o kadar, saygılar.[/quote]
bence hala anlayamadı piyasa zararın boyutunu..yenilir yutulur bir zarar değil..bilanço öncesinde iflas konuşuluyordu ancak yine de hiç etki yapmamış gibi durması bana fırtına öncesi sessizlik gibi gelio..
-
Bunlar Veride 53000 De Olur Artik :D
-
Bunlar Veride 53000 De Olur Artik :D
-
AKŞAMA VAKİT KAZANMAYA ÇALIŞIYORLAR SANIRIM.
büyük düşüş Pazartesi................
bu çıkışın inmeside aynı şidetle olmalı.............
-
AKŞAMA VAKİT KAZANMAYA ÇALIŞIYORLAR SANIRIM.
büyük düşüş Pazartesi................
bu çıkışın inmeside aynı şidetle olmalı.............
-
[QUOTE=mbm;25502]çalkalarlar bunlar dostum....lelele
yönü bulandırmak için...
şuan sattayız bendede......[/QUOTE]
aynen simdi bende 3 element 3 sat amma pis kokular alıyorum hala. bidaa al dermiler ?
-
[QUOTE=mbm;25502]çalkalarlar bunlar dostum....lelele
yönü bulandırmak için...
şuan sattayız bendede......[/QUOTE]
aynen simdi bende 3 element 3 sat amma pis kokular alıyorum hala. bidaa al dermiler ?
-
Bir de işin astroloji yönü var: Bugün güneş tutulması var . Güneş tutulmaları genelde hiçbir konuda hayır getirmez. Tabii inanıyorsanız :)))
-
Bir de işin astroloji yönü var: Bugün güneş tutulması var . Güneş tutulmaları genelde hiçbir konuda hayır getirmez. Tabii inanıyorsanız :)))
-
SPOTTA
İMKB 30 ÇOK ÇABUK AŞŞAĞI GİDİYOR...hemen veriyorlar herkesin eline..
İMKB100 de kıpırdama yok ..300 puan aşşagılarda geziniyo.....
Bu çakallar kagıtmı degiştiriyorlar....
büyüklerden küçük kagıtlara..
tavuklar hareketli idi ama turizm hisseleride hareketli.......
-
SPOTTA
İMKB 30 ÇOK ÇABUK AŞŞAĞI GİDİYOR...hemen veriyorlar herkesin eline..
İMKB100 de kıpırdama yok ..300 puan aşşagılarda geziniyo.....
Bu çakallar kagıtmı degiştiriyorlar....
büyüklerden küçük kagıtlara..
tavuklar hareketli idi ama turizm hisseleride hareketli.......
-
Gm 2 Fabrika Kapatmisti Durumu Zatn Kötüydü Piyasa Nasil Algilamak Isterse 15,30 Verileri Kötü Gelirse Kisalar Is Yapar Yoksa Bu Seviyeler Yada 53200 Lere Giderler Al Ver Al Ver Olur
-
Gm 2 Fabrika Kapatmisti Durumu Zatn Kötüydü Piyasa Nasil Algilamak Isterse 15,30 Verileri Kötü Gelirse Kisalar Is Yapar Yoksa Bu Seviyeler Yada 53200 Lere Giderler Al Ver Al Ver Olur
-
[QUOTE=özdenil;25507]Bir de işin astroloji yönü var: Bugün güneş tutulması var . Güneş tutulmaları genelde hiçbir konuda hayır getirmez. Tabii inanıyorsanız :)))[/QUOTE]
mars ay boyutunda olucak havada 2 ay var gibi gozukcek yakında zamanını bilmiyorm ozaman nolur? .dng
-
[QUOTE=özdenil;25507]Bir de işin astroloji yönü var: Bugün güneş tutulması var . Güneş tutulmaları genelde hiçbir konuda hayır getirmez. Tabii inanıyorsanız :)))[/QUOTE]
mars ay boyutunda olucak havada 2 ay var gibi gozukcek yakında zamanını bilmiyorm ozaman nolur? .dng
-
Hersey Bi Yana Ilk 3 De 74000 Long Var
-
Hersey Bi Yana Ilk 3 De 74000 Long Var
-
Veriler Iyi Gelirse En Azindan Beklentiler Dahilinde Dowu Yüksek Açar Sonra Verirler Düsüncesindeyim Ama Bizim Py Ne Yapar Bilemem Bu Arada Veriden önce 53000 I Alir
-
Veriler Iyi Gelirse En Azindan Beklentiler Dahilinde Dowu Yüksek Açar Sonra Verirler Düsüncesindeyim Ama Bizim Py Ne Yapar Bilemem Bu Arada Veriden önce 53000 I Alir
-
[QUOTE=serkanyurttas;25511]Hersey Bi Yana Ilk 3 De 74000 Long Var[/QUOTE]
nasıl long açtılarsa 74,000 short açarlar olur biter...
başladıgımız yere geliriz.................
-
[QUOTE=serkanyurttas;25511]Hersey Bi Yana Ilk 3 De 74000 Long Var[/QUOTE]
nasıl long açtılarsa 74,000 short açarlar olur biter...
başladıgımız yere geliriz.................
-
ben yokken nasıl çalkalamışlar böyle herkes yine aracıya çalışmışş :) short devam
-
ben yokken nasıl çalkalamışlar böyle herkes yine aracıya çalışmışş :) short devam
-
-
-
Veriler iyi gelirse 54675 de ikili tepe yaparmı bunlar şimdi, yoksa yeni zirvemi yapar bilinmez, yeni zirvede uzunlar haftaya taşınır belkide, saygılar.
-
Veriler iyi gelirse 54675 de ikili tepe yaparmı bunlar şimdi, yoksa yeni zirvemi yapar bilinmez, yeni zirvede uzunlar haftaya taşınır belkide, saygılar.
-
sayın hexsen teplerden alıp altlardan satmıyorsunuz dimi....
dikkatli olun lütfen...............
-
sayın hexsen teplerden alıp altlardan satmıyorsunuz dimi....
dikkatli olun lütfen...............
-
bu ne ya...52975 den sattık diye sevinirken...53100 den uzuna geçtik yine...
1000 puan aşagı 1000 puan yukar... bir saat olmadan...
nasıl bir oyun bu....
yine ala geldik... bir tarafa kırılacan nasıl olsa...
merak etme.. o yönde olacagız.. istediğin kadar çalkala....
-
bu ne ya...52975 den sattık diye sevinirken...53100 den uzuna geçtik yine...
1000 puan aşagı 1000 puan yukar... bir saat olmadan...
nasıl bir oyun bu....
yine ala geldik... bir tarafa kırılacan nasıl olsa...
merak etme.. o yönde olacagız.. istediğin kadar çalkala....
-
[QUOTE=cbaykus;25518]sayın hexsen teplerden alıp altlardan satmıyorsunuz dimi....
dikkatli olun lütfen...............[/QUOTE]
3 element 2 al 1 sat sistemim... short %50 stop etim birzdan %50 stop %50 long boyle giderse
-
[QUOTE=cbaykus;25518]sayın hexsen teplerden alıp altlardan satmıyorsunuz dimi....
dikkatli olun lütfen...............[/QUOTE]
3 element 2 al 1 sat sistemim... short %50 stop etim birzdan %50 stop %50 long boyle giderse
-
Esasen yarım saatlik teknik olarak bozuk.
-
Esasen yarım saatlik teknik olarak bozuk.
-
53250 kırar ben longa gecer yoksa %50 shrt tutarm
-
53250 kırar ben longa gecer yoksa %50 shrt tutarm