dow kötü veriyle yükselmeye bayılır yarın acısını cıkartması gerek
Printable View
dow kötü veriyle yükselmeye bayılır yarın acısını cıkartması gerek
[quote=mordak;68974]olabiliyor bazen... sn.mondargafrondak
sizin isminizin harfleri kullanılarak benim isim de yazılabiliyor ondan olabilir..
bir ara sn. jelibon ve sn. jerfin de karıştırılıyordu...[/quote]
jeli ile jerfi yi karıştırıyorlarsa da, jerfi nin yeni avatarından sonra karıştırmaları mümkün değil..:..::..::..:
evet jelibon ile beni çok karıştırıyorlardı ilk başlarda.. şimdi daha ilk satırı okurken anlıyorlardır...benim yorumlar 2-3 cümleyi geçmez, jelibon döktürüyor maşallah..
[QUOTE=Astatin;68975]pes yani..nick lerin boyu adile naşit ve kerim abdülcabbar kadar farklı..avatar lar biri pars öbürü köpek.. kimmiş bu karıştıran arkadaşlar merak ettim..nick lerini söylede onların borsa yorumlarını ciddiye almayalım:D:D[/QUOTE]
sn vernikci kızmaz insallah :D ozel mesaj atmıstı biride itibar puanı vermisti hatırlamıyorum simdi isminickini
[quote=jerfin;68978]evet jelibon ile beni çok karıştırıyorlardı ilk başlarda.. şimdi daha ilk satırı okurken anlıyorlardır...benim yorumlar 2-3 cümleyi geçmez, jelibon döktürüyor maşallah..[/quote]
sen "jerfin rujin" misin?
[QUOTE=Astatin;68975]pes yani..nick lerin boyu adile naşit ve kerim abdülcabbar kadar farklı..avatar lar biri pars öbürü köpek.. kimmiş bu karıştıran arkadaşlar merak ettim..nick lerini söylede onların borsa yorumlarını ciddiye almayalım:D:D[/QUOTE]
İtiraf ediyorum...
Biri bendim:D
[QUOTE=Astatin;68977]jeli ile jerfi yi karıştırıyorlarsa da, jerfi nin yeni avatarından sonra karıştırmaları mümkün değil..:..::..::..:[/QUOTE]
:..::..::..:
[url]http://www.voborsa.com/forum/sohbet-t5175.html?p=68983#post68983[/url]
Bu arabanın markası ne bilin bakalım
[quote=catedral;68981]İtiraf ediyorum...
Biri bendim:D[/quote]
:..::..::..::..:küre bulanıyo he arada bir..:..::..::..:
[QUOTE=Astatin;68980]sen "jerfin rujin" misin?[/QUOTE]
rujin ile hiçbir alakam yoktur... yasak isimlerle işim olmaz:D
oooo catedralll uufffff bu avatar ne... lez falan değilim haaa yanlış anlaşılması:..::..:
:confused:AHANDA..CATEDRAL de gizem olayına girmiş avatar da..bittim ben bittim...tüm forum üstüme geliyo..darlanıyorum :):):confused::confused::confused::eek::eek::eek::eek::eek: