Geceye flat.. Uğraşamam böyle manyak piyasayla... :..:
Teknik analizin bittiği yerde olay kumara dönüşür... Geceye nasıl girersem gireyim kumar olur. Kumar oynamak istemiyorum. Yarına temiz başlayacağım....
Printable View
Geceye flat.. Uğraşamam böyle manyak piyasayla... :..:
Teknik analizin bittiği yerde olay kumara dönüşür... Geceye nasıl girersem gireyim kumar olur. Kumar oynamak istemiyorum. Yarına temiz başlayacağım....
750 şort kavır..son kararım yada değil
850 kısa
[quote=VOBiX;166544]Pes artık .brv[/quote]
SAZAN ı duble hatta triple hatta forple hatta fiveple teprik ediyorum vallaha
58825 den geceye uzun..son kararım bu...dow 10480 kapatır...
[quote=Strategist;166546]Geceye flat.. Uğraşamam böyle manyak piyasayla... :..:
Teknik analizin bittiği yerde olay kumara dönüşür... Geceye nasıl girersem gireyim kumar olur. Kumar oynamak istemiyorum. Yarına temiz başlayacağım....[/quote]
Geceye shrt girersen trend olur, long girersen kumar olur, falt girersen niyazi olur,:::
kısayım ama şu eurusd ve golddaki hareket terso geldi bana..du bakalım 5 dakşka içinde anlayacaz
Geceye flat 200 puan daha çarptım bereket versin.
Şunu yazmadan ekranı kapatmayacağım
En ilginç olayda şu dünden 59900 geceye long girmiştim sabah kısa süreliğine acil işim çıktı 59700 şartlı emir verdim. 15 dk sonra geldim aracı kurum ekranım açık benim sartlı emir gerçekleşmiş fakat elimde sattığım kadar da kısa var.
Heralde ekran da karışıklık oldu deyip aracı kurum ekranını kapayıp tekrar açtım elimde gerçektende sattığım kadar kısa var bu arada fiat 59100 hemen kısaları
kapadım bu işi nasıl yaptım bilmiyorum
sonra baktım yanlışlıkla elimdeki pozun iki katı şartlı emir girmişim şansda benim yüzüme güldü. bereket versin hala olayın etkisindeyim.
Ve bu gün o kadar işlem yaptım badozlama daldıklarım oldu sadece iki işlemimde 100 puan verdim gerisi kar
Heralde bana birşeyler oluyor.
Her şey gönlünüzce olsun iyi akşamlar
[QUOTE=enorton;166530]Kapanışa yakın sistem AL vermezse 5. gün üst üste geceye short girmiş olacağım...[/QUOTE]
Bu geceye de short *.* :D
Biz kapanırken fdow değeri 10360...
Artık günlük takip, ağanın son hareketleri 5, 10 dinlemiyor,
geceye durmuşa rağmen shrt, o bu derken tren kaçıyor,
en dipden itibaren aps 8.000 azalmış...yani yükselişte apsdeğişimi eksi 8.000
Süper bir gün oldu;
Kısalardan zaten kardaydık ama bugün 5 kez long poz açıp 4 ündne karla çıkmışım..büyük bir manası ver benim için...son poz..850 den geceye 1/2 kısa...
5 satta-15 alda-60 satta-gün ise alda kaldı...
Yani sistem aldaydı..hatta histemde aldaydı ama ben geceye kısa..içgüdüsel..1/2 ağırlıkla
mayyak bi gündü...geceye short...o 1000 puanlık alış çok korkuttu ayuları,bu iyi...
[B]USDTRY 1.4793 1.4811[/B] Forexte dolar kuru... Gece kıyaslamak açışından yazdım... :)
[QUOTE=sazan;166506]Bir adet de bilgi paylaşımı. Çogumuz sistemci olduğumuzdan gelir anlamında ciddi faydalı olacağına inanıyorum.
Yöntemi bulan eski bir forumda yazan[B] Sn Saraylı[/B] idi, yöntemin adı [B]Nalıncı keseri.[/B]
Sazan 20 dk'lık grafik, getiri grafiği üstünden açıklayalım. Getiri egrisi üstüne trendline atıyoruz (Saraylı Moving average atıyor idi). Diyelim ki her sinyalde 10 kontrat alıp satıyoruz. Mavi trendline kırıldığında, artık her trade'deki kontrat ededini 5'e düşürüyoruz (Zaten bir yana pozisyonda isek kırılışla birlikte kontrat miktarını anında 5'e indiriyoruz). Beyaz trendline kırıldığında ise, tekrar trade miktarını 10 kontrat'a çıkarıyoruz.(Zaten bir yana pozisyonda isek kırılışla birlikte kontrat miktarını anında 10'a çıkarıyoruz.)
Sistemlerinize bir de bu gözle bakın, performansın arttığını göreceksiniz.
[/QUOTE]
Bu sistem getiri graifğini metastockta grafiğin altına nasıl koyuyoruz? [IMG]http://www.veryicon.com/icon/preview/Emoticon/Shiny%20Smiley/Shame%20Icon.jpg[/IMG]
geceye long girdim ... hayırlısı artık .. .
arthura ayıp oldu ama yapacak bişey yok ... dinlensin o biraz ... hehhhe .:D
cümleten iyi akşamlar ... güzel gündü ... yordu ama ... dinlenelim .. dow istediğini yapabilir serbest bu akşam .. hehhhee .. :)
[QUOTE=selçuklu;166564]cümleten iyi akşamlar ... güzel gündü ... yordu ama ... dinlenelim .. dow istediğini yapabilir serbest bu akşam .. hehhhee .. :)[/QUOTE]
dow göçecek bugün.:::.heheh..kaç gündür..çıktı..bugün..düşecek..umutluyum..zaten biz dowsuz düşüyorz
geceye short devam...
[QUOTE=QUEEN;166571]dow göçecek bugün.:::.heheh..kaç gündür..çıktı..bugün..düşecek..umutluyum..zaten biz dowsuz düşüyorz[/QUOTE]
0.50 eksisini fiyatladık zaten.. göçsün isterim de spot 45.800 altına inmedikçe zor..
bugün vob yeni dip yaptığı halde spot yapmadı ve harala gürele çektiler 1000 puan.. bunlar dow dax düşerken ee biz zaten düşmüştük deyip bizi kanser de edebilirler..:::
[QUOTE=jerfin;166572]geceye short devam...[/QUOTE]
aslansın:)..bu sefer yakaladık.lelele..forumun ayu bayanları.dng
şayet 52.000 i görecekse-->o buyuk OBO yu yapmalı-->bunun için 59000 lerdeki boyun çizgisini kırmalı-->bunu yaparken shortçuları önce sarsmalı,yıpratmalı ve üstünden atmalı-->bunu da yapsa yapsa [B]GAP [/B]le yapmalı.52000 olacaksa bunlar olmalı.yoksa bu senaryo tekrar gözden geçirilir...
[QUOTE=jerfin;166573]0.50 eksisini fiyatladık zaten.. göçsün isterim de spot 45.800 altına inmedikçe zor..
bugün vob yeni dip yaptığı halde spot yapmadı ve harala gürele çektiler 1000 puan.. bunlar dow dax düşerken ee biz zaten düşmüştük deyip bizi kanser de edebilirler..:::[/QUOTE]
anca yatyda debelenir bence...61 900den beri duruyorum..
şortum ama korkarımki yarın şortları yiyecekler
üwwwwwwwwwwwwwww
[QUOTE=Astatin;166579]şortum ama korkarımki yarın şortları yiyecekler[/QUOTE]
ben çok rahatım..niyeki:cool:
[quote=QUEEN;166581]ben çok rahatım..niyeki:cool:[/quote]
çok rahat olmanın nedenini bana mı soruyosun:D:D:D:D
karışık duygular içerisindeyim...sistem ve histem alda kapattı ama içgüdülerim satta...bilemeyon sanki yarın çıtırdatacaklar şortları..sn bi smaç çakmazsan tabi
dow kapanış tahminim 10504...mergen kabusu..üwww
[QUOTE=Astatin;166582]çok rahat olmanın nedenini bana mı soruyosun:D:D:D:D
karışık duygular içerisindeyim...sistem ve histem alda kapattı ama içgüdülerim satta...bilemeyon sanki yarın çıtırdatacaklar şortları..sn bi smaç çakmazsan tabi[/QUOTE]
kardayım.:D.dow çok tepti:cool:..trend var:rolleyes:..smaç 400 üstünden çakılmazmı yaa...dng
[QUOTE=Astatin;166583]dow kapanış tahminim 10504...mergen kabusu..üwww[/QUOTE]
mergenin dediği olabilir...ama biraz güç için sıkı düzelme gerek...lelele
[QUOTE=QUEEN;166571]dow göçecek bugün.:::.heheh..kaç gündür..çıktı..bugün..düşecek..umutluyum..zaten biz dowsuz düşüyorz[/QUOTE]
ne yaparsa yapsın dow .. ama aşırı hareket olursa o ayrı ...mesela -200 +200 üstü gibi ..
ben longum .. yarın golü atarız tahminim ... . zemin iyi oldu .. müsterihim o yüzden .. arthurda uyuyo ... yarında uyur o uyku ilacı içirdim .. hehhheee .. .:D
[QUOTE=Astatin;166579]şortum ama korkarımki yarın şortları yiyecekler[/QUOTE]
korkma patron .. bişey olmaz .. beşiktaş şampiyon olur ama .. .:D
bilmiyorum neden bende huzurlu değilim shortlarla.. ya harbi çok tırstırdılar bugün kısaları..:..:
dipten 1.200 puan tepmişken.. efg 12.000 kısalmışken.. kapanışta spotla 500 puan artı makas varken.. vob deli gibi teperken garan'a 4 kademe vermişlerken.. ve dow un artı kapatması imkansızken.. ben neden korkuyorum acaba..:D:D
huzursuzluğun sebebi eur/usd olabilir mi?
[QUOTE=ATHLON;166576]şayet 52.000 i görecekse-->o buyuk OBO yu yapmalı-->bunun için 59000 lerdeki boyun çizgisini kırmalı-->bunu yaparken shortçuları önce sarsmalı,yıpratmalı ve üstünden atmalı-->bunu da yapsa yapsa [B]GAP [/B]le yapmalı.52000 olacaksa bunlar olmalı.yoksa bu senaryo tekrar gözden geçirilir...[/QUOTE]
Bouun çizgisi 58500 tepki yeresi 59600. Yani 59600ü kırmadan 58500i kırarsa şalalauyaaa deriz.
[QUOTE=takatsiz;166591]huzursuzluğun sebebi eur/usd olabilir mi?[/QUOTE]
yok değil..:))). bugünkü hareketlerden dolayı... bu hareketler shortçuları sırf korkutma amaçlıysa başardılar yani...üüü
bu psikoloji ile dow %2 eksi bile kapatsa benim huzursuzluğum geçmez kesin..:D
[quote=jerfin;166590]bilmiyorum neden bende huzurlu değilim shortlarla.. ya harbi çok tırstırdılar bugün kısaları..:..:
dipten 1.200 puan tepmişken.. efg 12.000 kısalmışken.. kapanışta spotla 500 puan artı makas varken.. vob deli gibi teperken garan'a 4 kademe vermişlerken.. ve dow un artı kapatması imkansızken.. [B]ben neden korkuyorum acaba[/B]..:D:D[/quote]
Sen tırsıyorsan,boğa huzurlu hımmmm demekki durmak yok trenle devam ....lelele.lelele.lelele
Tam drençde kapandı 59000 drenç, üstü bugün kırdığı 59450
59350 günlük destek vardı tepkiyi oradan verdi.
[QUOTE=ERGEN;166595]Sen tırsıyorsan,boğa huzurlu hımmmm demekki durmak yok trenle devam ....lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
sen bugün hiç kıpraşmadım di mi..
sorma acayip gerginim emekdar.. halbuki 1200 puan karla kapatmışım günü... gidip bi masaj yaptırayım, rahatlayayım bari..:)))