herkese gunaydın
Bu arada yenı yılın hepimize saglık mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederim
NİCE YILLAR
Printable View
herkese gunaydın
Bu arada yenı yılın hepimize saglık mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederim
NİCE YILLAR
Mr Astatin,
Ben dün geceden öküz - boga arası uzundum (half position). (Ayulara ihanet ettim, affedin).
[quote=sazan;69025]Mr Astatin,
Ben dün geceden öküz - boga arası uzundum (half position). (Ayulara ihanet ettim, affedin).[/quote]
Farkındaydım zaten :) İyi de etmişsiniz kendiniz için...Korkarım ki gurt taburları da sizle aynı yöne meyledecekler...
[QUOTE=mordak;69014]vob trader...
çakılma burda diğer topikleride gez...belki yazarsın iki kelime özele...[/QUOTE]
kişsel polemiklerin yeri değil burası .. topiğin tadını bozma !!!!!
mordak bak özeline gör delikanlılığı
yine ayın son günü,yine ekstre için kesilen 5 ytl...[B]fax. göndermemize ragmen[/B].(sadece e ekstre istiyorum diye).başka kimsede var mı..
Şehre korku hakim, hissediyor musun? Kimseyi sağ bırakmayın (Ork lideri - Kralın Dönüşü)
[QUOTE=abka;69029]yine ayın son günü,yine ekstre için kesilen 5 ytl...[B]fax. göndermemize ragmen[/B].(sadece e ekstre istiyorum diye).başka kimsede var mı..[/QUOTE]
bendede iç olmuş 5 lira
[quote=SEYYAH;68958]TCELL newyork hiç sallamıyor DOW'u :p
bu da benim tezi destekliyor.en fazla [B]300/400[/B] puan yukarısı var özellikle cuma bence iyi düşüş başlayacak pazarteside devam edebilir hatta.
DOW'da 8200 civarı işte ona göre yapıverin bir hesap .kom
yine de trade etmeden önce zincir takmayı unutmayın malum kış yollar karlı :p[/quote]
açılış tam beklediğim gibi oldu.bakalım devamıda beklentim şeklinde gelişecek mi?
çok zayıf açıldık.gerçi açılışı acemiler kapanışı ustalar yapar denir.bakalım ne yapacaklar.
bugun in cin top oynar hem sitede hem piyasada yatsammı acaba ?
Günaydın forum sakinleri ve sakin olmayanları...
Bol kazançlar herkese:)
nakdi uzlaşmaya kdr devem kısa pozda