-
[quote=mersiyk;69033]bugun in cin top oynar hem sitede hem piyasada yatsammı acaba ?[/quote]
Ha bu arada mersiyk,
İmzamdaki mercy nin senle alaksı yok ha...tesadüf sadece...zaten seninki "mersi", nezaket ünlemi, benim imzadaki "mermamet" manasında bişi...
FYI
-
[quote=Vob Trader;69035]nakdi uzlaşmaya kdr devem kısa pozda[/quote]
Ölene kadar mokok gibi oldu Vobum Treydırım
-
[QUOTE=Astatin;69037]Ölene kadar mokok gibi oldu Vobum Treydırım[/QUOTE]
yani:)
-
5 dk sistem ala geçti .. ben şubat vade uzun ..
-
Benim sıstemımde alda mecburen ala gectim
-
Astatin sana zahmet dolar-ytl için sistemine baksan günlük ve saatlik? Bir de altın ile eur-usd ne görünüyor merak ettim? Malum bugün tatile girecek fx pozisyonları alalım :)
-
aha Torşın da bunalıma girdi..
-
[QUOTE=Vob Trader;69028]mordak bak özeline gör delikanlılığı[/QUOTE]
tamamdır...yazdım cevabı...
-
[QUOTE=catedral;69034]Günaydın forum sakinleri ve sakin olmayanları...
Bol kazançlar herkese:)[/QUOTE]
Günaydın Cati kardeş. Hah işte avatar dediğin böyle olmalı. Neydi o süpürgeli cadıyı seyredipte, forumun sakini olmak mümkünmüydü ? İnsan okudığu kişiyi ister istemez avatarı ile bir yerde özdeşleştiriyor. Bak ne güzel hanım, hanımcık oldun. Bundan böyle size saygım sonsuz. Centilmence elinizi öperim.:)))
-
[QUOTE=abka;69029]yine ayın son günü,yine ekstre için kesilen 5 ytl...[B]fax. göndermemize ragmen[/B].(sadece e ekstre istiyorum diye).başka kimsede var mı..[/QUOTE]
sadece 2 kişiyi mi kırpmışlar..
-
[QUOTE=abka;69045]sadece 2 kişiyi mi kırpmışlar..[/QUOTE]
çoğu kişi farketmiodur 5-10 bin portdoyunde 5 lira eksiği bence
-
günlükler alda ..15 min satta.. 5 alda ... bu durumda uzun olmak bana mantıklı geldi... uzunum... 5 min sat verene kadar uzun .... .boks. .boks.