-
[QUOTE=Astatin;166746]ha haayyyy..azını yırtarım senin.boks..boks.60 lı yılların havası yeter be.. 80 ler de neymiş....bu arada siyah beyaz olması dışında bence 60 lardan kalmış değil.kom.komsaç kesimi gayet modern... seninki, 30 saniyede bir kafasını anlamsız şekilde sağa veya sola sallayıp ense saçlarını savuran 80 li yıllar inacını şeetiriyor..değiştir onu değiştir...ııııııwwww ::::::[/QUOTE]
Yaw 60`lari hatirliyor musun?:D
-
[QUOTE=VOBiX;166744]APSD nötr Etki NÖTR
Fiyat eksi Etki AYUSAL
Şimdi ikili dip izlenimi uayndırıp burada tuttup longcuları çekerler sonra Kral arthur ve toparlak masa tenekeceileri gelir tarumar eder.[/QUOTE]
Takoba başkan daha selam verirken tırsıtma adamı yav. 275 den bir iki mal aldık belki gol olur diye, Şimdi golü bizmi yiycez yani.:(
-
[IMG]http://img8.imageshack.us/img8/8195/adsziyt.jpg[/IMG]
-
hay ** ya.... fiyatı 54665 gördüm... ....tir dedim darbe marbemi oldu taban olmuş bu dedim...meğer tablo kaymış, gold kontratın bakmışım..way beaa
-
[quote=thracian;166748]Yaw 60`lari hatirliyor musun?:D[/quote]
yaşım görünüyor profilde..niye hatırlamayayım:D
-
[quote=parderi;166749][COLOR=red]Takoba[/COLOR] başkan daha selam verirken tırsıtma adamı yav. 275 den bir iki mal aldık belki gol olur diye, Şimdi golü bizmi yiycez yani.:([/quote]
Takoba:D:D değişik olmuş...
TOKOBA bizi diskoya götür
-
[quote=enorton;166750][IMG]http://img8.imageshack.us/img8/8195/adsziyt.jpg[/IMG][/quote]
walla emortım, bunu düşük kaldıraçla bile uygulayabilmek hakkaten yürek işi..teprik ederim...
-
[QUOTE=VOBiX;166745]Keller jerfinden uzak dursun .dng[/QUOTE]
yoooo... ya kel olacak yada saçı uzun... ortası yok..:..::p
-
son poz long .. stopu yazdım çıkıyorum ...işim çıktı .. bye .. bol kazançlar.
-
[quote=Astatin;166734]Şövalye patron haklı PAMBIK...ahada ispatı; msail benim sistem 900 puan ters yedi... öncesinde 2500 almıştı... sözün özü tatlı yemenin acı ...ması vardır diyor şövalye patron...ki doğru...[B]yemişim sistemi sistemde neymiş[/B] :)[/quote]
ama sovalye beyle bişey demiyorki :::
la bi günde söyleneni doğru anla la...:p
asti baaa bi sistem yap aylık getirisi her ay -10.000 puan ossun::: bi arhadaş varda çok sevdiğim ona hedye etcem la :::
-
[quote=Astatin;166754]walla emortım, bunu düşük kaldıraçla bile uygulayabilmek hakkaten yürek işi..teprik ederim...[/quote]
enorton un tam 41.000 TL sermayesi var an itibariyle biz matriksin yalancısıyız.:D
teknoloji işte artık millet parasını pulunu bile saklayamıyor.mal meydanda :::
-
ben 60 dakıkalıkda bunu bile uygulayamıyorum..1000-1500 puanlık tersler bize ters patronaj..kldıraç hususu
[IMG]http://i46.tinypic.com/11vnyac.jpg[/IMG]
-
canım çok feci vob da dolar long olmak istiyor..
-
[quote=parderi;166749]Takoba başkan daha selam verirken tırsıtma adamı yav. 275 den bir iki mal aldık belki gol olur diye, Şimdi golü bizmi yiycez yani.:([/quote]
Bende 275 den ek short yaptım parderim benim malı kakalamıslar sana:)
-
patronajla ayrı düştük..benimde son kararım şort...58000 ın altında piramit ***do ekşın başlar
-
[quote=SEYYAH;166757]ama sovalye beyle bişey demiyorki :::
asti baaa bi sistem yap aylık getirisi her ay -10.000 puan ossun::: bi arhadaş varda çok sevdiğim ona hedye etcem la :::[/quote]
son cümle bana ait..onu şövalye patron değil ben diyorum BAMBIK..la bi kere de sen beni doğru anla:D:D:D
-
[quote=SEYYAH;166757]ama sovalye beyle bişey demiyorki :::
asti baaa bi sistem yap aylık getirisi her ay -10.000 puan ossun::: bi arhadaş varda çok sevdiğim ona hedye etcem la :::[/quote]
o TOKOBA nın fantazisiydi...Her ay -10000 i garanti eden sistemi yazayım..sonra o ne derse tersini yapayım köşe olayım diyodu..ona sor:D
-
[QUOTE=SEYYAH;166758]enorton un tam 41.000 TL sermayesi var an itibariyle biz matriksin yalancısıyız.:D
teknoloji işte artık millet parasını pulunu bile saklayamıyor.mal meydanda :::[/QUOTE]
He yaw 1000 TL yi nasıl da 41.000 TL yapmış... İnsanın ağzı sulanıyor... Düşünsene 10.000 TL var ve 4 yılda sen bunu 410.000 TL yapıyorsun... Sadece saat başı ekrana bakarak... O da 1 kaldıraçla, mesela kaldıraçı 2 yaptığımda 41.000 olan getiri 1.367.000 oluyor... Yani 10.000 TL 13 Milyon TL oluyor sadece 4 yılda :::
-
[QUOTE=Astatin;166759]ben 60 dakıkalıkda bunu bile uygulayamıyorum..1000-1500 puanlık tersler bize ters patronaj..kldıraç hususu
[IMG]http://i46.tinypic.com/11vnyac.jpg[/IMG][/QUOTE]
Getirisi ne kadar bunun patron?
-
-
[QUOTE=elstock;166761]Bende 275 den ek short yaptım parderim benim malı kakalamıslar sana:)[/QUOTE]
Allah razı olsun senden bende 425 den kakaladım zaten.
Ha aklımdayken anlatayım. Bir rüya görmüşüm gece (hayırdır inşallah deyin)
58500 den longmuşum, aşağı bi pike yaptı satmaya yetişemiyorum. satış yazdıkça gidiyor aşağı. Taki 57475 de yetiştim bide kısa yaptım. Daha fiata bakarken bir fırladı yukarı 9 saniyede 60000 e çıktı. Teminat yetmediği gibi bide 40000 borçlanmışım. Sabah 3.00 de bir uyandım ter içindeyim dahada uyuyamadım. Şimdi flat olarak 57475 i bekliycem artık.
-
[quote=enorton;166767]getirisi ne kadar bunun patron?[/quote]
%41000:::::::::
-
[quote=security;166768]günaydın shortland......[/quote]
Security ptronaj,
Sen tüm forumdan ortalama 1,5 saat fazla uyuyorsun.. o dikkatimi çekti bir süredir:)
günaydın
-
[quote=parderi;166769]Allah razı olsun senden bende 425 den kakaladım zaten.
Ha aklımdayken anlatayım. Bir rüya görmüşüm gece (hayırdır inşallah deyin)
58500 den longmuşum, aşağı bi pike yaptı satmaya yetişemiyorum. satış yazdıkça gidiyor aşağı. Taki 57475 de yetiştim bide kısa yaptım. Daha fiata bakarken bir fırladı yukarı 9 saniyede 60000 e çıktı. Teminat yetmediği gibi bide 40000 borçlanmışım. Sabah 3.00 de bir uyandım ter içindeyim dahada uyuyamadım. Şimdi flat olarak 57475 i bekliycem artık.[/quote]
Hayırdır inşallah...Pağdei patron..bende sana 57800 gibi mal kakalamak istiyorum..oraya kadar bi düşür benim şort kavırlarımı sen al onkla..helaliylen sat 2000 puan kaar sonra..sende elstock a yada gönüllü birine kakalarsın artık..titan zinciri gibi..
-
kaç gündür vobmatrikste yorum,grafik yok....
zaten hep böyle olur...yorum -analiz tutdu mu,heran yorum yaparlar..ama analiz tutmadı mı(veya sistem) tık yok...
[COLOR="Red"]oysaki yanlışı kabul edip yola devam etmek lazım..[/COLOR]
[B]hatta soru soruyorsun..yahu sistem ne alemde diye..cevap bile yok...[/B]
ama tutdumu şak diye sistem görüntüsü yapıştırılır...
-
Arkadaşlar günaydın hayırlı işler sabahtan beridir foruma giremiyorum sizdede böyle bir durum varmı. Şimdi daha yeni girebildim.
-
Bir kamyon toprağı ağanın arsasına döktük, ikinci kamyonu doldurup bi daha dökeceğiz inş........ağa toprak zengini olurken, biz çok para kazanacağız inş,.....
-
misal abkanın tüm sistemleri sat da..dün 58900 den long girdi..sabahda 58200 den long yaptı..ve arkaya yaslandı...
-
[quote=Astatin;166759]ben 60 dakıkalıkda bunu bile uygulayamıyorum..1000-1500 puanlık tersler bize ters patronaj..kldıraç hususu...[/quote]
asti yazık atıl vaziyette durmasın ver gereğini yapalım babacım bunun.yazık acıyorum senin eline düşen sistemlere.seninkisi varlık içinde yokluk be asti :::
-
[quote=SEYYAH;166730]
yani GÜNLÜK herkese uygun değil.ben dedim[B] 1/20 sende 1/15 demişsin[/B].çok fark yok arada.ikimizde aynı şeyi diyoruz aslında kaldıracın cücüğünde cücüğü şeklinde olacak GÜNLÜK le oynarken.:)[/quote]
hesapları böyle yapıyorsan hapı yuttuk desene:D
yüzde 15 demek[B] 3/20[/B] demektir yani senin söylediğin rakamın 3 katı oluyor.
ayrıca ben kaldıraç hesabını kullanırken söylediğim sermaye kavramı tüm mal varlığıdır(ev,araba, arsa banka mevduatı vs...)
yani benim için full demek hayatım demek.
bazı arkadaşlar genelde havalı konuşmak için full kavramını kullanıyorlar ya bunlar genelde aracı kurumundaki hesabın tamamı oluyor ki benim için bu full demek değil...
-
5 daklık 58500 ve üzerinde al veriyor..2 dak sonra bar kapanacak
-
[quote=enorton;166767][B]Getirisi [/B]ne kadar bunun patron?[/quote]
valla üstüme vazfe deel amma grafiğin safra kesesinden gördüğüm kadarıylan getirisi götürüsünde fazla :D
-
[quote=Astatin;166771]Security ptronaj,
Sen tüm forumdan ortalama 1,5 saat fazla uyuyorsun.. o dikkatimi çekti bir süredir:)
günaydın[/quote]
Doğrudur patron, ama tüm forumdan iki saat geç yatıyorum,
-
[QUOTE=sovalye;166780]hesapları böyle yapıyorsan hapı yuttuk desene:D
yüzde 15 demek[B] 3/20[/B] demektir yani senin söylediğin rakamın 3 katı oluyor.
ayrıca ben kaldıraç hesabını kullanırken söylediğim sermaye kavramı tüm mal varlığıdır(ev,araba, arsa banka mevduatı vs...)
bazı arkadaşlar genelde havalı konuşmak için full kavramını kullanıyorlar ya bunlar genelde aracı kurumundaki hesabın tamamı oluyor ki benim için bu full demek değil...[/QUOTE]
Abi bir de full+full var ::: Nasıl oluyorsa...
-
[QUOTE=security;166785]Doğrudur patron, ama tüm forumdan iki saat geç yatıyorum,[/QUOTE]
Ben dün gece 03.30 da yattım... :)
-
Bu günkü amacım tepki yakalamak, ille olacak demiyorum ama takibim bu yönde, yukarıdan kamyonları tekrar doldurmak için,..........
-
[quote=SEYYAH;166784]valla üstüme vazfe deel amma grafiğin safra kesesinden gördüğüm kadarıylan getirisi götürüsünde fazla :D[/quote]
emortım, geçenlerde konuştuğumuz sistem bu yaww..getiri rakamlaını da demiştim...
-
[QUOTE=Astatin;166792]emortım, geçenlerde konuştuğumuz sistem bu yaww..getiri rakamlaını da demiştim...[/QUOTE]
Ben daha dün gece ne yediğimi hatırlamıyorum :::
-
[quote=enorton;166790]Ben dün gece 03.30 da yattım... :)[/quote]
Hocam sende benim gibi, yani pizza kulesi gibi, 02, 03, bazen sistem ayaklarına 04, malum bu opt ler yaramaz çocuklar, yerinde duramıyorlar, allahtan bıraktım, opt leri, dünya varmış, amacım, para kazanmaktan çok, önce şööle 24 lerde uyuyabilmek, ama çok direnç var önümde,
-
[quote=sovalye;166780]hesapları böyle yapıyorsan hapı yuttuk desene:D
bazı arkadaşlar genelde havalı konuşmak için full kavramını kullanıyorlar ya bunlar genelde aracı kurumundaki hesabın tamamı oluyor ki benim için bu full demek değil...[/quote]
sen %15 mi yazmıştın heee ben uykulu uykulu baktım 1/15 sandım...
valla ben kaldıraç işini kendi kendime çözdüm.kimin ne dediği neye göre belirlediğini bilmiyorum FULL denilen şeyi yıllar evvel yapıyordum.
benim için maksimum pozsiyon aracı kurumda VOB hesabımda bulunan paramın 1/3 ü kadardır.daha fazlasını kimse açtıramaz bana.
yani aracı kurumda 18.000 TL param varsa ben bunun 6.000 TL sini kullanır ve 10 kontratla oynarım.11. kontratı kimse aldırıp sattıramaz.bu artık prensip haline geldi bende.
daha ötesine benim aklım ermez.