-
:..:[quote=security;166862]dostum ondan sonrasını, windows mu coral mı basit bir proğram, bir link ver, freeware olan, hepsi shareware diyor, grafiğim cırlop ve güzel çıksın istiyorum, sinyal neyin tam gözüksün, renk ambians canlı olsun diyom, cizgular parlak olsun, yereyi tam versin, vatandaş görsün, dost düşman nasiplensin cümbüş panayır olsun,........[/quote]
grafiği janjanlı hale MTX dede getirebilirsin..sağ tıkla ve düzen-özellikler...her numaraya gelir... olay sağ tık da..yeterki tıklayabil:..:
-
[QUOTE=security;166862]dostum ondan sonrasını, windows mu coral mı basit bir proğram, bir link ver, freeware olan, hepsi shareware diyor, grafiğim cırlop ve güzel çıksın istiyorum, sinyal neyin tam gözüksün, renk ambians canlı olsun diyom, cizgular parlak olsun, yereyi tam versin, vatandaş görsün, dost düşman nasiplensin cümbüş panayır olsun,........[/QUOTE]
grafı en cancanlı yapan sn haguan hangı pırogramı gullanıyor acep.. bana bu program leazım
[QUOTE=haguan;91863]. Dow jones future son durum grafiği
Acaba sabaha hangi okla karşılıycak.
Destek kırılana kadar yeşil ok menzilindeyiz. hexen babanın dediği gibi şimdilik yeşil ok potanstayız.
Buyrun grafik
[IMG]http://img11.imageshack.us/img11/5718/37205362.png[/IMG][/QUOTE]
-
[quote=Astatin;166872]:..:
grafiği janjanlı hale MTX dede getirebilirsin..sağ tıkla ve düzen-özellikler...her numaraya gelir... olay sağ tık da..yeterki tıklayabil:..:[/quote]
Bu forumun en güzel tarafı bu işte, elli tane el uzanıyor adama, yaşasın büzük kardeşliği.brv
-
.............................
-
5 daklık sistemim vardı..2 hafta önce zarar yazınca,sistemi işlem yapmadan takip edip sonuçlarını yazmaya karar verdim...
9-13 kasım arası net 1.800 puan 8 işlem..
16 kasım 19 kasım 3.400 puan 3 işlem...
bu şeref..z.. ben uygulasam eminim hemen çarpılır...
-
forum havadan SNAGIT sahibi oldu...güzel forum...bir tek asti bozuyor ortamı .dng
HeLLİm hanıma söylemek lazım bu arhadaşı.güzide ortamı bozuyor diyek.yalandan kim ölmüş ki :::
-
[QUOTE=security;166874]Bu forumun en güzel tarafı bu işte, elli tane el uzanıyor adama, yaşasın büzük kardeşliği.brv[/QUOTE]
sorununu hele git aracı kuruma sor..kimi bilmez..kimi yanlış biliyor vs...
-
[quote=SEYYAH;166877]forum havadan SNAGIT sahibi oldu...güzel forum...bir tek asti bozuyor ortamı .dng
HeLLİm hanıma söylemek lazım bu arhadaşı.güzide ortamı bozuyor diyek.yalandan kim ölmüş ki :::[/quote]
Her türlü ortamı bozarım itinayla..sen kendüe bak gırlaşmış vahşi.kom.kom.....60-63 bandına ne zaman döneriz sence:D:D:D
-
Birde sınağrit vardır, snagitten çağrıştı, daş balığıdır, ege ve akdenizde yayılım göterir, derin su sınağritleri 15 kg ye kadar büyür, eskiden Ç. boazından sürüler halinde geçip marmaraya girerlermiş ve yağlanırlarmış, en lezzetli zamanları bu zamanmış, yem olarak sübyeye(mürekkep balığı) bayılır, doğasında yırtıcılık var heyvanın, pardon balığın, ama canlı olacak, oltan hırsızlı olucek, birde snaritin daşını tutturacan, yani kerterizin olucak, kimseyede söylemeyecen,
-
5dk lık sistemi çarpılan var mı? sabahtan bu yana 150 stopla 3 kere patlattı.... benimkinin antenimi bozulmuş acaba başka çarpılan yoksa bi çatıya çıkıp düzeltim şunu :D
-
5 dklıkdan 55000 dakikalığa hatta 500 yıla kadar tüm sistemler satta..ne longu tavuk longumu
-
[quote=abka;166876]5 daklık sistemim vardı..2 hafta önce zarar yazınca,sistemi işlem yapmadan takip edip sonuçlarını yazmaya karar verdim...
ben uygulasam eminim hemen çarpılır...[/quote]
Her sistemde bunlar vardir marifet zaten zararları yazıncada uygulayabilmekte.
Asağida 60 dk bir sistemin işlem sonuclarının grafiği var, her bir cubuk o işlemin karmı zararmi getirdiğini gosteriyor(Soldaki degerler sistemin puanlari), incelediğimiz zaman zararli işlemler daha cok fakat dsiplinden şaşmadan sinyaller kararlilikla uygulanmaya devam edilse zararlari telafi ettiği gibi kârada geciyor.Sizde zararina tahammul edebileceğin miktarda pozisyon acar ve karli işlem basina ortamalası yuksek bir sistem kullanırsanız tatminkar sonuclar alırsınız.
[U][COLOR=#22229c][URL=http://img97.imageshack.us/i/1911.png/][IMG]http://img97.imageshack.us/img97/4008/1911.png[/IMG][/URL]
[/COLOR][/U][URL="http://img97.imageshack.us/i/1911.png/"][/URL]
-
[quote=abka;166876]5 daklık sistemim vardı..2 hafta önce zarar yazınca,sistemi işlem yapmadan takip edip sonuçlarını yazmaya karar verdim...
9-13 kasım arası net 1.800 puan 8 işlem..
16 kasım 19 kasım 3.400 puan 3 işlem...
bu şeref..z.. ben uygulasam eminim hemen çarpılır...[/quote]
Benim sitem, 2 ayda günlükte, dün baktım, kontrata 12000 puan, üstelik o piti piti karemela sepetide yok, yani zilli deyil, ama birde uyacak adama ihtiyacı var,
-
[quote=Kanaatkar;166889]Her sistemde bunlar vardir marifet zaten zararları yazıncada uygulayabilmekte.
Asağida 60 dk bir sistemin işlem sonuclarının grafiği var, her bir cubuk o işlemin karmı zararmi getirdiğini gosteriyor(Soldaki degerler sistemin puanlari), incelediğimiz zaman zararli işlemler daha cok fakat dsiplinden şaşmadan sinyaller kararlilikla uygulanmaya devam edilse zararlari telafi ettiği gibi kârada geciyor.Sizde zararina tahammul edebileceğin miktarda pozisyon acar ve karli işlem basina ortamalası yuksek bir sistem kullanırsanız tatminkar sonuclar alırsınız.
[U][COLOR=#22229c][URL="http://img97.imageshack.us/i/1911.png/"][IMG]http://img97.imageshack.us/img97/4008/1911.png[/IMG][/URL][/COLOR][/U]
[/quote]
Gayet kanaatkar bir yorum olmuş..teprikler
-
Tüm topikleri mesaja boyadım..üstünüze afiyet...
-
Tamam telefonlar dinleniyor .issizlik katlanarak buyuyor,yolsuzluklardan dokunulmazliklarin ardina sigimilarak kurtulunuyor da Deniz Feneri yolsuzlugungunu saklamak icin Zahit Akman icin yasa bile cikariliyorda bu acilim sacilim olmus. bir devlette iki tane resmi milli egitim olursa benzeriz eski yugoslava ve ya cekoslavakyaya.. bence ikinci bir resmi dilde egitim olmaz illada olursa o bolgelerde isteyen secmeli resmi dilin yaninda ogrenebilmeli. aksi halde Turkiye Cumhuriyeti kendinden bir baska ulus devlet olusumun hazirlamis olur. bence akp nin acilimi gercekten boluculuk. bu durumda ilerde nasil bir Turkiye olur diye dusunuyor insan
-
Boğaları boğa-zlıyorlar..eurusd de...vob a da böyle ayı lazım...üstünüze afiyet eurusd kısalar 2000 den 3600 e çıktı....yemişim vobu vob da neymiş...
MAVİ patron nerde
-
Bu arada Dear Misız Hellim, nam-ı diğer Hellim Fairgirl geri dönmüş;
-Yokluğunuzda, Edi nin bir saray darbesi yapıp, sizi hücereye tıkmış olmasından şüphelenmemiz vesilesiyle Bay Edi bize bir hastanızın olduğu açıklamasını yapmış idi.
Umarım hastanız iyi olmuştur diyerek hoşgeldiniz diyorum.
(PAMBIK ın yasaklanması talebiyle).
yorsincereli
-
Hepimiz sistem ararken ve test ederken sonuca odaklaniyoruz ne kadar kazandirmiş nereden aldirmiş en diplerden actirabiliyormu gibi beyhude arayislar icindeyiz. Oysa esas odaklanılmasi gereken noktanin en fazla ust uste kac puan zarar ettirmiş ve kac tane zararlı işlem ard arda gelmiş.(İşin esasi psikoloji ise bakalim sistem psikolojimize uygun mu) Test edilen ve uygulamayi dusundugumuz bir sistemde bunu kontrol eder ve sistemi uygulamaya basladiğimizda ne tür bir sürecin bizi beklediğini gorebilirsek psikolojik olarak cok daha hazır olur 3000 4000 puan zarari yediğimizde sistemden sasma değil kararlikla uymaya devam edebilme basarisini gosterebiliriz.
Orneğin benim kullandiğim sistem(Ki vasat bir sistem olup getirisi gercekten dusuktur)biliyorum ki zaman zaman 5000 6000 puan zarari peş peşe yazacağim fakat bu zarari yazdiktan sonra hizla telafi edeceğinide gecmiş 4 yıllık verilerden goruyorum.Eylul ayinda ard arda zaralar yazdim fakat gecmiştede benzer hareketler oldugunu ve telafi ettiğini gormustum dusuk kaldirac kullandiğim icin anormal zorlamadi ve psikolojik olarak hazirlikliydim sonrasinda 2 sinyalle tum zarari telafi etti.
-
[QUOTE=tutku;166896]Tamam telefonlar dinleniyor .issizlik katlanarak buyuyor,yolsuzluklardan dokunulmazliklarin ardina sigimilarak kurtulunuyor da Deniz Feneri yolsuzlugungunu saklamak icin Zahit Akman icin yasa bile cikariliyorda bu acilim sacilim olmus. bir devlette iki tane resmi milli egitim olursa benzeriz eski yugoslava ve ya cekoslavakyaya.. bence ikinci bir resmi dilde egitim olmaz illada olursa o bolgelerde isteyen secmeli resmi dilin yaninda ogrenebilmeli. aksi halde Turkiye Cumhuriyeti kendinden bir baska ulus devlet olusumun hazirlamis olur. bence akp nin acilimi gercekten boluculuk. bu durumda ilerde nasil bir Turkiye olur diye dusunuyor insan[/QUOTE]
bu konuşmalara hiç katılmayan ve her cümlesini çürütecek arkadaşlar da var(misal ben)
bu kadar agresif siyasi konuşmalar bu forumdaki suhulet ve munisliği bozar...
-
[quote=Barney;166881]5dk lık sistemi çarpılan var mı? sabahtan bu yana 150 stopla 3 kere patlattı.... benimkinin antenimi bozulmuş acaba başka çarpılan yoksa bi çatıya çıkıp düzeltim şunu :D[/quote]
Benim histemim öğleden önce salak gibi gidip long açtırdı. Şimdi tekrar doğru yolu buldum...
-
[quote=Astatin;166879]Her türlü ortamı bozarım itinayla..sen kendüe bak gırlaşmış vahşi.kom.kom.....60-63 bandına ne zaman döneriz sence:D:D:D[/quote]
sen gül sen gül...son gülen eyi gülermiş...70/73 badında görüşecez senle...yazdım seni kara kaplı defterime...:..:
-
-
olmadi lokal 3 lü dip olsun...(şimdi delerlerse görürsün dibi):)
işte o zaman lokal dipler total zarar ettirmiş olur..
-
neden az düşüyoruz ayyuuuuuu
-
[quote=abka;166907]olmadi lokal 3 lü dip olsun...(şimdi delerlerse görürsün dibi):)
işte o zaman lokal dipler total zarar ettirmiş olur..[/quote]
lokal benim aklıma lokantayı getirir hep apka... aman dikkat ha lonklar pala masasında meze olmasınüüüüüüüüü ayrıca yine sistemsiz gördüm seniüüüüüüüüü
-
[quote=Astatin;166908]neden az düşüyoruz ayyuuuuuu[/quote]
#$½## (sansür) spot kapalı... 14:20'yi 1 saniye geçe -1500 puan yaparız...
-
[quote=Barney;166881]5dk lık sistemi çarpılan var mı? sabahtan bu yana 150 stopla 3 kere patlattı.... benimkinin antenimi bozulmuş acaba başka çarpılan yoksa bi çatıya çıkıp düzeltim şunu :D[/quote]
Eğer söylemek istediğin bir gün önceden 5 dk dan devir şeklindeyse çarpılmamak için en az 30 dk lık, aşağısı çarpılır,
-
[QUOTE=Astatin;166909]lokal benim aklıma lokantayı getirir hep apka... aman dikkat ha lonklar pala masasında meze olmasınüüüüüüüüü ayrıca yine sistemsiz gördüm seniüüüüüüüüü[/QUOTE]
bende de ne var ne yok sistem sat da..ben long da....
:)
esasında dow tam şelale başında ..normalde 10500 ü geçmeden dönmeli...
-
nasılsınız gençler......
bayram geliyor..kurbanlıklar hazır mı..???
ben şöyle azgın bir boğa keseceğim...
ibret_i alem için postunu ve başını ağaca asacam.....
-
[quote=abka;166912]bende de ne var ne yok sistem sat da..ben long da....
:)
esasında dow tam şelale başında ..normalde 10500 ü geçmeden dönmeli...[/quote]
Peki hangi oranda bu pozdasınız sn akba?
-
[IMG]http://trfdenetleme.iem.gov.tr/resimler/eds-ceza.jpg[/IMG]
Bu araç kırmızı ışıkta durmasına rağmen EDS tarafından ceza yemiş, aman dikkat... Durmak yetmiyor, çizginin gerisinde durmak lazım... sonra 128 TL ceza ödersiniz benim gibi :)
-
[QUOTE=boz ayı;166913]nasılsınız gençler......
ibret_i alem için postunu ve başını ağaca asacam.....[/QUOTE]
abey çok acımasuz olmadımı yuaw :::
-
[QUOTE=abka;166907]olmadi lokal 3 lü dip olsun...(şimdi delerlerse görürsün dibi):)
işte o zaman lokal dipler total zarar ettirmiş olur..[/QUOTE]
Abi bu nedir, lokal anestezi gibi :)
-
[quote=enorton;166915][IMG]http://trfdenetleme.iem.gov.tr/resimler/eds-ceza.jpg[/IMG]
Bu araç kırmızı ışıkta durmasına rağmen EDS tarafından ceza yemiş, aman dikkat... Durmak yetmiyor, çizginin gerisinde durmak lazım... sonra 128 TL ceza ödersiniz benim gibi :)[/quote]
banada 2 kere köprü geçişi cezası kesmişler, 2. köprüden... işin ilginci ben 2. köprüyü hiç kullanmıyorum bana uzak kalıyor...
-
300 den long denemesi hedef 550 stoploss 050 means ya herro ya merro :D.dng
yazı turaya basladım artık heuehuheu
-
[QUOTE=enorton;166917]Abi bu nedir, lokal anestezi gibi :)[/QUOTE]
lokal kelimesi hoşuma gidiyo...garanti yatırımdan tolga hep kullanırdı..:)
kaldıraç 2 sn barney
-
[QUOTE=Barney;166918]banada 2 kere köprü geçişi cezası kesmişler, 2. köprüden... işin ilginci ben 2. köprüyü hiç kullanmıyorum bana uzak kalıyor...[/QUOTE]
İtiraz etmişsindir sanırım... OGS den kaçak geçen bir aracın plakasını ya senin aracın plakasına benzettiler... Ya da (bu daha tehlikelisi) senin plakanın kopyasını taşıyan başka bir araç daha geziyor trafikte...
-
[quote=boz ayı;166913]nasılsınız gençler......
ibret_i alem için postunu ve başını ağaca asacam.....[/quote]
65.xxx den sadece iki işlem şort devam........
ağanın kanını içeceğim....
kansız kalacak....
-
Günlükte oluşan kanal gereği hedefimiz 56100 de, ancak dün EFG tarafından 58500 kuvetli savunuldu, bu günde yeniler eklendi, py zaten conileri ve haclıları bir kaç gündür terso indik yapmış durumda, benim ayuluğa biçtiğim fiyat yukarılarda, ava giderken av olmak durumu anlayacağınız, korku bu, o zaman iki seçenek var, en az 59700 lere tepki verecek bir py, üstü 60200 de, altta 56100 bu durumda ortada sayılırız, yani ortada sandık durumu, dün nevrimiz döndü, ben 59 dan önce ayu olmak istemiyorum, o da tane tane, 56 dan da bğa olurum, OBO nun ikincisinin omzuna oynama hakkım olur,