kisacik bir yukari hareket olabilir.1000 puancik falan.
Printable View
kisacik bir yukari hareket olabilir.1000 puancik falan.
alacahhhlar
[QUOTE=Astatin;167012]patron bana biraz kötü zemin ısmarlasana..hatta biraz da butik olsun..bende hiç para kalmadı..::::::olsaydıda cimriliğimden saklarım zati.dng[/QUOTE]
ısmarlarım patron ... ayıp ediyon ... .. bol butikli kötü zemin .. hehheee :D:D
gol olur tahminim ..
[quote=security;167016]Şimdi bğaları bana doğru saldılar, gelsinler bakalım,[/quote]
Daha henüz boğların öncü kuvvetleriyle karşılaşmadım
Ilk temas yaşandı, çok heyacanlı, bakalım nolucek,
58200 lerle geceye de long...gerci dow dan korkarım..amme 10500 ü test ettikten sonra çakılabilir..
vadeli graf yuvarlak dip gibi oldu ... geleceği parlak olabilir ...
efg henüz durumu seyrediyor,
VOB canı isteyince FDOW'u takip ediyor, canı isteyince doları takip ediyor, canı isteyince spotu takip ediyor, canı isteyince Somali borsasını takip ediyor... Çok ilginç ya... Her gün başkasını takip etse anlayacam ama gün içinde 100 kere değiştirilmez ki... Birini seç ona göre yön al....
[quote=tutku;167019]kisacik bir yukari hareket olabilir.1000 puancik falan.[/quote]
Tutkum buraları tutkulu olabilir, 59 60.2 arası 1000 point ona göre
650'den full long, stop 400'de... Kamayı kırdı, devamını bekliyorum... Yemişim EW'yi... :..:
bencede alacakalr sanki..baksana apka uzaya çıkmış bile
kapanış tahminim 59500
bu veriler iyi değilmiydi yaww..DOw çılgın açılır, burayı 59500 gösterirler..orda SW çift tepesiyle geri gelir..veya gelmeyebilir..veya hemen çökebilir:) kimbilir
[quote=security;167024]Ilk temas yaşandı, çok heyacanlı, bakalım nolucek,[/quote]
İlk temasta 125 puan tekrar flatos, kamyonlar daha yukarıda,
relizleri kucaklaya kucaklaya gidiyor 59500 galiba :)
shortum, gıpraşmıorum...
saatlik graf süper oldu..hedef 98675 bile olabilir
DOW hafif pozitif açarsa bu akşam 61.000'i bile görürüz... Düşüş trend çizgisi, kaması, üçgeni ne varsa kırılmış gibi görünüyor. Yuvarlak dip de yaptı. Momentum indikatörleri de dipte PU veriyor. Velhasılı herşey long diyor. Bu grafik fezaya çıkmazsa teknik analiz manaliz hikaye demektir. :)))
[QUOTE=Strategist;167041]DOW hafif pozitif açarsa bu akşam 61.000'i bile görürüz... Düşüş trend çizgisi, kaması, üçgeni ne varsa kırılmış gibi görünüyor. Yuvarlak dip de yaptı. Momentum indikatörleri de dipte PU veriyor. Velhasılı herşey long diyor. Bu grafik fezaya çıkmazsa taknik analiz manaliz hikaye demektir. :)))[/QUOTE]
teprik ederim patron .. zemin iyi bence ... olabilir ...
59-59100 aralığından tüm uzunları kapatırım...flat kalırım..dow dan tırsıyom..acaba dün veya bugün zirve mi...üstelik eksi makas uzun için avantaj değil...gelecekdeki riski görüyorlar ki ondandır..
uuuu 30 dklık graflar pis boğa olmuş hemide ne pis
[quote=selçuklu;167042]teprik ederim patron .. zemin iyi bence ... olabilir ...[/quote]
Yurtdışı biraz softi bi görüntü çiziyor. Bu cibilyetsizliği bırakıp onlar da ralli moduna geçerse long'lar 90'dan gol olur... :..:
Dov öncesi, Long için ama garantili, indi bindiye, iki yere, 425 ve 625
59000 ve hemen üste e uzun kapatları yazdım..hala tepki bu...
60000 olursa avatarı değiştirecem .. boynuzlu ineği avatar yapacam .. .
pala yine aksiyon yapıyor
sıkıldım feciiii .. .
kisalara devam.simdi daha siddetli dusmeliyiz.
[quote=selçuklu;167052]sıkıldım feciiii .. .[/quote]
Hayırdır patron,
Ulan Pala... Ulan Pala.... Bi elime geçirsem seni....
58250 kırılmadan sanırım burada beşlik simit gibi bir süre çalkalayactır.
[QUOTE=security;167054]Hayırdır patron,[/QUOTE]
pala bunalttı ..
[quote=security;167047]dov öncesi, long için ama garantili, indi bindiye, iki yere, 425 ve 625[/quote]
indi bindi için ve mb nedeniyle+ gösterge nedeniyle kısa süre için, long
[quote=Strategist;167041]DOW hafif pozitif açarsa bu akşam 61.000'i bile görürüz... Düşüş trend çizgisi, kaması, üçgeni ne varsa kırılmış gibi görünüyor. Yuvarlak dip de yaptı. Momentum indikatörleri de dipte PU veriyor. Velhasılı herşey long diyor. Bu grafik fezaya çıkmazsa teknik analiz manaliz hikaye demektir. :)))[/quote]
bence dj bitti.gok yere degsede sam amca bitis dudugunu hazirladi.
ula bu pala tam dil** cu çıktı ha
seans sonunda acayip negatif ayrışabiliriz gibi duruyor..:..:
patronaj,
bugün 1 dakikalık sistemin günüymüş acaip karlıymıs bugün..son iki işlem 350 al 750 sat
[quote=tutku;167062]bence dj bitti.gok yere degsede sam amca bitis dudugunu hazirladi.[/quote]
Ben de aynı şeyi düşünüyordum ama şu an sıkıntım şu, insanların hepsi hala boğa modunda değil. EW'nin sosyal boyutu chart boyutundan daha önemli. 3. dalgalar genellikle bakkal çakkal parktaki çocuk bile borsanın ne kadar güçlü/ ne kadar zayıf olduğunu konuşmaya başladığında gelir. Henüz herkez çok ihtiyatlı. 3. dalga düşüşünün başlaması için manyaklar gibi alım çılgınlığı lazım. Henüz orada değiliz.
Üstelik Christmas sezonu yaklaşıyor. Bu dönemde borsanın çökmesi halkın moralinin bozulması ve satışların çakılması demektir. Asla buna izin vermezler. Gerekirse kendi hisselerini kendileri satın alır, borsayı yukarıda tutarlar. Bunun sonucunda 4. çeyrek karları da olumlu gelir, borsa biraz daha fırlar. İşte o zaman yukarıda belirttiğim alım çılgınlığı başlayabilir. Yani ben artık fikrimi değiştirdim. DOW'un en az 12.000'e kadar yolu olduğunu düşünüyorum. Bu arada gelecek her düşüş sert alımlarla karşılaşacaktır bence. Son çöküşün Ocak ortasından önce gelmesini beklemiyorum. Son EW'ci de intihar edince başlayabilir... :)