[QUOTE=ATHLON;421176]şayet 91300 üstüne atarsa,bu trende celcuki trendi diyecem agalar..sonnasında herkes celcukiye bi tam altın takacak maşallah babında..:))[/QUOTE]
bi dakka athlon
selçuki çizmiş koymuş ... yaptı olacak... :)
:cool:
Printable View
[QUOTE=ATHLON;421176]şayet 91300 üstüne atarsa,bu trende celcuki trendi diyecem agalar..sonnasında herkes celcukiye bi tam altın takacak maşallah babında..:))[/QUOTE]
bi dakka athlon
:cool:
[quote=seagate;421178]bi dakka athlon
:cool:[/quote]
Forumun gobeeeende paylaştı hatta, ben şahidim :..:
süper loto çıksa ne yapardınız ?
21 milyon
10 milyon tl dolartl long
10 milyon tl eurotl long
:)
1 milyon tl ile de komisyon öderdim pehhh
:)
[quote=gnome;421164]sabahtan beri kuyruğu sıkışmış gibi aşağı yukarı sallanıyor. Bir lebronluk düşünüyor . Normal şartlarda bugünü 90.000 üstüne veya yakın kapatması gerekir . Niye çünkü 88.475 deki pivot seviyesi cuma sabahı bozulduktan sonra yenisi oluşuncaya kadar ne tarafa koptuysa o taraf gitmesi gerekir . Yani cuma yükseldi o halde bugünde yükselmesi ( az veya çok ) ya da yatay bir seyir izlemesi gerekir .
5 dakikalık dışındaki tümü alda . 89.325 üstü long denenmeli . 90 hatta 91 binler görülebilir . Kuvvetli destekler 88.450-500 ve 88.175-200 . . .
O çok sabırlı , biz de sabırlı olmalıyız . Herkese başarılar . . .[/quote]
89.900 flat. Daha gidebilir başkalarıda kazansın . Sabreden kazandı . öğleden sonra hep zayıf gösterdi kendini acındırdı şerro sonra fırsatını bulunca da gazladı . Sabırlı olanı üstünden atamadı . Cuma öğlenden , ya da bu sabahdan long olanlara yine yevmiyeyi verdi . "allah" bereket versin . Ama üç , ama beş tırtıklıyoruz lebronu . Sağolasın palacan ...
pis ranacak bu ganaatimce...new high on the way..flat ettiğim noktanın 700 puan üzerindne tekrar lonklamak enter-hasan bir duygu
Yarın ama az ama çok realize gelecektir . Ayrıca yeni referans değerinin gelmesi beklenmektedir. Fiatların çok altında veya üstünde bir değer olursa o seviyeye doğru gidiş olacaktır .
Aracı kurum raporu gibi oldu :) çok iyi rapor yazarım mazallah :)
pala dow düşerken gene aliyir oyun hep aynı demek 3 senedir :) cörtcüleri sepete topla ranar bura 90 100 kesmezz
bu aradahepimiz hissel v epozisyonel olarak randırıcı olmuşuz...Allah sonumuzu hayrede..dow şimdi %5 filan düşüyomuş...eüzü
[QUOTE=Astatin;421185]bu aradahepimiz hissel v epozisyonel olarak randırıcı olmuşuz...Allah sonumuzu hayrede..dow şimdi %5 filan düşüyomuş...eüzü[/QUOTE]
direk not artar yarın bizim öğle arası kapanış 97500... pehh
Yes We BUY :)
[QUOTE=seagate;421184]pala dow düşerken gene aliyir oyun hep aynı demek 3 senedir :) cörtcüleri sepete topla ranar bura 90 100 kesmezz[/QUOTE]
93.000 ÜSTÜNÜ BİLE GÖSTEREBİLİR . HER TÜRLÜ TAKİPTEYİZ , KAÇAMAZ . .lelele
o değilde abi ben kaşınmaya başladım yaa bakıyoz yaa cörtlemek istiyom tepeden gene :) 10 bin endeksse kadar zero işlem düşlüyorum üwww intikam duygusu var bastırılmış üwww :)
110 binden cörtleyip 30 binde gapatmak istiyorum üwwwwwwwwwwww :)