-
[quote=Astatin;268762]eüzü..bir kez dah açıklayayım...:::
-ZBTX Error Class 1: O an grafik ön yüzünün zurnalığındna kaynaklanan ve veri güncelle yaparak giderilebilen hata
-ZBTX Error Class 2: Sinyal geldikten x bar sonra ZBTX in geriye dönük veri değişikliği yapması ki veri güncellemeyle çözülemeyecek bir problemdir.Ancak zamanda yolculukla giderilebilir.
-ZBTX Error Class 3: Seans kapandıktan sonra bile yani veriler statikken, her veri güncelleyi tıkladığınd sinyalin değişmesi. Nedeni bulunamamıştır. Bugüne kadar ZASAN, Aste, Emortım'ın başına geldiği bilinmektedir..dng[/quote]
sonuç ta sinyal iptal mi oldu gene yoksa :mad: bu matriksin var ya
-
[quote=İmales;268763]700 şort
ne varsa bu tcell de[/quote]
tcell -3 den +5 milyon para girişi oldu
-
trader38, payımı isterim :::.lelele.lelele
forumdan çok alceğim var. bi toplasak emekli oluruz.
şşş aste, şu rakı balık borcunu ödesen diyorum bering boğazındaki :..:
-
-
[quote=a.kaya;268774]sonuç ta sinyal iptal mi oldu gene yoksa :mad: bu matriksin var ya[/quote]
kayaboss,
abi bazen çok güldürüyosun beni::::::
-
vadeli 60 lik
[IMG]http://i28.tinypic.com/5513md.jpg[/IMG]
mavi destek 74800 den geçiyor.oraya kadar düşmesi olası olabilir.
-
675 ten de o uzunlar kapanır...yeter ya...alla alla...bereket versın ...du bı dolanıım fırmada...
-
[quote=Astatin;268766]şeytan filatla diyo..sanki bir şey eksik düşüş için :) pambbıkk nerdesin[/quote]
here I am :p
sanki büyükçe takozun son dalgasındayız artık...üst banda vurur mu? 80.000 lere hatta üstüne savrulur mu? 82-83.000 lere yoksa buradan mı dönücek? bilemiyorum...
çok sıcak var asti çok sıcak istanbul...klima filanda yok evde ufaklığa zararı olur diye klimada kullanmıyoruz ki hiç sağlıklı bişey değil bence ama dayanılır gibi değil bu sıcakta...
-
[quote=Astatin;268779]kayaboss,
abi bazen çok güldürüyosun beni::::::[/quote]
Asticim asıl sen güldürüon , sana dedim sat onayladımı veriyi yenile dedim bir sürü şeyler yazdın okuyup anlayana kadar ohoooooooo tam komedi ya çözene kadar canım çıkıyor iyimi :::::: ::: bi kelime sat onayladı ya da iptal :)))
-
u100 kapanış tahminim 58500 kayıtlara geçsin plzzz
-
[quote=TÜRKOĞLU;268784]here I am :p
sanki büyükçe takozun son dalgasındayız artık...üst banda vurur mu? 80.000 lere hatta üstüne savrulur mu? 82-83.000 lere yoksa buradan mı dönücek? bilemiyorum...
çok sıcak var asti çok sıcak istanbul...klima filanda yok evde ufaklığa zararı olur diye klimada kullanmıyoruz ki hiç sağlıklı bişey değil bence ama dayanılır gibi değil bu sıcakta...[/quote]
sıcak sorun deel. nem var manyak..durduğun yerde vıcık vıcık oluyon..neyseki işyerinde klima var ve klima çalışınca ay beni çarpıyo ama diye zırlayan kimse yok..
lem sağlıklı klimalar cıkmış onnardan al..çocuğun canını sıkma bunaltma..hasta etme adamı
-
[quote=TÜRKOĞLU;268784]here I am :p
çok sıcak var asti çok sıcak istanbul...klima filanda yok evde ufaklığa zararı olur diye klimada kullanmıyoruz ki hiç sağlıklı bişey değil bence ama dayanılır gibi değil bu sıcakta...[/quote]
tavan vantilatörü...
ufaklıklar için de büyükler için de en sağlıklısıdır...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
-
[quote=Astatin;268766]şeytan filatla diyo..sanki bir şey eksik düşüş için :) pambbıkk nerdesin[/quote]
5 dk lıklar satışta olsada son sinyallerin badem olma ihtimali çok yüksek bencede patron.
rekor kıran borsa 5 dk lıkla yıkılırmı hem :)
bencede çok şey eksik..
-
buda benim 15 lik hala satamadı
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/2litccpdsz.png[/IMG]
-
yükseklik korkusu falan yok piyasada,75500 ü destek yapmaya çalışıyor bide üstüne..
-
entresan dün tcel diyoduk bugünde onu alıyolar
bide dışarıya rağmen burayı bırakmaları tuhaf ama silkelemede olabilir bu
-
[quote=The Tatar;268794]yükseklik korkusu falan yok piyasada,75500 ü destek yapmaya çalışıyor bide üstüne..[/quote]
ben de destek gösterip alıcılara vermeye mi çalışıyor acaba diyorum??
Pozisyonel bir düşünce olabilir.
-
2 dk lıkda uyumsuzluklar oluşmaya başladı geçmiş sinyaller görüldüğü gibi
500 destek olursa tekrar yukaru deneyebilir görünüyor
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/oso7g22f81.png[/IMG]
-
[quote=a.kaya;268786]Asticim asıl sen güldürüon , sana dedim sat onayladımı veriyi yenile dedim bir sürü şeyler yazdın okuyup anlayana kadar ohoooooooo tam komedi ya çözene kadar canım çıkıyor iyimi :::::: ::: bi [COLOR=red]kelime sat onayladı ya da iptal[/COLOR] :)))[/quote]
disiz kraym..eğer kesinleştiği an söylenirse..şinci kayaboss, sinyal kesinleşmeden önce koyduğum graftaki fiyata bak..hatta bakmana da gerek yok, 850 ile geçici sat çıktı demişim...sence aynı bar içinde olup fiyat daha da düştüyse sistemin sattan vazgeçmesi mimkin olabilir mi... he işte beni bu yüzden güldürdün::::::
sonuç: ya kelime israf etmem, ama israf edeceksem suyunu çıkarırım:..::..: genelde suyunu çıkarırım...
yaw ayrıca senin sistenin var yanlış bilmiyorsam..naapcan elalemin sistemini..NUNU gelir altıpatlar sistem yapıştırır şimdi sana daha da gülersin:..::..:
-
-
ekime gelin 257 adet işlem olmuş topu topu :D fazla aksiyon yok üwwww tam emekli işi üwww
spot 58500 kapatırsa üwww astatin istanbula geleceğüm :D karşılarmısın üwww
-
bir süredir foruma giremedim,:confused:
geçmiş gönderileri okuyayım ,
soru varsa cevaplarım...
-
dow giderken biz geliyoruz, bu seferdeöncü isek o da döner akşama...
-
[quote=selçuklu;268597]saraylı abi .. senin setup sata geçti heralde dimi ..[/quote]
en son 14.20 de 75.875 ten satta...:p
-
[quote=saraylı;268804]bir süredir foruma giremedim,:confused:
geçmiş gönderileri okuyayım ,
soru varsa cevaplarım...[/quote]
abi en son ben şöyle bi soru sorduydum:
neeeeaaaayy eksi mi kapatacağımışık? ::::::
:..::..:
-
misal: stres testleri mikemmel çıkıyormuş+kredi notumuz artıyomuş...owww mondiyoooooooooooo..ühühühüühüh
-
tırnakları yiyorum shortlamamak için nasıl acaip bir psikolojidir bu arkadaş.çok yükseldi shortlayalım,çok düştü longlayalım...abaaaavvvvvvvv...
neyse günlük takılmaya devam :(:cool: ama GAP ten kazanmakta feci güzel bişey yani beleş para resmen.yatıyon kalkıyon pala eline para sayıyor :p:p
-
22.07.2010 15:44:54 YENİLEME-AVRUPA BANKALARININ STRES TESTİ SONUÇLARI YARIN AÇIKLANACAK
Piyasalara güven vermek için ABD örneğini
izleyen AB, önde gelen 91 bankayı kapsayan stres testi sonuçlarını yarın
piyasalar kapandıktan sonra açıklayacak.
Detayları açıklanmadığı için güvenilirliği tartışılan ve ''örtbas
operasyonu'' eleştirisi alan testte, küresel finansal krizde Almanya'nın 100
milyar avronun üzerinde para akıtarak kurtardığı Hypo Real Estate (HRW) ile
birçok Yunan bankasının geçer not alamayacağı öne sürülüyor.
AB'de bankacılık varlıklarının yüzde 65'ini oluşturan 91 bankanın dahil
edildiği stres testinin senaryosunda, gelecek 2 yılda AB'deki büyüme tahmininden
yüzde 3 sapılması, Mayıs 2010 öncesinde yaşandığı gibi bazı ülke tahvillerinin
faizlerinde hızlı yükselme ve finansal piyasalarda muhtemel yeni şoklar dikkate
alınacak.
Test sonuçları, Londra merkezli Avrupa Banka Denetimcileri Komitesi
(CEBS) tarafından yarın TSİ 19.00'da açıklanacak.
ABD, küresel finansal krizde devasa zararlar açıklayan ve kamu
kaynaklarıyla kurtarılan bankalarından 19'unu geçen yıl geniş kapsamlı stres
testine tabi tutmuş, Bank of America dahil başarısız not alan 10 bankanın 74,6
milyar dolar ilave sermayeye ihtiyaç duyduğu ortaya çıkmıştı.
Bunun üzerine ard arda sermaye artırımına giden bankalar mali piyasalarda
güvenin yeniden kazanılmasına yardımcı olmuştu.
AA
-
15 likde sinyal yine kayıp
obo için 76 ya doğru tekrar hareket gelebilir
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/7aw9znzjvb.png[/IMG]
-
toplantı...istop yazılı..
-
bi tcel bi garan ile tutuyorlar sanki varmı başka hisse bilmiyorum
-
[quote=unlimitted;268777]trader38, payımı isterim :::.lelele.lelele
forumdan çok alceğim var. bi toplasak emekli oluruz.
şşş aste, şu rakı balık borcunu ödesen diyorum bering boğazındaki :..:[/quote]
canın sağolsun abi. ama şu hastalıkdan bi kurtulsan paraya para demessin sanırm. money dersin:..:
sanırm yıllarca tarihi zirveden (76250) den sattım diye hava atıcam. torunlara felan anlatıcam:p tabi orası zirve olarak kalırsa:rolleyes:
asti patron sen beni teprik ve takdir etmiycenmi? .dng
-
-
16 barı için 950 ye stop koydum kısalara.950 yanarsa stop+long
-
helal olsun palaya şu seviyelerde 75500 ü destek yaptığı için..
-
[quote=Astatin;268809]misal: stres testleri mikemmel çıkıyormuş+kredi notumuz artıyomuş...owww mondiyoooooooooooo..ühühühüühüh[/quote]
misal stres testleri sonucu 814 bankayı kapama kararı aldık, bunlar arasında EFG de var, sizin piyasayı çok şişiren zaten EFG idi o yüzden kredi notunuzu 5 kademe düşürdük diyolarmış.
ehueheueheuheheue :::
-
bu gidişte 250 kırılırsa tutulmaz artık buraları...bence..
-
600-0000 seviyeleri arası
calmak lazım sculp havası
lakin göynüm yorgundur dostlar
gayri dinlemek isterim orhan gencebaydan dil yarası...:))
-
[quote=unlimitted;268808]abi en son ben şöyle bi soru sorduydum:
neeeeaaaayy eksi mi kapatacağımışık? ::::::
:..::..:[/quote]
olabilir,olmayadabilir...:::
-
950 den uzamışım bu arada.hayırlı olsun.Boşuna çarpıldık gene.