-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;69110]Demeyin üçünün 1 katrilton sermayesi var. Üçü de yukarı açılacak. Bu hakeret diğer kağıtlara da yansırsa. 150-200 puan yukarı çıtır yapabilir miyiz belki ?[/QUOTE]
haa evet beko'nun %18 i halka açık.. arclk'in % 21'i:..:
hem endeks hesaplamaları sermayelerine göre değil piyasa değerlerine göre yapılır..
illaki çıkacak bugün diyorsanız o kağıtlarını bırakın da fdow'a bakın, onun endekse etkisinin çok daha fazla olacağı kesin:..:
-
Bu arada 5 kadar hissenin adı 2 ocakta değişecekmiş BEKO GRUND oalcakmış gibi. Bilgi amaçlı. Beko bir dünya markası ise grundig feza markası mı?
-
Ttt
[quote=ÖZGÜR EFE;69111]artniyetsiz bir soru size.
yükselişe inanmayamı başladınız?günlükcüler içinmi bu düşünceleriniz?[/quote]
Tamam artniyetsiz bir cevap öyleyse. zaten hiç artniyet olmadı ki..
Günlükçüler içindi tabiiki de. Başka ne için çıtır olabilir.
Yükselişe inanmaya başlamadım. Tehlikeli görüyorum tabii ki herkes gibi bu seviyeleri.
-
[quote=jerfin;69114]haa evet beko'nun %18 i halka açık.. arclk'in % 21'i:..:
hem endeks hesaplamaları sermayelerine göre değil piyasa değerlerine göre yapılır..
illaki çıkacak bugün diyorsanız o kağıtlarını bırakın da fdow'a bakın, onun endekse etkisinin çok daha fazla olacağı kesin:..:[/quote]
Zaten FDOW un artıya geçeceklerini bildiklerinden onları + yapmışlardır.:)
Yoksa dow un yüzde 2 eksi olduğu günde endekste 7 kağıt birden tavan olmaz. Hem de hacimli kağıtlar : :)
-
Beko grund
[quote=VOBiX;69115]Bu arada 5 kadar hissenin adı 2 ocakta değişecekmiş BEKO GRUND oalcakmış gibi. Bilgi amaçlı. Beko bir dünya markası ise grundig feza markası mı?[/quote]
BEKO GRUND WAAW. karizma isim +.
-
zayıf duruyor vadeli.sizce de öyle değil mi?
fdow bizim dünkü kapanışa göre +180 puan yukarıda ama bizde tık yok.
-
[QUOTE=Astatin;69118]cc: Ms. Jerfin[/QUOTE]
şimdi yemek zamanı... en kısa zamanda döncem ben sana:..::..:
-
[quote=jerfin;69122]şimdi yemek zamanı... en kısa zamanda döncem ben sana:..::..:[/quote]
release the river:..::..::..::..:
-
[QUOTE=jerfin;69122]şimdi yemek zamanı... en kısa zamanda döncem ben sana:..::..:[/QUOTE]
Jerfin, Astatine'e dönecek..lelele
-
''VOB’dan Yeni Yıl Hediyesi: Borsa Payı Yüzbinde Dörde İniyor!
Yönetim Kurulumuzun 25 Aralık 2008 tarihli toplantısında VOB-IMKB30, VOB-IMKB100, VOB-YTL/Dolar ve VOB-YTL/Euro, sözleşmelerinde “yüzbinde beş” olarak uygulanmakta olan borsa payı oranı 1 Ocak 2009 tarihinden sonraki işlemler için geçerli olmak üzere “yüzbinde dörde” indirilmiştir.
Konu ile ilgili Genelge değişiklikleri 2009 Ocak ayı içerisinde yapılacaktır.''
Arkadaşlar vob un sitesine girdim ve bu yazı ana sayfada yer alıyor ne demek istiyor biri açıklarsa çok sevineceğim
-
[quote=ayyu12;69126]Arkadaşlar vob un sitesine girdim ve bu yazı ana sayfada yer alıyor ne demek istiyor biri açıklarsa çok sevineceğim[/quote]
Aracı kurumlar voba daha az komisyon ödeyecek
-
[QUOTE=ayyu12;69126]''VOB’dan Yeni Yıl Hediyesi: Borsa Payı Yüzbinde Dörde İniyor!
Yönetim Kurulumuzun 25 Aralık 2008 tarihli toplantısında VOB-IMKB30, VOB-IMKB100, VOB-YTL/Dolar ve VOB-YTL/Euro, sözleşmelerinde “yüzbinde beş” olarak uygulanmakta olan borsa payı oranı 1 Ocak 2009 tarihinden sonraki işlemler için geçerli olmak üzere “yüzbinde dörde” indirilmiştir.
Konu ile ilgili Genelge değişiklikleri 2009 Ocak ayı içerisinde yapılacaktır.''
Arkadaşlar vob un sitesine girdim ve bu yazı ana sayfada yer alıyor ne demek istiyor biri açıklarsa çok sevineceğim[/QUOTE]
Sizin yaptığınız her işlemden aracı kurumalrın aldığı komsiyon var. VOB da aracı kurumalrdan sabit yüzbinde beş komisyon alıyordu onu yüzbinde dörde indirmiş.
Yatırımcı aracı kurumundan yüzbinde birlik komsiyon indirimi isteyebilir. O da ne işine ayrayacaksa. Aracı kurumalra hediye verip herkese duyurmaları da garip olmuş. Mail atsalarmış aracı kurumlara daha iyi olurmuş.